Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar,bende burdayım.yeni açtım pcyi.benim için yaptığınız yorumlara teşekkürler,destek olmanız içimi ferahlatıyo inanın.amaaaannnn boşveriyorum artık kistmiş,çatlamaymış.keyfime bakıcam artıkhihoyyyt
eee herkesler ramazan temizliğini yapmış ben tatile çıkıyorumfisfisfisneyse dönüşte artık temizlik.amann zaten temizle temizle bitmiyo evin işi.bu arada çalışan varmı aramızda?ben çoook iş aradım ama bulamadım,şimdide bebek düşünüyoruz die bakmıyorum iş.ama çalışsam ii olurdu,eve katkım olurdu.alışveriş manyağı olduğum için aldığım para bana yetmezdi gerçi:icecream:

Kızlar ben gidemedim daha arkadaşı bkliyorum, biraz daha buralardayım, dünürüm nasıl geçti neler yaptın, arkadaşlar beyendimi??**

kaydirigubbakcemile senn nereye gidiyodun şekercim ben kaçırmışım:)
söylediğim chesecake i yaptım onlara.. birde dondurma ikram ettim tatlıdan sonra çikolata sosolu
apar topar bişe oldu zaten 1 saat öğle tatilinde o kadar olabildi:)
beğendiler cheseecake'i ama ben hiç sevmem onu heeeee sırnaşık şey

Merhaba kızlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Bende 10 nisanda düşük yaptım.O zamandan bu yana korunmuyoruz ama malesef nazlı bebek gelmiyor.Benim 7 haftalıkken kendisi düştü gelişimi geriydi 5 haftalık görünüyordu.Bu konuyu açan ve katılanlarada çok teşekkürler bende ne zamandır böyle bir başlıkla bir araya gelmeyi düşünüyordum.Bu düşük olayı sanırım çok yaygın yaşanıyor.Böyle aynı kaderi paylaşmış arkadaşlarla sıkıntı ve sevinçlerimizi paylaşmak beni rahatlatacak.Benimde adet tarihim 16 eylül umarım gelmez tabi hayırlısı inşallah.

kaydirigubbakcemile2 hoşgeldin canım.
benim isimim aylin, aramıza katılmana çok sevindim.
yaşadıkların içinde ayrıca geçmiş olsun diyorum, umarım birdaha yaşanmaz.
hadı bakalım eylül ayı hepimize uğurlu gelsin, hepimiz hamile kalalıım :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Şekerim sen yaparsında kötü mü olur bugünü kendime ayırmıştım ama gidemedim kıl tüy işleri ,bitermi hiç bizim....Bekliyom daha gitcez inşallah.

sizlerede yaparım, şehirlerarası olsakta koyar kargoya yollarım valla:)
ben o kıl tüy işlerine mıntıka temizliği diyorum kaydirigubbakcemile3
ben en sonunda epilasyon yaptırcam kökten kurtulcam, kampanya yapmasını bekliyorum.

Buarada forumda bi sorun var cidden sinir oldum artık yani...

biraz yavaş di mi şekerim.. :sm_confused:

Çok geçmiş olsun Bende geçen perşembe düşük yaptım geçen hafta bugün hastanelerdeydim hatırlamak bile istemiyorum çok kötü bir olay allah kimsenin başına vermesin hepimize hayırlısını versin canım ben daha regl tarihimi bilmiyorum bu ay böyle düşük olunca şimdi karışıcak tarihler bakalım nasıl olucak

çok geçmiş olsuun, yaşanacak şeyler var ve maalesef önüne geçemiyoruz..
bizim çok kötü şeyler diye düşündüklerimiz belki bizim için hayırlı olanlardır.
onun için geleceğe bakmakta yarar var, inşallah hayırlı haberler alıcaz..

doğru söylüyorsun yaşadıklarımızdan daha da kötüsü var buna şükür yine diyorum zaten. herşeyin hayırlısı. benim için belkide hayırlı olan buydu bazende suçu kendimde arıyorum dikkat etseydim belkide engel olabilirdim ama işte öyle değil demekki hayırlısı işte

geçmiş olsun arkadaşım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın ilk mi olucak? bende geçen sene 6.5 aylık ölü doğum yaptım şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum bu ay olmadı eylülde olur inşallah hepimiz birbirimiz için dua edelim.

slm guzeller yenı katılan arkadaslarım hosgeldınız ve gecmış olsun ınsallah hıc bırımız bır daha
yasamayız basımızdan gecenlerı ve en kısa zamanda hamiş haberlerı verırız bırbırımıze
lısteye bakınca ılk sırada benım ınsallah adet olmam ama olacaksa da gecıkmese barı
gecen ay 15 gun kaybım oldu kızlar bu arada bugun bıraz kasıklarımda agrı var yaklasık 10 gundurde beyaz akıntı var

merhaba canım bende senin gibi 21 nisanda düşük sonrası küretaj oldum 6 haftalıktı bebeğim herşey nsip kısmet Rabbim herkeze hayırlısını versin sanada inşallah. Biz çalışmalara ilk defa bu ay düzenli bi şekilde başladık bakalım bende 12 eylülü bekliyorum daha çok var. aramıza hoşgeldin folik asit kulllanmayı ihmal etme 2 günde bir dersine iyi çalış.............a.s.yerimseniben

kısslar ben gteldım,ne cok kaynatmıssınız ben yokken yahu:) sabahtan berı gıremedımk çatladım,nezamandır yaadıklarınızı okuyom site cok yavas oyüzden gecmısle ılgılı bişeler yazamıyom.kalimerom hoşgeldin canım hemen eklıyelım senı listemize.buarada cok gecmıs olsun,inşallah eylül ayında hepimiz hamiş oluruz olmazsak daha da coook ay var önümüzde,DURMAK YOK YOLA DEVAM :))) pardon durmak yok,hızla calısmalara devam.... :))

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................26.09
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................
kalimerom................................
a.s.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
kalimerom..............................16.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................26.09
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................
Fındık_Kurdu2008...................

Herkeze iyi çalışmalar..........
:sm_cool::sm_cool::dance:

KIZLAR TARİHLERİ OLMAYANLAR YAZSIN LÜTFEN !!!!!

hoşgeldin listeye benide ekledinmi sat 23-08 sıradaki adet tarihi ise 20-09 daha önce tarihte yanlışlık yapmışım yeni farkettim yeniyim kusura bakmayın:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…