- Konu Sahibi minik_kelebek
-
kimse yokmu herkes temizlikmi yapıyor? :roflol:
Kızlar ben gidemedim daha arkadaşı bkliyorum, biraz daha buralardayım, dünürüm nasıl geçti neler yaptın, arkadaşlar beyendimi??**
Merhaba kızlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Bende 10 nisanda düşük yaptım.O zamandan bu yana korunmuyoruz ama malesef nazlı bebek gelmiyor.Benim 7 haftalıkken kendisi düştü gelişimi geriydi 5 haftalık görünüyordu.Bu konuyu açan ve katılanlarada çok teşekkürler bende ne zamandır böyle bir başlıkla bir araya gelmeyi düşünüyordum.Bu düşük olayı sanırım çok yaygın yaşanıyor.Böyle aynı kaderi paylaşmış arkadaşlarla sıkıntı ve sevinçlerimizi paylaşmak beni rahatlatacak.Benimde adet tarihim 16 eylül umarım gelmez tabi hayırlısı inşallah.
Şekerim sen yaparsında kötü mü olur bugünü kendime ayırmıştım ama gidemedim kıl tüy işleri ,bitermi hiç bizim....Bekliyom daha gitcez inşallah.
Buarada forumda bi sorun var cidden sinir oldum artık yani...
Merhaba kızlar benide aranıza alırsanız çok sevinirim.Bende 10 nisanda düşük yaptım.O zamandan bu yana korunmuyoruz ama malesef nazlı bebek gelmiyor.Benim 7 haftalıkken kendisi düştü gelişimi geriydi 5 haftalık görünüyordu.Bu konuyu açan ve katılanlarada çok teşekkürler bende ne zamandır böyle bir başlıkla bir araya gelmeyi düşünüyordum.Bu düşük olayı sanırım çok yaygın yaşanıyor.Böyle aynı kaderi paylaşmış arkadaşlarla sıkıntı ve sevinçlerimizi paylaşmak beni rahatlatacak.Benimde adet tarihim 16 eylül umarım gelmez tabi hayırlısı inşallah.
Çok geçmiş olsun Bende geçen perşembe düşük yaptım geçen hafta bugün hastanelerdeydim hatırlamak bile istemiyorum çok kötü bir olay allah kimsenin başına vermesin hepimize hayırlısını versin canım ben daha regl tarihimi bilmiyorum bu ay böyle düşük olunca şimdi karışıcak tarihler bakalım nasıl olucak
çok geçmiş olsuun, yaşanacak şeyler var ve maalesef önüne geçemiyoruz..
bizim çok kötü şeyler diye düşündüklerimiz belki bizim için hayırlı olanlardır.
onun için geleceğe bakmakta yarar var, inşallah hayırlı haberler alıcaz..
aranızda beyaz akıntı problemı yasayan varmı nedır sızce
kısslar ben gteldım,ne cok kaynatmıssınız ben yokken yahu:) sabahtan berı gıremedımk çatladım,nezamandır yaadıklarınızı okuyom site cok yavas oyüzden gecmısle ılgılı bişeler yazamıyom.kalimerom hoşgeldin canım hemen eklıyelım senı listemize.buarada cok gecmıs olsun,inşallah eylül ayında hepimiz hamiş oluruz olmazsak daha da coook ay var önümüzde,DURMAK YOK YOLA DEVAM :))) pardon durmak yok,hızla calısmalara devam.... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?