Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım adetim geçmişti kendim test yaptım hamile olduğumu öğrendim sonra kan testi yaptırdım değerim 186 çıkmıştı bir aylık hamileydim sonra lekelerim ve üç kez kanamam oldu hastaneye gittim keseyi göremediler dış gebelikten şüphelendiler sonra hastanede yattım kan testim 38 çıktı sonra sabaha karşı bir daha yaptılar 28 çıktı doktor dış gebelik yok ama siz yine bu gecede kalın dediler ben kalmadım heryer para tuzağı olmuş sonra başka hastaneye gittim doktor dış gebelik yok dedi düşük yapmışsındır dedi kan testini ben bir daha yaptırıyımda değeri 0 göreyim içim rahatlasın dedim ama dün yaptırdım 114 çıktı kafam karıştı niye düştü niye sonra çıktı kafama göre doktor bulamıyorum

:sm_confused: tamam sana kürtaj yapılmamış o zaman.
ya bu son yapılan testin hatalı yapıldı sonuç yanlış yada hamilesin ve inşallah öyledir..
hangi hastaneye gitmiştin evrimcim sen?
ve nerde oturuyosun ona göre iyi bir dr bulalım en azından bu kontrolun için ona gidersin..

herkese hayırlı ramazanlar kızlar.hayırlara vesile olur inşallah.kaydirigubbakcemile3
bugün çok yoruldum arkadaşlar.kışa hazırlıl şişe dometesi yaptım.sonra taze fasülye yaptım dondurucuya.bir de biber salçası yaptım.şurumu kaybettim valla yorgunuktan.

-tatlicadiarzu- :1shok: hay maşallaaah sana, ellerine sağlık..
ben bu söylediklerinin hiç birini yapmayı bilmiyoooomm :1no2:
banada öğretirsin o zaman di mii :1hug:

bilemiyorum ki canım 1 hafta arayla adet oldum.yarın bi dr arıycam söyleyim bakalım ne diycek.inşallah normal bişidir.:bbo:

normail bişedir canım benim, merak etme.. bakalım dr'un ne dicek? benim aklıma kötü bişe gelmiyo, normale döner divek dr'un bak görürsün canım benimm.

bu fotonda güseelmiş bacım

bana diyene baak, seni,n fotolarında süper bi kerem..
gördüm bütün fotolarını nazar boncuğu yolladım :)

tabiki yaşamıyodur canım.bebeklten bir parça bir kalıntı bir kan pıhtısı bile kalmış olabilir mi acaba diye düşündüm.

ne kadar ilginç de mi, ben şaşırdım bu işe a.s.

-tatlicadiarzu- :1shok: hay maşallaaah sana, ellerine sağlık..
ben bu söylediklerinin hiç birini yapmayı bilmiyoooomm :1no2:
banada öğretirsin o zaman di mii :1hug:

canımcım öğretirim tabi çok kolay zor bişi değil ki sadece zaman alıyo işte.ne istersen sor anlatırım nasıl yapılcağını sana canımkaydirigubbakcemile5

canımcım öğretirim tabi çok kolay zor bişi değil ki sadece zaman alıyo işte.ne istersen sor anlatırım nasıl yapılcağını sana canımkaydirigubbakcemile5

domates olayını merak ettim, kışın yemekler için kullanıyosun di mi?
onu bi anlatabilirmisin şu cahil kardeşine, sevaplansın yazıııııııkkk kaydirigubbakcemile5

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
kalimerom..............................16.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................belirsiz(şimdilik):uhm:
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................
Fındık_Kurdu2008.....................
Lifeisgood................................

domates olayını merak ettim, kışın yemekler için kullanıyosun di mi?
onu bi anlatabilirmisin şu cahil kardeşine, sevaplansın yazıııııııkkk kaydirigubbakcemile5

estafirullah olur öle şey.anlatırım tabi.evet yemeklere kullanıyorum süper oluyo aynı yaz yemeği lezzetinde.
dometeslerin kabuklarını soy.uzun(yumurta)domates olcak.
enlemesine ortadan 2 ye bölüp çekirdeklerini çıkar.
yemeklikten biraz daha iricesine doğra.tencereye koy.tuzunu ekle ama tuzu fazla koy ki daha sonra bozulmasın.kaynat.fokurdamaya başlayınca 20 dk daha pişir.
ocağın altını kıs yarım yada bir kiloluk kavanozlara kepçeyle koy.(ateşin altı hala yanıyo olacak soğumaması gerek )ağzını çok sıkı kapat ve kavanozları ters çevir.1 -2 gün böyle dursun.sonra kavanozları düzeltip saklayabilirsin.
bu kadar çok uzun gibi görünsede kolay aslında

estafirullah olur öle şey.anlatırım tabi.evet yemeklere kullanıyorum süper oluyo aynı yaz yemeği lezzetinde.
dometeslerin kabuklarını soy.uzun(yumurta)domates olcak.
enlemesine ortadan 2 ye bölüp çekirdeklerini çıkar.
yemeklikten biraz daha iricesine doğra.tencereye koy.tuzunu ekle ama tuzu fazla koy ki daha sonra bozulmasın.kaynat.fokurdamaya başlayınca 20 dk daha pişir.
ocağın altını kıs yarım yada bir kiloluk kavanozlara kepçeyle koy.(ateşin altı hala yanıyo olacak soğumaması gerek )ağzını çok sıkı kapat ve kavanozları ters çevir.1 -2 gün böyle dursun.sonra kavanozları düzeltip saklayabilirsin.
bu kadar çok uzun gibi görünsede kolay aslında

:1hug: çook teşekkür ederim, ben yaparım bunu..
açıklayıcı yazmışsın fundacım teşekkür ederiimm..

ben dometeslerin kabuklarınıda atmıyorum değerlendiriyorum.salça çıkarıyorum onlardan.sende öyle yapabilirsin.bir de ben kavanoz olarak yarım kiloluğu tercih ediyorum.hem kullanmaya başladıktan sonra buzdolabında saklaması kolay oluyo hem de çabuk bittiği için bozulmuyo.

:1hug: çook teşekkür ederim, ben yaparım bunu..
açıklayıcı yazmışsın fundacım teşekkür ederiimm..

rica ederim hayatım ne demek aklına takılan başka bişi olursa sor lütfen elimden geldiğincce yardımcı olmaya çalışırım.ben yıllardır yaptığım için baya geliştirdim bu işleri.kışın bi misafir geldiğinde buzlukta herşey hazır oluyo ne yapsam diye düşünmüyorum.meyve bile koyuyorum.tavsiye ederim canım.Şeniz

[/FONT]
ben dometeslerin kabuklarınıda atmıyorum değerlendiriyorum.salça çıkarıyorum onlardan.sende öyle yapabilirsin.bir de ben kavanoz olarak yarım kiloluğu tercih ediyorum.hem kullanmaya başladıktan sonra buzdolabında saklaması kolay oluyo hem de çabuk bittiği için bozulmuyo.

tamam, uyarım bu alternatiflerede..
kavanozum herboydan mevcut, teşekkür tekrar..
ay bu hande yanerin tipi ne yaa .. şimdi tvde çıktı karşıma.
-tatlicadiarzu-

Back