• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

üüüf yaa geldi benim tosbaa dibime, bende alabilir miyim pcyi bişeye bakcam diyo..
birazcık çıkayım barii, şimdilik kocamda bilgisayar, öptüm tubişim seni....
kusura bakma olur mu?
ne güzelde sohbet ediyoduk..

çok sağol canım benim.zaten gidicem istanbulda riskligebeliklere bakan bir prof var mış randevu aldım bayram tatilinde ona da gideceğim inşallah ankaradaki doktorumun tedavisini onaylar.benimde kafam rahatlar

merhabalar,
bende sizlerle aynı duyguları paylaşıyorum.
üç ay arayla iki kez düşük yaptım.ilk düşük normal dediler.ikinci düşükte aynı 5.5haftalıkken oldu.genetik inceleme yapıldı.tahlilde MTHFR (677T)MUTASYONU HETEROZİGOT
MTHFR(1298)MUTASYONU HETEROZİGOT kanda pıhtılaşma olduğu söylendi.Ayrıca protein c aktivitesi yüksek çıktı 144.haftada dört gün cor aspirin 80,iki gün folbiol 10,bir günde becozyme fort vitamin içiyorum.ayrıca hamile kalıncada hearin iğne vurulacakmışım.birde metioninden sınırlı diyet yapıyorum.et,balık,sarımsak,brokoli,bezelye,çikola ta,çerez yasak.sınırlı süt ve yoğurt.anlayacağınız doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum.moralim çok bozuk ve çok korkuyorum.inanın hamilelik hevesim bile kalmadı.psikolojim çökmüş durumda.çünkü bu iğneler kafamı karıştırıyor.kimileri kanı fazla sulandırdığı için gene düşük oluyor diyorlar.ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen yazssın.sevgiler

merhaba, çok geçmiş olsun. ben de 3 kere düşük yaptım canım. 2.sinde testler bile yapılmadan iğne verdi drum hergün vurunuyordum. ve bildiğim kadarıyla genelde işe yarıyormuş. sadece kanama ihtimaline karşı normal doğum önermiyorlar sanırım. pıhtılaşma ile ilgili testleri de bugün yaptırdım, sonucum yarın gelcek. merak ediyorum ben de..ama sonuç olumlu olumsuz bişey farkettirmiycek. yine hamile kalırsam iğne verecekler. çünkü yapacak başka bişey malesef yok. hayırlısı hepimiz için...

:1hug: büyüğü küçüğü yok şekerciimm, hepimiz hamişiz :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:

hıh tamam ozaman şekerim bencede hepimiz aynıyız.ya şey için demiştim onu,bıanda yerim senı yazınca,tuhaf kacmasın diye :utangac: hadı neyse buaksam zaten hep aynı anda oluyo hersey,şimdide benım kociş geldı,bana bakar şimdi yan yan benneyaptımki arada tekrar bi uğrarım şekerim hadi öptüm,selvihancım inşallah iyi haberlerini alırsın bizimşle paylasırsın öpüyorum canım a.s.

canım benim inşallah sonuç iyi çıkar seni anlayabiliyorum.artık hamile kalma korkusu başladı bende.doktor son düşükten sonra 3 ila 6 ay bekle diyor.önceden sabırsızlanan ben şimdi değil altı ay hiç düşünemiyorum.kafam çok bozuk.birde şanssızlık bu ya bul okulda birinci sınıfları verdiler.hiç dayanamıyorum.allah yardımcım yardımcımız olsun.

ben 3.de kürtaj olmak zorunda kaldım bi de... 8 haftalıktı kalbi durduğunda. 2 ayı geçti, yeni yeni korunmuyoruz artık ama, dediğin gibi yıpratıcı oluyo. inş. bir daha yaşamayız böyle olumsuzluklar.

merhabalar,
bende sizlerle aynı duyguları paylaşıyorum.
üç ay arayla iki kez düşük yaptım.ilk düşük normal dediler.ikinci düşükte aynı 5.5haftalıkken oldu.genetik inceleme yapıldı.tahlilde MTHFR (677T)MUTASYONU HETEROZİGOT
MTHFR(1298)MUTASYONU HETEROZİGOT kanda pıhtılaşma olduğu söylendi.Ayrıca protein c aktivitesi yüksek çıktı 144.haftada dört gün cor aspirin 80,iki gün folbiol 10,bir günde becozyme fort vitamin içiyorum.ayrıca hamile kalıncada hearin iğne vurulacakmışım.birde metioninden sınırlı diyet yapıyorum.et,balık,sarımsak,brokoli,bezelye,çikola ta,çerez yasak.sınırlı süt ve yoğurt.anlayacağınız doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum.moralim çok bozuk ve çok korkuyorum.inanın hamilelik hevesim bile kalmadı.psikolojim çökmüş durumda.çünkü bu iğneler kafamı karıştırıyor.kimileri kanı fazla sulandırdığı için gene düşük oluyor diyorlar.ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen yazssın.sevgiler

