- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.501
hülyacım hoşgeldin tam mutfağa gidiyodum.
senin adet tarhinneydi beklediğin onu yazalım listeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba...yeni keşfettim siteyi...benimde 1 hafta önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu...kürtaj oldum...hala kanamalrım devam ediyor...bu yüzden evde raporlu yatıyorum...sizlerinde kanamaları bu kadar uzun sürmüş müydü? neyse insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel...sizler atlatalı bikaç ay olmuş anladığım kadarıyla...yeni çalışmalar başlamış.a.s...bende o günleri en kısa zamanda görürüm inşallah....önce iyileşmem lazım...burda hepiniz bayağı neşelisiniz...bu aralar en çok ihtiyacım olan şey...tekrar herkese merhabalar....
slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar bende aranıza katıldım pazar günü bebeğim düşdü moralim bozuk tekrar aynı şeyi yaşrsam sorusu var napıcam bilmiyom
hülyacım hoşgeldin tam mutfağa gidiyodum.
canım çok geçmiş olsun çok zordur böbrek ağrısı ben kaç kere acillik oldum 16 tane taş düşürdüm bu zamana kadar 1 tanesindende ameliyat oldum.bol su içmek lazım ben 4 litre falan içiyorum iftardan sonra tabi idrara çıkmaktan uyuyamıyorum sonra.dikkat et canım kendine..saol kelebekçim inşallah temiz çıkar tatlım.hele benim suyu daha çok tüketmem gerek benim böbrekler taş yapıyo sık sık daha önce de taş düşürdüm 6 ay da bir kontrole gidiyorum ürologa.en ufak böbrek sancısında boyluyoruz dr u.daha kristal haldeyken bol su ve hareketle atıyorum onları.hamileykende 2 gün böbrek sancısı çekmiştim ölüyorum sandım.meğer ölmüş karnımda oradan belirti vermiş ama biz anlamadık tabi herzaman ki sancılar sanmıştım.
canım benim adet tarihim 1.10 ama inşallah olmam.BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ
Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
Lolo.......................................13.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Funda...................................
Başak0402.............................
Evrimela.................................
Naz&pıtırcık............................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................
kızlar kırmızı kart görenler kimlerdi ben hatırlayamadım
kızlar bugun ruyamda salatalık gordum tabırde esının cocuk doguracagına yorumlanır deyı
aman ben beklerken benım kocıs hamıle kalmasın :roflol::roflol::roflol:
bazen takılıyorum ben doguramadım barı sen dogur dıyorum oda zaten bu gıdısle oyle olacak heralde dıyor eeee ruyamada gırdıgıne gore acaba benım kocıs :CüvCüv:
canlarım hepinizi öpüyorumm, biz dışarı çıkıyoruuuuuuzzzz:))
kızlar bugun ruyamda salatalık gordum tabırde esının cocuk doguracagına yorumlanır deyı
aman ben beklerken benım kocıs hamıle kalmasın :roflol::roflol::roflol:
bazen takılıyorum ben doguramadım barı sen dogur dıyorum oda zaten bu gıdısle oyle olacak heralde dıyor eeee ruyamada gırdıgıne gore acaba benım kocıs :CüvCüv:
iyi gezmeler canım.bende yeni gelmiştim.görüşürüz canım öptüma.s.
aylıncım slm benım tarıhı eklememıssın 14 10
tsk ederım canım nerede bızım kızlar yaprak dokumune bayıldılar mı ne
biz arkadaşımıza gldik maç izlicez ama bana maç başlayana kadar izin verdiler:))
bende hemen koştum buraya..