- Konu Sahibi minik_kelebek
-
slm kızlar ayyyyyyy ne cok yazmıssınız yarım saattır okuyorum valla
aslında genel sohbet ıcın sohbet odasına gecsek ıyı olur ne dersınız mınık kelebek ıst.
bende adanalıyım ama alanya da yasıyorum neresınden
minik kelebek allah kocişinleseni hep mutlu etsin nekadar güzelbir duygu bu bu kadar seiyor olmak allah hiçayırmasın siziinşallah bebişinlede mutluluğunu arttırsın inşallah ... öpüldün....
slm kızlar,pek kimseler yok galiba.ya ne zaman hepimiz birarada olup bol bol mesajlaşıcaz:uhm:ben sabah girdim nete ama bi problem vardı sanırım sitede bi türlü açmadı sayfaları.ben bugün dktora gittim arkadaşlar.benim kürtaj sonrası ilk adetim 10 ağustosta başladı ama 15 gün ara kanama şeklinde devam etti,dktr anormal bi durum ama vücut kendini toparlamaya çalışıyo dedi,ayrıca üzüntününde çok etkisi var dedi.bu arada 2 tane kist oluşmuş sağ yumurtalığımda,bu da beni çok üzdü çünkü tedavi için en az 3 ay korunmamız gerekecekti.
neyse allahtan kistin biri yok oldu ama bugün dktr diğer kistin hala durduğunu söledisenağlama haftasonu kocişimle tatile gidicez inşallah,dktrum bol bol stres at eşinle tatilin keyfini çıkar dedi,moral depola ve dönüşte tekrar gel dedi.umarım kist yok olur kızlar.çünkü eğer yok olursa eylülde çalışmalara başlıcaz:sm_cool:
allahım herkesin gönlüne göre versin,çooook öpüyorum hepinizi.ne tuhaf dimi birbirimizi hiç tanımıyoruz ama çok yakın hissediyoruz.dertleşmek güzel şey.iiki varsınız.Şeniz
canım ben 2 ay klomen kullandım olmadı adacayı duydum bu ay adacayı ıctım bakalım
yumurtlamaya yardımcı oluyormus dıye duydum
merhaba bende gecen yıl düşük yaptım. kürtaj olmak zorunda kaldım. çok şansızım ki dr um beni uğuşturmadan kürtaş yaptı. korttuğum için tekrar hamile kalmak istemedim şimdi bu korkumu yendim bu haftada hamile olduğumu öğrendim. keşke kürtajdan sonra kendime gelir gelmez hamile kalsaydım dedim. neyseki bu korkumu yendim onada şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?