- Konu Sahibi minik_kelebek
-
günaydın demeyi unuttum.:))
herkese kocaman günaaaaaaydınlar.kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar bende lekelenmeler başladı dünden beri.kocişle birliktelikten sonra sabah sütlü kahve rengi lekeler gelmeye başladı.neki bu şimdi.ilk baya fazla geldi ama çok açık bir renk olarak.daha sonra lekelenme azaldı ama devam ediyo.anlayan beri gelsin-tatlicadiarzu-
gununuz aydın olsun kızlar kımsecıkler yok zaten zor gırebıldım foruma bugunlerde bıseyler var sınır edıyor acana kadar
canım adet tarıhın yaklastıysa ondan olabılır lekelenme
benımde gecen ay bırgun buyunca kahverengı leke geldı ertesı gun adet basladı ve genelde benımde adetım yakınsa ılıskıden sonra baslar yollar acılıyor heral
Canım benim günaydın, daha önce böyle bişi olmadıysa doktoruna bi sor canım ,sonuçta sağlık bu inşallah bişi yoktur, sen bişey olmadığını normal olduğunu bilsende bi danış canım, seninde kafanda bişi kalmasın, herkesten ve senden iyi haberler bekliyoruz.kaydirigubbakcemile5
iyi geceler yatmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler yok.bu arada kızlar ben yine adet oldum.1 hafta aradan sonra bir daha.bu ne şimdi ya.ne güzel çalışmalara başlamıştım tam gaz gidiyodum.Çok üzgünüm çoook
neyse sabah görüşürüz artık sizlerle.:çok üzgünüm:
kızlar günaydın buaralar kendimi biraz kötü hissediyorum ruhi bunalımmdır yoksa bişeyimmi var anlamadım hamile kaldığımdaki belirtileri yaşıyorumaslında çok fazla kafam takmıyorum ama gerçi hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı belkide kabul etmek istemiyorum ama bu bana biraz ağır geldi galiba bir an
önce ilk adetimi görsem kendime gelicemüff sabh sabah kendi derdimi anlatıyorum siz nasılsınız arkadaşlar ben çok fazla giremiyorum bu günde pek giremicem temizlik yapmam lazım ramazan ayının hepinize uğurlu gelmesi dileğiyle allahım herkezin muradını versin bu mübarek ayın niyetine ...AMİNNN......
Arkadaşlar inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur ve mutlu haberler veririz buradan.
Ben de 2 ay evvel kimyasal gebelik yaşadım ve 1 ay korunduk bu ay dr.um yumurtlama zamanı gel yumurtan abakalım dedi ssanırsam yumurtalarım ii gelişemiyor.
Hamile kaldığım ay da çörekotu bal tarçın yemiştim heralde o geliştirmişti.Bu ay da adetim yeni bitti.
Kızlar bir akıl verin acaba bu ay da yesem mi karışımdan yoksa doğal akışına mı bıraksam da dr. görse büyüyüp büyümediğini yumurtamın. Belki ilaç falan verir gelecek ay için hem. Ama kararsız kaldım şimdi karışımı yersem dr.u yanıltmış mı olurum?
selam kızlar benim beta hcg değerim 114 çıktı anlamadım birşey ya
186 çıkmıştı düşük yaptım geçen hafta hastanede baktılar 38 sonra 28 e düştü
ama dün tekrar yaptırdım 0 olduğunu görmeden içim rrahat etmicekti
ama 114 çıktı nasıl birşey anlamadım bilgisi olan varmı
canım hamılemıydın ne kadarlıktı anlatırmısın
bak şimdi çevrimdışı gözküyo,, merak ettiiim yaaaa -tatlicadiarzu-
selam kızlar benim beta hcg değerim 114 çıktı anlamadım birşey ya
186 çıkmıştı düşük yaptım geçen hafta hastanede baktılar 38 sonra 28 e düştü
ama dün tekrar yaptırdım 0 olduğunu görmeden içim rrahat etmicekti
ama 114 çıktı nasıl birşey anlamadım bilgisi olan varmı
Arkadaşlar inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur ve mutlu haberler veririz buradan.
Ben de 2 ay evvel kimyasal gebelik yaşadım ve 1 ay korunduk bu ay dr.um yumurtlama zamanı gel yumurtan abakalım dedi ssanırsam yumurtalarım ii gelişemiyor.
Hamile kaldığım ay da çörekotu bal tarçın yemiştim heralde o geliştirmişti.Bu ay da adetim yeni bitti.
Kızlar bir akıl verin acaba bu ay da yesem mi karışımdan yoksa doğal akışına mı bıraksam da dr. görse büyüyüp büyümediğini yumurtamın. Belki ilaç falan verir gelecek ay için hem. Ama kararsız kaldım şimdi karışımı yersem dr.u yanıltmış mı olurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?