- Konu Sahibi minik_kelebek
bu araplarrda kıvanç tatlıtuğa aşık olmuşlar, türkiyeye turlar düzenliyolarmış.
gümüş orda yeni yayınlanıyomuşdaa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fundaa nerdesiin bacııımmm?
bu araplarrda kıvanç tatlıtuğa aşık olmuşlar, türkiyeye turlar düzenliyolarmış.
biri biter biri başlar tatlişkoom, kocişine müjdeyi ver, aşk-ı memnu başlıyooo..
ya ben yaprak dökümünün kitabını okudum ve çok sevdim ama dizide olmaz artık dediğim şeyler oldu..
hem aile dizisi hem nekadar olmayacak şey varsa hepsi var., kardeşler birbirinin kocasıyla, erkek kardeş yolsuzluk yapıyo, gelin desen ayrı edepsizz normal hayatta olur mu bunlaaarr.. anaaam naparlar adamı:)
bende izlememişim iyiki demi herşeyi biliyom, arkadaşlarım sağolsunlaar.
burdayım canımcım hem yemek yapıyorum hem bakıyorum
araplar ağızlarının tadını biliyolar lokum gibi çocuk maşallah:jeyyar:
bak bak dur insanın ömrü uzar kıııızkötükedihüso
he yani sende benim kociş gibi izlemiyon ama maşallah her bişeyden haberdarsın
yaşasın buğüm aşk-ı memnu başlıyoooo
ve kıvanç tatlıtuğ
heh işte bende onu diyorum, hemde kötü adamı oynuyomuşş, o melek yüzle nasıl kötü olcaksa kafamçokkarıştı
izleyelim online yazarız akşam burdan görüşlerimizi.. :dance:
ben şimdi çok merak ediyom ya elektrikler kesilir o saatteeeeee -tatlicadiarzu-
canımcım benim yemek kendi kendine pişmeye dursun şimdi ütü yapmam gerek.sonra yine gelirim tamam mı tatlım.öptüm.Şeniz
![]()
merhaba arkadaslar bende 2 kez dusuk yaptım nısanda kurtaj oldum 10 haftalıktı bebegım
ılk deneme ıle olmustu ıkısıde ama kurtajdan sonra 5 ay olacak daha gelmedı bebegımız sebebını bılemıyoruz
bu ayda olmazsa tekrar gıdecegım dr.a
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
merhaba arkadaşlar bende 14 ay önce düşük yaptım ve sonra yine olmadı artık ne umudum nede ümidim kaldı rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin cümlemize
slm kızlar ben geldım bugun yataktan cıkasım gelmedı valla1 saat kadar once ablam aradı o kaldırdı
ne habersınız fıstıklar yıne lafı catallamısınız
dızılerden bahsetmışken ya kızlar serçe yı ızlemıs olan varmı kısın baslamıstı ama yayından kaldırdılar
ne kadar uzuldum anlatamam dızıyı ızlerken resmen kendımden gecıyordum hayal alemınde dolasıyordum valla ruya gıbıydı
merhaba arkadaslar bende 2 kez dusuk yaptım nısanda kurtaj oldum 10 haftalıktı bebegım
ılk deneme ıle olmustu ıkısıde ama kurtajdan sonra 5 ay olacak daha gelmedı bebegımız sebebını bılemıyoruz
bu ayda olmazsa tekrar gıdecegım dr.a
düşük değil ama benim bebişlerde karnımda ölüyor
merhaba arkadaşlar bende 14 ay önce düşük yaptım ve sonra yine olmadı artık ne umudum nede ümidim kaldı rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin cümlemize