Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

gununuz aydın olsun kızlar kımsecıkler yok zaten zor gırebıldım foruma bugunlerde bıseyler var sınır edıyor acana kadar
canım adet tarıhın yaklastıysa ondan olabılır lekelenme
benımde gecen ay bırgun buyunca kahverengı leke geldı ertesı gun adet basladı ve genelde benımde adetım yakınsa ılıskıden sonra baslar yollar acılıyor heral

saol canım .ama adetim yeni bitti1 hafta olmadı daha.temizlendim diye çalışmalara başlamıştım leke gelince dün bir anlam veremedim.ama şimdi leke akıntı tarzında artıl yoğun değil yani.eğer artar ve devam ederse dr mu arıycam canım .

selam canım.valla artar ve devam ederse ararım artık.ay utanıyorum artık adamdan ya.ota boka sürekli aramaktan.of ne sorunlu şeyim varmış benim yahu-tatlicadiarzu-

iyi geceler yatmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler yok.bu arada kızlar ben yine adet oldum.1 hafta aradan sonra bir daha.bu ne şimdi ya.ne güzel çalışmalara başlamıştım tam gaz gidiyodum.Çok üzgünüm çoook
neyse sabah görüşürüz artık sizlerle.:çok üzgünüm:

kıslar herkeze günaydın dün hiç ugrayamadım evde degıldım,neyse dün sitede sorunmu vardıda kımse gıremedıkı???????? neyse ben dün cok yoruldum bırazdaha uyuyum mirmirmirmir saat 11e dogru tekrar gelırım.buarada prettycım eger lekelenmen devam etmıyorsa büyük ihtimalle içerde kalan pis kanındır.adetken tam atamamıssındır.neyse hepinizi öpüyom kısslar :1hug: Şeniz

kızlar günaydın buaralar kendimi biraz kötü hissediyorum ruhi bunalımmdır yoksa bişeyimmi var anlamadım hamile kaldığımdaki belirtileri yaşıyorumaslında çok fazla kafam takmıyorum ama gerçi hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı belkide kabul etmek istemiyorum ama bu bana biraz ağır geldi galiba bir an önce ilk adetimi görsem kendime gelicemüff sabh sabah kendi derdimi anlatıyorum siz nasılsınız arkadaşlar ben çok fazla giremiyorum bu günde pek giremicem temizlik yapmam lazım ramazan ayının hepinize uğurlu gelmesi dileğiyle allahım herkezin muradını versin bu mübarek ayın niyetine ...AMİNNN......

canım ya bunalıma sokma kendını,evet cogu zaaman belırtıler benzerlık gösterebılır ama inşllah yınede hamişsındır,olmassanda bıdahakı ay olur.bosver takmamaya calıs kafana.daha önümüzde coook uzun yıllar var inşallah.herseyde bı hayır vardır canım üzme kendını.evet arkadaslar herkezın ramazanı mübarek olsun,bu hayırlı günlerde RABBIM dualarımızı kabul etsın inşallah.

sağ ol canım yaa aslında çok fazla düşünmüyorum alıştım allah sağlıklısını nasib etsin diyorum ama bazen oluyo böyle karamsarlaştığım insanız işte bi anımız bi anımıza uymuyor allahıma şükürler olsunki bi yavrum var yoksa onca sene napardım ben allahıma binlerce kez şükürler olsun oğlumu bana tam 2 kez bağışladı anne olmak büyük meşakat isteyen bi görev görev diyorum çünkü onlar bize emanet bizim değil bu emane çok iyi bakıp çok iyi yetiştirmeliyiz allah hepimizin doğmuş yada doğacak evlatlarını salih kimselerden eylesin ... AMİN.

ay canım benim üzülme, baxen böyle düsensizlikler oluyor, bende doğumdan sonra 3. ayda dr gitmiştim her ay düzenli adet olmuştum ama muayenede 4 tane yumurta vardı. büyümüşler fakat çatlamamışlar. bende adet oluyorum bunlar çatlamadıysa ben niye adet oldum dedim dr'a böyle şeyler olur dedi.
neyseki sonraki aylarda düzene girdi..
bazen şaşırabiliyo böyle, üzülme..

hepimizin böyle sıkıntılı günleri oluyo tabii, bende böyle karamsarlıklara hep adet öncesi kapılırım.. ee birde şimdi zor bir dönemden geçiyosun, umarım hepimiz müjdeler vererek rahatlıcaz canım benimm.
güzel dileklerin içinde çook teşekkürler, hepimizin dileği gerçekleşir inşallah. kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:

:CüvCüv: iki gündür yoktum arkadaşlar, bu hafta sonu bayağı yoğun geçtii..
busabahta kayınvalidemler bizdeydi kahvaltıya...
ancak müsait olabildimm.
mübarek ramazanda geldii, herkese hayırı ramazanlar diliyoruumm.

