• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydın fıstıklar kadrıyecım hosgeldın canım ve gecmiş olsun.fundacım aylıncım massallah pek bı kaynatmıssınız kuzum sizin kocişler bişe demıyomu o saate kadar pc basında olmanıza,benimkı hemen pürüzlük yapar eger o evdeyse pek giremem nete.ama zaten dün akasam evde dedegıldık ondan gıremedım,gecede 2yi gecıyodu geldıgımızde hıc ugramadım hemen cumburlop yataga :) buarada aylıncım aynı bende sen gıbıyım gecelıkle üşürüm anca coook sıcak olması lazım giyebılmem için :) ama pijama giymeye bayılırım........

günaydın tatlışkom.yok hayatım bişi demiyo benim kociş.anlatıyorum buradaki arkadaşlıkları şaşırıyo ve hoşuna da gidiyo ben daha önce de ocak anneleri topiğinde yazışıyordum.orada bilgi aktarımlarımız gördükçe takdir ediyordu.bi de şimdi maçlar başlıyo ooohhh kendinden geçer iyice nette bana kalır.bazen oyuna dalıyo giremiyorum nete o zaman.kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin özlemcim.çok geçmiş olsun canım.umarım karamelekle birlikye hamiş müjdesiniz verirsiniz bizlere.ben şimdiden meraklanmaya başladım.:Saruboceq:

benım adetten bır haber yok ıkı gundur cok sancı oldu her an olacak gıbı ama hala tık yok
ne dersınız tıttumu sızce bu ay
aslında pek belırtıde yok ama belımde agrı var yaklasık bır haftadır bırde akıntı var 10 gundur falan
umıtlenmek ıstemıyorum ama ne bıleyım benım adet hıc gununde olmamıstır bu sefer gunude sancı oldu ama devamı gelmedı
o bıraz kafamı karıstırıyor acıkcası

yeliizcim ilk hamiş haberini senden alırız inşallaaaahhhh, heyecanla bekliyorum kuzum. :CüvCüv:
ayyyyy kızlar hadı hayırlısı bakalım.ilk hamişlik haberini kımden alcaz.benım daha coook var ekımde bellı olcak.kızlar ya cok heycanlandım belırtılerınız baslamadan müjdelı haberı verırsınız inşallah.aylıncım benım kociş de aynı cok şaşırıyo bu kk ya.ben buaraya düük tehlıkem oldugunda üye olmustum herkezın böyle destek olması iyi şeyler söylemesi kocamında hosuna gıdıyodu ama eve zaten gec gelıyo bıde geldıgınde pc basına gecersem darılıyo :)) ama bılgısayarla televızyon aynı odada olsa gırebılırdım bıde ayrı odalarda oluyoz ya ondan bırazda :))) neyse aylıncım senın bekledıgın adet tarıhın neydı? benım taaa ekımın bası cok var daha

e tabi ayrı ayrı odalarda olmaz, bizim pc dizüstü ben nereye gidersem oraya geliyo onuniçin sorun olmuyo:) hihoyyyt
kelebekçim benim beklediğim tarih eylülün 23'ü. daha yumurtlamadım bile :roflol:
bakalım neler olcak bu ay işallaaah hepimiz hamişizdir. :CüvCüv:

günaydın tatlışkom.yok hayatım bişi demiyo benim kociş.anlatıyorum buradaki arkadaşlıkları şaşırıyo ve hoşuna da gidiyo ben daha önce de ocak anneleri topiğinde yazışıyordum.orada bilgi aktarımlarımız gördükçe takdir ediyordu.bi de şimdi maçlar başlıyo ooohhh kendinden geçer iyice nette bana kalır.bazen oyuna dalıyo giremiyorum nete o zaman.kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin fıstık, nasılsın? a.s.

hamis kalirsak izine geldigimde bir bulusuruz, tabi o zamana kadar bebisler dogmus olur. Ben eskisehirde kaliyorum tr de.

özlem hoşgeldin canım, bebiş haberlerini alalım o zaman heryerde buluşuruz valla.
gerçi ben hamile kalırsam eğer ilk hamileliğimdeki sorunlar yüzünden dr'lar istirahat edicen sadece kontroller için evden çıkıcan diyolar.. o zaman hepiniz bana gelirsiniz :CüvCüv: :CüvCüv:

iyim ayliiiincim.pazardan geldim yoruldum .2 kere gittim bi sebze myve almaya bi de 10 kilo domates aldım .şişe domatesi yapcam şimdi.azcık bakayım dedim buraya.sen neler yaptın erken kalkmışsın buğün kuzucum.

evet canım erken kalktım bugün, biraz ütü yaptım bende üüf hiç bitmiyo bu ütü yaaw, çamaşır yıkadım, akşama anneme iftara gitcez,(çorba yaptım) evi toparladım yoruldum bende..
kolay gelsin tatlım sanada, bende bir bakayım haberleri alayım dedim.
çıkarım birazdan, öptüüm.

hmm bende dedim zaten o kadar kavanozu nasıl buzdolabına sığdırcaz diye..
tamam bende kilere atarım o zaman..
kolay gelsin canım, bende çıkıyorum..
bugünm daha gelemem sanırsam, belki akşam annemden uğrarsam alırım havadislerrii..
öptüm hepinizi görüşürüz kızlaaarrr.
yelizcim ve acemkızı sizden ümitliyiimmmm, hamiş haberleri alcaz inşallaaahhhh..
ya kızlar birde isimlerinizi yazsanız ben size isimle hitap etsem böle nicklerle pek sevmiyorumm..

merhaba bende 30 haziranda düşük yaptım. Sadece kese görünüyodu ve onu kaybettim. Çok üzülmüştüm ama geçti işte! Regli tarihim 4 eylüldü test yaptım pozitif çıktı. Ama sevinemiyorum. Tekrar umutlanmaktan korkuyorum. Umarım herşey yolunda gider. Daha doktorada gitmedim. Aklım çok karışık.
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum.

merhaba bende 30 haziranda düşük yaptım. Sadece kese görünüyodu ve onu kaybettim. Çok üzülmüştüm ama geçti işte! Regli tarihim 4 eylüldü test yaptım pozitif çıktı. Ama sevinemiyorum. Tekrar umutlanmaktan korkuyorum. Umarım herşey yolunda gider. Daha doktorada gitmedim. Aklım çok karışık.
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum.

canım senin sorunun neydi ve ne kadarlıktı düşük cevap yazarsan sevinirim

inşallah olmaz kendini fazla strese sokma allah kucağına almayıda nasib etsin inşallah

bebeğini kaybedenlere: Allahım acılarınızı hafifletsin,en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin inşallah.bende bir ay önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim.güzel günler bizleri bekliyor kızlar biz hepimiz melek anneleriyiz.

selamlaaarr..
meraliyicim gözün aydın canım, Allah bu hamileliğinde sana sağlık bebişine sağlık versin..
sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah, bak ben 6 aylık hamileyken kaybettim bebeğimi beterin beteri var, hiç üzülme..
nilaycım çok güzel bir mesaj yazmışsın içim huzurla doldu valla okuyunca..
inşallah hepimiz güzel haberler vericez burdaan.

bütün kızlar toplanmış bende geldim.lolocum nasılsın canım.
nilay hoşgeldin canım güzel dileklerin içimde saol.umarım buradan hepimiş hamiş olarak yazıcaz bundan sonra.
kadriye selam canım nasılsın dünden beri

Back