• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba arkadaşlar,,,bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım meleğimin kalbi durdu 2 gün:çok üzgünüm:,,, önce mecburen kürtaj edildimsenağlama ,,,,korunma süresini doktoruma sormadım,,,daha şimdiden bebek hasreti düştü içime hemencecikte hamile olma isteği var ama korkuyorum aynı zamanda,,,yine aynı şey olurmu diye,,,korunma sürem biter bitmez benide listenize eklerseniz sevinirim sevgilerra.s.

ben kacıyorum arkadaslar bıraz utu var onları yapayım kocış gelene kadar
ıyı geceler opuyorum
tama canım iyi geceler .

sohbet odası neresi kuzum yaaa ben bilmiyorum orayı:))
fundaam burdayım maça bakıyorum bayağı heyecanlı...

bende bilmiyorum sohbet odası diye bir yermi varmış allah allah..
benim de bi gözüm maçta canımbay heyecanlı oley emre gol attı

Merhaba arkadaşlar,,,bende dün bebeğimi aldırmak zorunda kaldım meleğimin kalbi durdu 2 gün:çok üzgünüm:,,, önce mecburen kürtaj edildimsenağlama ,,,,korunma süresini doktoruma sormadım,,,daha şimdiden bebek hasreti düştü içime hemencecikte hamile olma isteği var ama korkuyorum aynı zamanda,,,yine aynı şey olurmu diye,,,korunma sürem biter bitmez benide listenize eklerseniz sevinirim sevgilerra.s.

merhaba ebruli çook geçmiş olsun acın daha çook taze.bir an önce toparlanman dileğiyle
çalışmalara başlar başlamaz ekleriz canım merak etme.

çok geçmiş olsun canım, üzülme herşeyde bir hayır vardır derler biliyosun..
hepimizde yaşadık aynı üzüntüleri,şimdi tek dileğimiz sağlıkla bebişlerimizin gelmesi..
gelicekler biliyoruz ama bizim bebişler biraz nazlı..
listeye tabii yazarız, hoşgeldin. a.s.

site yavaşladı yinee, errror verip duruyoooo :oklava:

kızlar ben hep geç kalıyorum sohbetinize kayın validemlerdeydik daha yeni geldim kaçırdım muhabbeti.öğlen sürekli eror verdi bende bir türlü giremedim pes ettim sonunda.

kızlar ben buldum sohbet odasını ama çözemedim herkesin konuşmasını görüyorum ama ben yazamıyorum..anlayamadım kafam karıştıkafamçokkarıştı

kızlar hepinize günaydın gerçi hepiniz şu an uyuyosunuzdur ben bi kaç gündür fazla uyuyamıyorum görümcem bizde kalıyo sahura kalkıyoruz akşamda üst katımda oturan görümcemde çay keyfi yapıyoruz geç yatıyoruz sabahta erken kalkıyorum anlıcanız gözlerim pörtlek pörtlek geziyorum sabahda işim var biyere gidicem off off deliksiz bi uyku çekmek istiyorum kızlar ben hala adet olmadım 8 inde düşük yapmıştım önceki ay 13 ünde olduğum için 13 ünü bekliyorum kesin geç olcak gibi hiç bi belirtim yok normalde ağrım olurdu düşükten sonra adet düzeni bozulan varmı aranızda laf aramızda sizide çok özledim burnumda tütüyosunuz dünden beri fırsat bulup giremedim bi türlü neyse görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum

günaydııın herkeseee..
güzel bir gün olsun inşallaaahh.
fundacım doktora gitmişti testler yaptıracak, inşallah güzel sonuçlarla gelir.
nihalcim ne kadar erken uyanmışsın, ben uyuyodum o saatte yeni uyandım sayılır.
nazcım sanırım acem kızı ayın 19'unda düşük yaptım demek istemiş.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................05.09
Serdi.....................................12.09
Kadriye..................................21.09
tosbaa...................................23.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Başak0402.............................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................
acem_kızı..............................

ARKADASLAR LİSTEMİZ YENİLENMİŞTİR,LİSTEDEN ADI SİLİNENLER EGER PAYLASIMDA BULUNACAKLARSA LİSTEYE TEKRAR YAZILACAKLARDIR........
mi desek acaba kızlar

serdii nerelerdesin kuzum, hamiş haberi alcaz mı sendeeen?:1hug:

kızlar ben 19 düşük yaptım ne zaman adet olacagımı bilmiyorummmmmmmmmmm
valla canım ben tam olarak 1 ay 3 gun sonra adet oldum ama kişiden kişiye göre degişiklik gösterebilir.eskıden düzenlımıydı adetın canım
kızlar hepinize günaydın gerçi hepiniz şu an uyuyosunuzdur ben bi kaç gündür fazla uyuyamıyorum görümcem bizde kalıyo sahura kalkıyoruz akşamda üst katımda oturan görümcemde çay keyfi yapıyoruz geç yatıyoruz sabahta erken kalkıyorum anlıcanız gözlerim pörtlek pörtlek geziyorum sabahda işim var biyere gidicem off off deliksiz bi uyku çekmek istiyorum kızlar ben hala adet olmadım 8 inde düşük yapmıştım önceki ay 13 ünde olduğum için 13 ünü bekliyorum kesin geç olcak gibi hiç bi belirtim yok normalde ağrım olurdu düşükten sonra adet düzeni bozulan varmı aranızda laf aramızda sizide çok özledim burnumda tütüyosunuz dünden beri fırsat bulup giremedim bi türlü neyse görüşürüz hepinizi tek tek öpüyorum
eger bu istikrarda gıderse demekkı 17 sinde falan olcan ama bakarsın belkıde 13 ünde olursun şekerim.hadi hayırlısı bakalım,baslıycanda calısmalara,öptüm coopcooop Şeniz

Back