Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

oldu heralde acemilik çok zor

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
fındık_kurdu.2008..................20.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................26.09
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................
kalimerom................................
a.s.

Son düzenleme:
ben dün regli oldum.listeye tarihsiz katılıcam şimdilik olurmu?daha denemelere başlamadık önce doktora gitcem ondan sonra inşallah

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ (29.08.2008)

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
kalimerom............................16.09
Findik_Kurdu2008..................20.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................26.09
Minik kelebek.......................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................

Herkeze iyi çalışmalar..........
:sm_cool::dance:

KIZLAR TARİHLERİ OLMAYANLAR YAZSIN LÜTFEN !!!!!

canım daha tarıhı bellı olmayanlar var,doktora gıdecek olan yada yenı kürtaj olmuş ve beklemede olanlar var.oyüzden bos bazılarınınki a.s.

kaydirigubbakcemile kızlaaaaaar napıyonuz bakalımmmmm..
ben birazdan dışarı çıkıcam, gecede geç geliriz sanırsaaammm öptüüm herkesi.. kaydirigubbakcemile3

Evet canım bu ilk olacaktı ama nasip değilmiş.10 ay sonunda hamile kalabilmştim ama hevesim kursağımda kaldı.Neyse herşeyde bir hayır varmış dediğiniz gibi hadi bakalım eylülde herkes patlatır şu bomba haberleri inşallah.Bu arada yazan arkadaşlar hepinize kocaman öpücük kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım inşallah çok beklemeden alırız o güzel haberini.Ben folik asit değilde elevit diye bir ilaç içiyordum.Doktor düşükten sonra sürekli bunu kullan demişti ama bilmiyorum o ilacı da hamileliğin ileri dönemlerinde içiliyormuş diye biliyorum ama doktor bunu verdi bende anlamadım

arkadaşlar bende folik asit kullanıyorum mide bulantısı yaptığını duydum benimde bu aralar fazlasıyla bulanıyor bunu duyunca kullanmayı düşünmüyorum.
ne yapmalıyım sizce doğrumudur?

bence doktoruna danıs,ilk defa duydum mıde bulantısı yaptıgını.ama eger folıc asıd yapıyorsa bebgın için katlanmalısın belkıde canım.cunku bebek için için cok faydası oldugunu duymustum

kızlar folicasidi bırakmayın. doktorum, yeni açıklanan bir araştırmaya göre 2 sene boyunca düzenli kullanıldığı takdirde erken doğumu da önlediğini söyledi. bende bugün gittim doktora. baktı herşey normal dedi. rahimde kanayan bölge oldukça küçülmüş. bende gördüm. zaten kanamamda azaldı. 3 ay korun dedi.hem doğumkontrol hapı verdi hemde prezervatif kullanın dedi enfeksiyonlara karşı dedi. Ayrıca bende pco da olduğu için korunma sürem bitince progestana başlayacağız. Allah nasib ederde yine hamile kalırsam progestan tedavisiyle devam edicem hamileliğime. tekrar düşük olmasın diye.

hoşgeldin tatlım.çok geçmiş olsun.burda hepimizin umutları yeşerecek.eylül ayı baya meşgul geçecek hepimizin.:))bakalım müjdeyi vermek kime nasip olacak.

günaydın demeyi unuttum.:))
herkese kocaman günaaaaaaydınlar.kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar bende lekelenmeler başladı dünden beri.kocişle birliktelikten sonra sabah sütlü kahve rengi lekeler gelmeye başladı.neki bu şimdi.ilk baya fazla geldi ama çok açık bir renk olarak.daha sonra lekelenme azaldı ama devam ediyo.anlayan beri gelsin-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…