hoşgeldin selvihan.çook geçmiş olsun canım.kan pıhtılaşmasını duymuştum.hamilelik süresince iğne olunduğunu biliyorum.onun dışında çok fazla bi bilgiye sahip değilim canım seni yanıltmayayım.inşallah bundan sonra herşey yolunda gider

peki bişe sorcami bihter adnan beyi seviyo mu sence yoksa annesini sinir etmek için mi evleniyo onunla.
eğer annesine gıcıklık yapıyosa üzülürüm adnan bey'e -tatlicadiarzu-

bence annesine gıcıklık olsun diye adnan beyle evleniyo.nihal hanımda tam bir kaşar yani kocası öleli, daha 40 gün olmuş kadına bak neler peşinde.yazık olan adnan beye olcak

merhaba, çok geçmiş olsun. ben de 3 kere düşük yaptım canım. 2.sinde testler bile yapılmadan iğne verdi drum hergün vurunuyordum. ve bildiğim kadarıyla genelde işe yarıyormuş. sadece kanama ihtimaline karşı normal doğum önermiyorlar sanırım. pıhtılaşma ile ilgili testleri de bugün yaptırdım, sonucum yarın gelcek. merak ediyorum ben de..ama sonuç olumlu olumsuz bişey farkettirmiycek. yine hamile kalırsam iğne verecekler. çünkü yapacak başka bişey malesef yok. hayırlısı hepimiz için...
selam kardelenk öncelikle hoşgeldin.daha önce hiç duymamıştım bu pıhtılaşma sorununu şu siteye üye olduğumdan beri ne çok şey duydum yaa.geçmiş olsun canım.rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.sağlıklı ve hayırlı evlatlar doğururuz inşallah

iyi akşamlar kızlar sohbet yine tam gaz devam ediyor .keyifler nasıl...
iyi akşamlar nihalcim valla ben geldim aylinle tuğba kaçtılar.pc nin başınd benim kociş vardı zor aldım elinden.şimdi onların koçişleri ele geçirdi pc yi.hay allah.bi eve bir bilgisayar yetmiyo anlaşılan.a.s.

üüüf yaa geldi benim tosbaa dibime, bende alabilir miyim pcyi bişeye bakcam diyo..
birazcık çıkayım barii, şimdilik kocamda bilgisayar, öptüm tubişim seni....
kusura bakma olur mu?
ne güzelde sohbet ediyoduk..
Şeniz
hıh tamam ozaman şekerim bencede hepimiz aynıyız.ya şey için demiştim onu,bıanda yerim senı yazınca,tuhaf kacmasın diye :utangac: hadı neyse buaksam zaten hep aynı anda oluyo hersey,şimdide benım kociş geldı,bana bakar şimdi yan yan benneyaptımki arada tekrar bi uğrarım şekerim hadi öptüm,selvihancım inşallah iyi haberlerini alırsın bizimşle paylasırsın öpüyorum canım a.s.
Şeniz

ohhh epey kaynatmışsınız valla.aklım burda kaldı .bende geldim hadi gelin sizde
hey tuğbanın koşisi
aylini kocişi bırakın şu kızları yaw iki çift laf etcez şurdasositososito

ayyy saol canım ya valla söyledın içimi erittin gıııızzzzzz,hallettım canım hem diziyi izledim hem halıyı üstten bi siliverdim.zaten diziye kaptırmısım kendımı nasıl sildim hiç anlamadım :) evet evet funda duy sesımızı
ayy saol canım ya,valla cok severim keratayı :asigim: inşşaallah Allah tüm sevenlerı ayırmasın,basta ben ve sizler olmak üzere.....
kolay gelsin miniğim.fazla yorma kendini.benim halılarda yarın gelcek yıkamadan bakalım güzel yıkamışlarmı.duydum yavriiim sesini ama sen niye duymiiiin ki.

:roflol: :roflol: valla eskiler az kaçın kurası deilmiş yaniii, haklısın.
cem yılmaz gibi;
bir gösterisinde biz artistlere marjinal derler, bir gün evde öğleden sonra kadın kuşağına denk geldim, tv'de kadınlar kocam beni komşumla aldattı, bende kaynımla kaçtım, çocukları bakkala bıraktım falan diyolar hangimiz marjinaliz diye soruyodu..
çok gülmüştüüm.
ama biz bu ay hamile olcaz bizene (ne alakaysaaaa ) araya sıkıştırayım dedim :CüvCüv:

ne varsa eskilerde varmış kumrim.bence çok alaka sositososito.şıkıştır gitsin:dance:

kızlar birşey sorucam size düşük yaptıktan sonra ne kadar beklemeliyiz

valla hayatım genelde çoğu arkadaşın dr.u 3 ay vermiş.ama benim dr hiç vermedi.korunmana gerek yok dedi.hatta ya hamile kalırsam hmen diye sordum.kalabilirsin bi mahsuru ve bi riski yok dedi .bünyeye bağlı sanırım
senin dr bişey söyledi mi bu konuda canım

Back