Arkadaşlar inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur ve mutlu haberler veririz buradan.
Ben de 2 ay evvel kimyasal gebelik yaşadım ve 1 ay korunduk bu ay dr.um yumurtlama zamanı gel yumurtan abakalım dedi ssanırsam yumurtalarım ii gelişemiyor.
Hamile kaldığım ay da çörekotu bal tarçın yemiştim heralde o geliştirmişti.Bu ay da adetim yeni bitti.
Kızlar bir akıl verin acaba bu ay da yesem mi karışımdan yoksa doğal akışına mı bıraksam da dr. görse büyüyüp büyümediğini yumurtamın. Belki ilaç falan verir gelecek ay için hem. Ama kararsız kaldım şimdi karışımı yersem dr.u yanıltmış mı olurum?

slm canım hosgeldın once gecmıs olsun ınsallah bırdaha yasamayız hıcbırımız
adetın yenı bıtmıs bence calısmalara basla belkı tutturursunuz bakarsın dr.a baska sebepten gıdersın
guzelım benımde yumurtlama problemım var ben bu ay hıc bır ılac kullanmadım adetıme 5 gun kaldı bakalım hayırlısı olsun bu ayda olmazsa bende o karısımdan yıyecegım malzemelerımı aldım hazırladım bence sende ye ne kaybedersın kı hem dr.nıye yanılsınkı daha ıyı olur ılac kullanmana gerek kalmaz cunku gelısmezse ılac verecektır

selam kızlar benim beta hcg değerim 114 çıktı anlamadım birşey ya
186 çıkmıştı düşük yaptım geçen hafta hastanede baktılar 38 sonra 28 e düştü
ama dün tekrar yaptırdım 0 olduğunu görmeden içim rrahat etmicekti
ama 114 çıktı nasıl birşey anlamadım bilgisi olan varmı

bence hiçbişey yapma, dr'un söylediği günlerde kontrolune git.
çünkü en kesin ve sağlıklı tanıyı dr'un koyar. inşallah güzel haberler alırsın, yumurtan büyür çatlar ve sevimli bir bebiş olurr:)
hepimiziiiiiiiiiiiiinn kaydirigubbakcemile5

:CüvCüv: amanııııııııııııın yawrum 114 hcg hamilesin demek :teytey:
aay bende anlamadıım bişeee, bebişin düştüğüne emin oldular mı hastanede, ultrasonla kontrol ettilermi, nekedarlıktı canım beniim yaaa.
ay gitmemiş bu beiiiiişşş inşalllaaaaahhh kaydirigubbakcemile2

bak şimdi çevrimdışı gözküyo,, merak ettiiim yaaaa -tatlicadiarzu-

canım adetim geçmişti kendim test yaptım hamile olduğumu öğrendim sonra kan testi yaptırdım değerim 186 çıkmıştı bir aylık hamileydim sonra lekelerim ve üç kez kanamam oldu hastaneye gittim keseyi göremediler dış gebelikten şüphelendiler sonra hastanede yattım kan testim 38 çıktı sonra sabaha karşı bir daha yaptılar 28 çıktı doktor dış gebelik yok ama siz yine bu gecede kalın dediler ben kalmadım heryer para tuzağı olmuş sonra başka hastaneye gittim doktor dış gebelik yok dedi düşük yapmışsındır dedi kan testini ben bir daha yaptırıyımda değeri 0 göreyim içim rahatlasın dedim ama dün yaptırdım 114 çıktı kafam karıştı niye düştü niye sonra çıktı kafama göre doktor bulamıyorum

acaba kürtajı iyi yapılmadı mı içerde bişeyler kalmış olabilir.bence hemen dr. git bi muayene ol.

yediklerini doğal şeyler sonuçta.dr gittiğinde de ilaç verip de büyütecek yumurtalarını dimi.bence kullanmaya devam et.hatta bende kullanmayı düşünüyorum.benimde yumurtalarım problemli.büyüyüp çatlayamıyolar.-tatlicadiarzu-

herkese hayırlı ramazanlar kızlar.hayırlara vesile olur inşallah.kaydirigubbakcemile3
bugün çok yoruldum arkadaşlar.kışa hazırlıl şişe dometesi yaptım.sonra taze fasülye yaptım dondurucuya.bir de biber salçası yaptım.şurumu kaybettim valla yorgunuktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…