- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.341
çok sağol canım benim.zaten gidicem istanbulda riskligebeliklere bakan bir prof var mış randevu aldım bayram tatilinde ona da gideceğim inşallah ankaradaki doktorumun tedavisini onaylar.benimde kafam rahatlar
ya ben bi denk gelemiyorum sizinle doğru düzgün bir konuşamadık çok üzülüyorum:çok üzgünüm:
yettim bacılaaaaaar
kocişten fırsat kalmıyo ki acıdı da ver di neti elime
nasılsınız yavriler:1hug:
kızlar birşey sorucam size düşük yaptıktan sonra ne kadar beklemeliyiz
valla hayatım genelde çoğu arkadaşın dr.u 3 ay vermiş.ama benim dr hiç vermedi.korunmana gerek yok dedi.hatta ya hamile kalırsam hmen diye sordum.kalabilirsin bi mahsuru ve bi riski yok dedi .bünyeye bağlı sanırım
senin dr bişey söyledi mi bu konuda canım
valla hayatım genelde çoğu arkadaşın dr.u 3 ay vermiş.ama benim dr hiç vermedi.korunmana gerek yok dedi.hatta ya hamile kalırsam hmen diye sordum.kalabilirsin bi mahsuru ve bi riski yok dedi .bünyeye bağlı sanırım
senin dr bişey söyledi mi bu konuda canım
yok canım doktora sormadım bilmiyorum hatırlıyormusun benim beta hcg değerim yüksekten düşmüştü sonra tekrar çıkmıştı doktora gidicektim bir akşam yazışmıştık merdivenlerden kaydımda düştü bebeğim kürtaj falan olmadım
ben geldiiiiiiiiiiiimmmm
ben geldiiiiiiiiiiiimmmm
ay kuzuuuum hoşgeldin.özledim kız seniiiiiiŞeniz
yok canım doktora sormadım bilmiyorum hatırlıyormusun benim beta hcg değerim yüksekten düşmüştü sonra tekrar çıkmıştı doktora gidicektim bir akşam yazışmıştık merdivenlerden kaydımda düştü bebeğim kürtaj falan olmadım
hoşgeldin canım naber çok uzun oldu girmeyeli bakıyım kızlar napıyor dedim
gittim ben yanlış yazmış olabilirler diyordum ya 114 çıkmıştı yine yaptırdım 93 çıktı kasık ağrımdan duramadım doktorda ilaç verdi kalan kan değerini yükseltir dedi bir hafta ilaç içtim en son gittiğimde 11 düştü bugünde regl oldum işte şimdi beklesemmi yoksa devammı bilmiyorum bebek için
ben zorla aldıımm, azcık balıklarına yem ver öldüler hayvancıklar dedim kalktı Allah'tan kötükedihüso
:roflol: :roflol: hay allah iyiliğini versin emi güldürdün beni
baktı sen becerikli hatunsun koyver gitsin dedi dr sana di mi, bekleme falan yapmadan devam maşallaaahh :1hug:
ya bi ağız tadıyla sohbet edemeden gidicem ya .inşallah yarın sitede bi problem olmazda rahat rahat yazışırız.öpüyorum kocaman .muha muha.
datluuum beniim bende seni özlediiiimmm :1hug:
gittim ben yanlış yazmış olabilirler diyordum ya 114 çıkmıştı yine yaptırdım 93 çıktı kasık ağrımdan duramadım doktorda ilaç verdi kalan kan değerini yükseltir dedi bir hafta ilaç içtim en son gittiğimde 11 düştü bugünde regl oldum işte şimdi beklesemmi yoksa devammı bilmiyorum bebek için
benim cvplar neden üstte çıkıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?