Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

baybborn gecmıs olsun canım,benımde ilk gebelıgımdı ama herseyın hayırlısı.umudumuzu kaybetmek yok biz sırtımızı geceye yüzümüzü günese döndük,oyüzden sende içini karartma canım.bak yalnız degılsın hepimizin basına geldı ve biz bu talıhsızlıklerle bas edebılırız edelım kı bebıslerımız bıze gelmekte gecıkmesın

çok memnun oldum arkadaşlar bana yazdıgınız cümleler insnı umutlu olmaya sevkediyorr ... allah bizler gibi hiç bir kadına yaşatmasın bu üzüntüyü ... sizleri seviyorum kızlar allaha emanet olun..

slm kızlar,pek kimseler yok galiba.ya ne zaman hepimiz birarada olup bol bol mesajlaşıcaz:uhm:ben sabah girdim nete ama bi problem vardı sanırım sitede bi türlü açmadı sayfaları.ben bugün dktora gittim arkadaşlar.benim kürtaj sonrası ilk adetim 10 ağustosta başladı ama 15 gün ara kanama şeklinde devam etti,dktr anormal bi durum ama vücut kendini toparlamaya çalışıyo dedi,ayrıca üzüntününde çok etkisi var dedi.bu arada 2 tane kist oluşmuş sağ yumurtalığımda,bu da beni çok üzdü çünkü tedavi için en az 3 ay korunmamız gerekecekti.
neyse allahtan kistin biri yok oldu ama bugün dktr diğer kistin hala durduğunu söledisenağlama haftasonu kocişimle tatile gidicez inşallah,dktrum bol bol stres at eşinle tatilin keyfini çıkar dedi,moral depola ve dönüşte tekrar gel dedi.umarım kist yok olur kızlar.çünkü eğer yok olursa eylülde çalışmalara başlıcaz:sm_cool:
allahım herkesin gönlüne göre versin,çooook öpüyorum hepinizi.ne tuhaf dimi birbirimizi hiç tanımıyoruz ama çok yakın hissediyoruz.dertleşmek güzel şey.iiki varsınız.Şeniz

cnm ailem huzur evinin o civarda oturuyo,senin ailen nerde?kaç yıllık evlisin?zor dimi aileden uzak yaşamak,bana bazen çok zor geliyo ama alıştım 1.5sene oldu evleneli.eşimi öyle çok seviyorumki onunla dünyanın öteki ucunda olsa yine yaşarım:asigim:

minik kelebek allah kocişinleseni hep mutlu etsin nekadar güzelbir duygu bu bu kadar seiyor olmak allah hiçayırmasın siziinşallah bebişinlede mutluluğunu arttırsın inşallah ... öpüldün....

minik kelebek allah kocişinleseni hep mutlu etsin nekadar güzelbir duygu bu bu kadar seiyor olmak allah hiçayırmasın siziinşallah bebişinlede mutluluğunu arttırsın inşallah ... öpüldün....

sağol cnm allahım tüm sevenleri ayırmasın,herkes mutlu olsun.allahım bizim dileklerimizi kabul etsin,en kısa zamanda hamiş oluruz ve herkese burdan hepbirlikte haykırırız.

canım bak bi kist gitmiş öbürüde gider inşallah.tatil cok iyi gelcek emin ol canım.stresten uzak dur kafanı iyice boşalt öyle gel,bak gün saycaz beraberce ona göre kaydirigubbakcemile5 hadı bakalım hayırlı haberlerını alırız inşallah:1hug:a.s.

slm kızlar gunduz bır turlu gıremedım sayfaya sımdıde vıraz zorladı ama duzeldı ne habersınız
sohbet koyulasmıs burda olan arkadaslar sohbet odasına gecelım mı

canım benımkılerde kanalda oturuyor ben 2.5 yıldır buradayım evlenıp geldım ılk yıl ayda 1 gıdıyordum adana ya sımdı bıraz daha seyrek zamanla alısyor ınsan bırde alanya adana yolu cok kotu yol gozumde buyuyor

kızlar nerdesiniz ben geldim siz gittiniz şimdi ben giderim siz gidersiniz heralde

kızlar hamile kalmayı çabuklaştırmak için bişey kullanıyormusunuz yada doğal yumurtlamayı artıran bitkiler falan yokmu bildiğiniz

merhaba bende gecen yıl düşük yaptım. kürtaj olmak zorunda kaldım. çok şansızım ki dr um beni uğuşturmadan kürtaş yaptı. korttuğum için tekrar hamile kalmak istemedim şimdi bu korkumu yendim bu haftada hamile olduğumu öğrendim. keşke kürtajdan sonra kendime gelir gelmez hamile kalsaydım dedim. neyseki bu korkumu yendim onada şükür.

kesınlıkle katılıyorum cnım temızlık yapıyoz hemen ertesınde aynıkötükedihüso,sankı hıc yapılmamıs gıbı !!!!!!!!!!!!! bende yarın yokum topiğimizden ayrı kalmak üzecek benı :çok üzgünüm: neyse eve gelır gelmez hemen oturacam bılgısayarın basına kaydirigubbakcemile2 bu arada benım koçişde aynı eger evde olursa kötü kötü bakar bana bilgisayarın basındaysam :mymeka:

cok gecmiş olsun canım :teselli: ve hayırlı olsun minik meleğin:1hug:.inşallah hayırlı bı hamılelık gecırıp saglıklı bı bebek dünyaya getırırsın.ya cok üzüldüm nasıl uyuşturmadan kürtaj yapar ya,o acıya nasıl dayandın :teselli:.bu cahıl insanlar yüzünden fuzüli yere acı cekmıyormuyuz sinir oluyorum valla neyse kötü günler geride kalmıs artık bebegın var karnında ve artık anne adayısın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…