• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım yanlızım esım sabah gıdıp aksam 11 gıbı falan gelıyor zaten bıraz oturup
uyuyoruz hıc arkadasım falanda yok varda cok sık gorustugum kımse yok
akraba falanda yok anlıyacagın KIMSEM YOK bugunlerde kendımı cok yanlız hıssedıyorum:çok üzgünüm:

canım benim eşin çok geç geliyormuş.bak biz varız burda sen gel her gün sıkılmaya zamanın bile olmaz.:teselli:

evet canım yanlızım esım sabah gıdıp aksam 11 gıbı falan gelıyor zaten bıraz oturup
uyuyoruz hıc arkadasım falanda yok varda cok sık gorustugum kımse yok
akraba falanda yok anlıyacagın KIMSEM YOK bugunlerde kendımı cok yanlız hıssedıyorum:çok üzgünüm:

cnm benim,üzülme lütfen.iş saatleri kötüymüş eşinin ama eminim seni çok seven bi kocan vardır,biran önce yanında olmayı dileyen,evine koşa koşa gelen..
bende çoook yalnızım,benimde kimsem yok,bitek arkadaşım bile.komşularım desen hepsi hayırsız insanlar,daha önceden tanıştığımız halde 1 sene bitti evliliğim,daha hiç kimse kapımı çalmadı.bebeğimi kaybedince bi kaçı geldi o kadar.eşlerimiz yanımızda olduğu sürece hepsini atlatıcaz cnm,bazen arkadaşsızlık bile koymuyo insana.inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz hayatımıza girer ve bizi dünyanın en mutlu insanlarından yapar.
hem biz varız cnm,sende yalnız değilsin bende değilim artık:teselli:

canım özleme yaptığım takvim bu değil bunu kendi yapmış ama benim yaptığımda buna yakın bişeydikaydirigubbakcemile3
kızlar data erordan bıktım artık ben kaçıyorum yarın görüşürüz hepinizi öpüyorumiyi geceler

canım benimde keyfimi kaçırdı bende kaçıyorum.herkese iyi geceler öpüyorum hepinizi.a.s.

bu gün oğlum yeni ders başı yapıcak öğretmen bu gün gelicekmiş yaklaşık iki haftadır okula 3 dür gidiyoruz öğretmen yok geri geliyoruz öğretmenimiz rahatsızmış galiba ama neden yerine vekil öğretmen koymuyolarki kızlar okullar açıldı ben gene sorunlarla cebelleşmeye başladım bir sürü sorun sıkıntı doktorlar strese girmeyin diyolar ama gelde girme çantamızın ağırlığı yaklaşık 20 kilo bunu çocuk sırtında taşıyo merdivenden çıkarken arada düşüyolar yuvarlanıyolar arkadan gelenler tarafından eziliyolar ödüm patlıyo bişey olucak diye akşama kadar aklıma bin bir türlü şey geliyo kafasını vurmaması lazım benim oğlumun kafası diğer çocuklara göre daha hassas küçükken kaza geçirdi oğlum kafatası kırılmıştı yazarken bile bi tuhaf oluyorum hala o yaşadığım bir haftayı unutamıyorum bir günüm bir yıldı bu yüzden kafasını vururda gene aynı şeyleri yaşarız yada daha kötü şeyler olur diye çok korkuyorum çocuğumu allaha emanet edip gönderiyorum okula neyse sizinde kafanızı şişirdim okul stresi işte şurda bi kaç sene sonra sizinde çocuklarınız okula başladığında anlıcaksınız beni

bende erkenciyim senin gb....işe giderken hep erken kalktığım için alışkanlık... :) demek bir çocuğun var...çok güzel...allah bağışlasın...bende şu evlilik takvimine taktım kafayı...bi denicem yapmayı...çok güzel bişeymiş a.s

bende erkenciyim senin gb....işe giderken hep erken kalktığım için alışkanlık... :) demek bir çocuğun var...çok güzel...allah bağışlasın...bende şu evlilik takvimine taktım kafayı...bi denicem yapmayı...çok güzel bişeymiş a.s

bende evlilik takvimini yapamıyodum ama arkadaşımız link vermiş nasıl yapılacağıda yazıyo basitmiş aslında ben yapamıyomuşumkaydirigubbakcemile3

saat nerdeyse 10 oldu hadi uyanın tembeller horozlar öttü tavuklar yumurtladı inekler süt verdi kuzular meeeee ledi siz hala uyuyosunuz canım sıkıldı yaaa şimdi ben kalkarım siz gelirsiniz kesin sizi uykucular sizi iii

kısslllar nabersiniz,ayy ben cok kötüyüm dün feci bı yagmur vardı burda vee evımı tam 10 dakıka içinde suu bastııııııı senağlama senağlama senağlama düşünü 3.katı sumu basar,bastı işte,balkon tastı mutfaktan beri içeri su doldu.yanı ben bı kac gun daha kendıme gelelmem heralde.arada ugrarım artık.herkez iyi dimi,hamiş olan varmı,kızlar gunu gelıp test yaptımı kımse ben fransız kaldım bıraz.neyse ugrarım ben tekrar öpüyom sizi by Şeniz

Back
X