• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

heyy bende burdayım kızlar,ya size bişi sorcam bende evlilik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapcam?yardım eder misiniz?

söyle evlilik tarihini gün ay yıl ben sanyapayım sen kontrol panelindeki kilo takip çizelgene kaopyala olurmu.nasıl bişey istiyosun gelin damatlı bişey mi cicili bişey mi .

söyle evlilik tarihini gün ay yıl ben sanyapayım sen kontrol panelindeki kilo takip çizelgene kaopyala olurmu.nasıl bişey istiyosun gelin damatlı bişey mi cicili bişey mi .

canım benim herkesede yardım edera.s. banada sen yapmıştım.ama linkini verdim çok güzel anlatılıyor orda banada aylincim vermişti linkini.

cnm benim yaaa,sağol. evlilik tarihim 23 haziran 2007. e tabi arkadaşım,şöyle cicili bicili,cıngıfırlı bişi olsunhihoyyyt

http://ticker.7910.org/as1cA3v0g410030MTAwODkyNGxzfDA5MDQ3bHN8U2VuaW5sZSBIZXJzZXllIFZhcv1tIEJlbg.gif[/img][/url]

bu linkin üzerine mause un sol tuşuyla tıkla kopyala.sonra sayfanını en üstünde konrtrol paeli var oraya gir.profi l düzenleye tıkla.orada sayfanın alt taraflarına doğru kilo takip çizelgesi yazıyo oraya sol tuşla tıkla ve yapıştır. bu kadar

canım benım ilk uç ay kanaman duzne girmedi kurtajdan sonra 15gun sanırm kanaam oldu kı bu normaldı sonrasında 14 gunde bır kamam tekraraldı martta kurtaj olmuştum eylul ayına akdr.gittiğim başka bi doktor içerde pirin ç tanesı kadr aprca kalmış dedi antibıyotık verdi.sonraısnda bıraz olsun duzene girdiyanı bizı m ole baştan korunma dedımz olmadı çunku ilkişimz olmadı oluncada kaanama oluyodu ilşki yarım kalıyodu halıyle.ve ustundne 15ay gecene akdr ilşki sırasınd akanam prıoblemım oldu.yara oluşmuş benım tahmınıme göre kurtajdan kalan bişidi canım yara 25temmzuda yaaryı dondurdu doktor.benım içinb ozlemle ve hasretle umitle bekele suresı şimdi başladı yanı canım 17aydrı bekli
yorum ama yınede ya olursa diye canım

çok geçmiş olsun cnm,evet senin baya problemli olmuş.demekki senin için hayırlısı böyleymiş cnm,artık, özellikle şu aralar geriye dönüp bakmak,üzülmek yok bizim için,önümüze umutla bakmalıyızki,nazlı bebişlerimiz dahada nazlanmasın dimi?
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız cnm.:1hug:

kızlar dua ederken yanı allahtan bırsey ısterken ınsallah demeyecekmısız allahım ıstıyorum ınanıyorum vereceksın dıye dua edecekmısız ancak kendımız bırsey yapmaya karar verınce ınsallah dıyecekmısız
dua ederken ısrarcı olacakmısız bugun bır hocadan duydum t.v.de

slm fıstıklar ne habersınız

slm cnm,iyiyiz sen nerelerdeydin? ben yaprak dökümünü bitirir bitirmez buraya koştum.şimdide kocişimi uyuttum,uykum gelene kadar sizlerleyim yani.ya çok fena alıştım ben buraya,doğru dürüst ev işi bile yapamıyorum.amaaannn olsun ne yapalım canım sağolsun dimi:içelim: kaydirigubbakcemile3

ben bı ara geldım kımsecıkler yoktu yaprak dokumunden sonra benım annem bır melek basladı ona takıldım super bır dızı ya cok guluyorum vallahı
evet canım bagımlılık yaptı bende bırde ben genelde yanlız oldugum ıcın cok alıstım

ben bı ara geldım kımsecıkler yoktu yaprak dokumunden sonra benım annem bır melek basladı ona takıldım super bır dızı ya cok guluyorum vallahı
evet canım bagımlılık yaptı bende bırde ben genelde yanlız oldugum ıcın cok alıstım

neden yalnızsın cnm,eşin geçmi geliyo eve?bende tüm gün yalnızın eşim,7de geliyo eve.çok şükür.çünkü istanbulda yaşayıpta 6da 7de eve gelen eşler çok az malesef.bu yüzden ben kendimi şanslı görüyorum.en azından eşim bu şehirdeki berbat trafiği çekmiyo.

neden yalnızsın cnm,eşin geçmi geliyo eve?bende tüm gün yalnızın eşim,7de geliyo eve.çok şükür.çünkü istanbulda yaşayıpta 6da 7de eve gelen eşler çok az malesef.bu yüzden ben kendimi şanslı görüyorum.en azından eşim bu şehirdeki berbat trafiği çekmiyo.

evet canım yanlızım esım sabah gıdıp aksam 11 gıbı falan gelıyor zaten bıraz oturup
uyuyoruz hıc arkadasım falanda yok varda cok sık gorustugum kımse yok
akraba falanda yok anlıyacagın KIMSEM YOK bugunlerde kendımı cok yanlız hıssedıyorum:çok üzgünüm:

doğru sölüyorsun canım malesef benim eşim o berbat trafiği çekiyor.biz anadolu yakasında oturuyoruz işide avrupa yakasında çok zor.ama Allahtan saat 7 de evde.

Back
X