Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok sağol canım benim.zaten gidicem istanbulda riskligebeliklere bakan bir prof var mış randevu aldım bayram tatilinde ona da gideceğim inşallah ankaradaki doktorumun tedavisini onaylar.benimde kafam rahatlar

hangi prof selvihancım o. rıza madazlı mı.
bende ona gidiyorumda onun için sordumm a.s.

ya ben bi denk gelemiyorum sizinle doğru düzgün bir konuşamadık çok üzülüyorum:çok üzgünüm:

oooy nilaycıım yaa, hakkatten doğru söledin şimdi, burda mısın acaba şu anda :1hug:

yettim bacılaaaaaar
kocişten fırsat kalmıyo ki acıdı da ver di neti elime
nasılsınız yavriler:1hug:

ben zorla aldıımm, azcık balıklarına yem ver öldüler hayvancıklar dedim kalktı Allah'tan kötükedihüso

kızlar birşey sorucam size düşük yaptıktan sonra ne kadar beklemeliyiz

bana dr'um 3 ay dedi, 6 aylıkken doğum yapmıştım.
sennerelerdesin şekercim bu arada kaydirigubbakcemile

baktı sen becerikli hatunsun koyver gitsin dedi dr sana di mi, bekleme falan yapmadan devam maşallaaahh :1hug:

yok canım doktora sormadım bilmiyorum hatırlıyormusun benim beta hcg değerim yüksekten düşmüştü sonra tekrar çıkmıştı doktora gidicektim bir akşam yazışmıştık merdivenlerden kaydımda düştü bebeğim kürtaj falan olmadım

evet evet bende vardım hatırlıyorum değer 1.14 di mi?

tamam tamam aaaa o zamandan beri kayıpsın sen ha.hergün haber bekledik senden dr ne diycek bnu duruma diye.gittin dimi hcg değerine ne yorum getirdi
vay seni kaçak seni

bence devam canımcım, nasılolsa kürtaj olmadın rahimin normal..
hiiç ara vermeden çalışmalara devaamm

gittim ben yanlış yazmış olabilirler diyordum ya 114 çıkmıştı yine yaptırdım 93 çıktı kasık ağrımdan duramadım doktorda ilaç verdi kalan kan değerini yükseltir dedi bir hafta ilaç içtim en son gittiğimde 11 düştü bugünde regl oldum işte şimdi beklesemmi yoksa devammı bilmiyorum bebek için

:roflol: :roflol: harap bitap düştüm çalışmaktan yarabbim.ne edeyim koyverdim gidiyo valla.
kaydirigubbakcemile Şeniz hihoyyyt ben kaçıyorum istemeyerek kızlar .mağlum azcuk işim var:jeyyar:[/QUOTE]

kolay gelsiiin şekerciimm,Allah'ım hayırlısını versssiiiiiinn..

ben zorla aldıımm, azcık balıklarına yem ver öldüler hayvancıklar dedim kalktı Allah'tan kötükedihüso
:roflol: :roflol: hay allah iyiliğini versin emi güldürdün beni

baktı sen becerikli hatunsun koyver gitsin dedi dr sana di mi, bekleme falan yapmadan devam maşallaaahh :1hug:[/QUOTE]

:roflol: :roflol: harap bitap düştüm çalışmaktan yarabbim.ne edeyim koyverdim gidiyo valla.
kaydirigubbakcemile Şeniz hihoyyyt ben kaçıyorum istemeyerek kızlar .mağlum azcuk işim var:jeyyar:

evrimelacım sende çıktın galiba, ben tek mi kaldım şimdi.
ben yatayım barii, yarın görüşürrüüüzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…