Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

fundacıım geldim ama biraz geç oldu galiba..
akşama iftardan sonra arkadaşlarımız gelicekler, onlara bişeyler hazırladım.
iftar için yemek yaptım, şöyle bir üstünden temizlik yapıp geldimm..
sizler nerdesiniz bakiiiiimm, sesimi duyan var mıııııııı :)

merhaba biraz gecikmeli olarak evet b.çekmeceyi geçince benim bir sorunum yoktu. benim bebeğim hastaydı. 2.5 ayından 6.5 aya kadar hep problemler çıktı. Bulantılarım bitmiştiki problem çıktı. Epey üzüldüm ama şimdi yeni ciciş bir bebiş istiyorum. Bu sefer hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin ALLAHIM.

Son düzenleme:
kızlar belimde kasıklarımda hafif ağrı var sanki adet olucakmışım gibi yada üşüttüm ondan bu ilk kanamam olucakya acaba çokmu olurum gene pıhtılar gelirmi acaba çok rahatsız oluyorum bu konuda sizin düşükten sonra ik adetiniz nasıl olmuştu bide kızlar sizi çok özlüyorum yaa hiç sohbet edemiyoruz ben genelde akşamları giremiyorum vaktim olmuyor anca sabahları burdayım sabahda siz yoksunuz .......

fundacıım geldim ama biraz geç oldu galiba..
akşama iftardan sonra arkadaşlarımız gelicekler, onlara bişeyler hazırladım.
iftar için yemek yaptım, şöyle bir üstünden temizlik yapıp geldimm..
sizler nerdesiniz bakiiiiimm, sesimi duyan var mıııııııı :)

kolay gelsin canım.bende birazdan arkadaşlarımla buluşucam.bakayım bi dedim.
bugün biraz stresli, geçti günüm.arkadaşımın 10 aylık bebeğinin üzerine kaynar süt döküldü.onu hastaneye götürdüler.onu telaşı vardı bizdede .allahtan şimdi iyi ama hastahanede yatırdılar.yanığı çok ciddi değilmiş.küçük olduğu için yatırmışlar.iyi haberlerini aldımya içim rahatladı.
senin günün de baya yoğun geçmiş kumrim.hazırlıklar ,yemekler, temizlikler.hamarat arkadaşım benim .Şeniz

kolay gelsin canım.bende birazdan arkadaşlarımla buluşucam.bakayım bi dedim.
bugün biraz stresli, geçti günüm.arkadaşımın 10 aylık bebeğinin üzerine kaynar süt döküldü.onu hastaneye götürdüler.onu telaşı vardı bizdede .allahtan şimdi iyi ama hastahanede yatırdılar.yanığı çok ciddi değilmiş.küçük olduğu için yatırmışlar.iyi haberlerini aldımya içim rahatladı.
senin günün de baya yoğun geçmiş kumrim.hazırlıklar ,yemekler, temizlikler.hamarat arkadaşım benim .Şeniz

ay içim bi tuhaf oldu okurken, yazık yaa çok geçmiş olsun, inşallah kolay atlatır, çok acı çekmez minik bebiş.
arkadaşınada geçmiş olsun diyorum şekerim, iyi olduğunu yazmışsın ya sonunda bende rahatladım..

ben evrimelayı çok merek ettim.dr gidecek ti.noldu acaba .inşallah iyi haberler almıştır.

fundacım dün yazmış ya acaba 1.14 de onlar yanlışlıkla 114 mü yazdılar diye..
bence 1.14 o değer, bugün yazmadı ama yoğunum demişti dün zaten..
evrimelaaaa haberlerini beklkiyoruuuzzz..

neyse bende çıkıyorum kimse yok anlaşılan.öpüldünüz

hep çık zaten şurda bi yakalayamadık birbirimizi...
minik kelebekte kuzenleriyle geziyo..
benimde arkadaşlarım gelcek şimdi..
görüşüürüüüüzz inşallaaaaah öptüüüm hepiniiiizzziiii.. a.s.

kumrim nerdesin .çık bakayım oralardan başka topiklerde geziyon hııııııı
yaw buluşamadık bi türlü burda.
şimdi geldim bende arkadaştaydım.
sen neler yaptın.

ışığın yanıyo ama kendin yoksun be anacım.gel artık şuraya.çık şu göğüs ucu emzirme olayından aaaa ama kızıyorum bakkaydirigubbakcemile

bende agustos 19 düşüj yaptım tüp bebekle şuanda istesem de yapamayız çünkü durumumuz yok inşallah kendiliginden olur olursada mucize olur çünkü benim tüplerin ikiside kapalı yinede ALLAHTAN ümit kesilmez ALLAHIM inşallah hepimizin yüzünü bu mübarek ramazan gününde yüzlerimizi güldürür inşallah

bende agustos 19 düşüj yaptım tüp bebekle şuanda istesem de yapamayız çünkü durumumuz yok inşallah kendiliginden olur olursada mucize olur çünkü benim tüplerin ikiside kapalı yinede ALLAHTAN ümit kesilmez ALLAHIM inşallah hepimizin yüzünü bu mübarek ramazan gününde yüzlerimizi güldürür inşallah

canım geçmiş olsun diğer topikten tanıyorum seni(geleceğin anne adayları)amin canım allahtan tabiki ümit kesilmez benimde sol tüpüm tıkalı.rabbim hayılısını sağlıklısını eksiksik noksansız nasip etsin hepimize inşallah.

şimdi nasılsın toparlayabildin mi kendini biraz.hiç bir zaman unutulmuyo gerçi ama güçlü olmamız gerekiyo.

canım her zaman kucagıma alamadagım bebişim aklımda hiç aklımdan cıkmıyor ki biz kadınları çilesi degişirmiki bilemiyorum afffffffffffffffffffff ALLAHIM

bunu yaşayan ne ilk ne de sonuz.bir çok defa bu acıyı yaşayanlar var dünyaya getirip de kaybedenler var.koca delikanlı evletlarını,gencecik kızlarını yitirenler.ben bunları düşünüp şükredyorum.verende allah alanda.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.böyle düşünmek gerek.başka türlü insan kafayı sıyırı arkadaşım.
inşlallah bundan sonra her şey yolunda gider hepimiz için.:teselli:

günaydın canım mutlu günler herkeze selam nasılsınız bu sabah kızlar

geçmiş olsun canım ya burda hepimiz bu acıyı yaşadık maalesef ama inşallah hepimizde hamile kalıp burdan listemizi hamilelerle doldurcaz hiç merak etme sen dua et allaha şükret herşey için allah sana bi kapı açar ya elinize biyerden para geçer yada bi bakmışın bebeğin kendiliğinden gelivermiş ne güzel olur yaşadığımız müddetçe ümid etmeliyiz milletin ne duumlarda bile ola biliyo her şey allaha kalmış o isterse sorunun ne olursa olsun hamile kalırsın demekki şu an vakti değilmiş böyle düşün bence ve rahat ol eminim bebişin vakti geldiğinde sana sürpriz yapıcak gamyoncuiremsu

Back