- Konu Sahibi minik_kelebek
- #2.541
heyy bende burdayım kızlar,ya size bişi sorcam bende evlilik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapcam?yardım eder misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyy bende burdayım kızlar,ya size bişi sorcam bende evlilik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapcam?yardım eder misiniz?
söyle evlilik tarihini gün ay yıl ben sanyapayım sen kontrol panelindeki kilo takip çizelgene kaopyala olurmu.nasıl bişey istiyosun gelin damatlı bişey mi cicili bişey mi .
söyle evlilik tarihini gün ay yıl ben sanyapayım sen kontrol panelindeki kilo takip çizelgene kaopyala olurmu.nasıl bişey istiyosun gelin damatlı bişey mi cicili bişey mi .
canım benim herkesede yardım edera.s. banada sen yapmıştım.ama linkini verdim çok güzel anlatılıyor orda banada aylincim vermişti linkini.
canım benım ilk uç ay kanaman duzne girmedi kurtajdan sonra 15gun sanırm kanaam oldu kı bu normaldı sonrasında 14 gunde bır kamam tekraraldı martta kurtaj olmuştum eylul ayına akdr.gittiğim başka bi doktor içerde pirin ç tanesı kadr aprca kalmış dedi antibıyotık verdi.sonraısnda bıraz olsun duzene girdiyanı bizı m ole baştan korunma dedımz olmadı çunku ilkişimz olmadı oluncada kaanama oluyodu ilşki yarım kalıyodu halıyle.ve ustundne 15ay gecene akdr ilşki sırasınd akanam prıoblemım oldu.yara oluşmuş benım tahmınıme göre kurtajdan kalan bişidi canım yara 25temmzuda yaaryı dondurdu doktor.benım içinb ozlemle ve hasretle umitle bekele suresı şimdi başladı yanı canım 17aydrı bekli
yorum ama yınede ya olursa diye canım
slm fıstıklar ne habersınız
nasıl olmuş kızlarrr? :)
ben bı ara geldım kımsecıkler yoktu yaprak dokumunden sonra benım annem bır melek basladı ona takıldım super bır dızı ya cok guluyorum vallahı
evet canım bagımlılık yaptı bende bırde ben genelde yanlız oldugum ıcın cok alıstım
neden yalnızsın cnm,eşin geçmi geliyo eve?bende tüm gün yalnızın eşim,7de geliyo eve.çok şükür.çünkü istanbulda yaşayıpta 6da 7de eve gelen eşler çok az malesef.bu yüzden ben kendimi şanslı görüyorum.en azından eşim bu şehirdeki berbat trafiği çekmiyo.
neden yalnızsın cnm,eşin geçmi geliyo eve?bende tüm gün yalnızın eşim,7de geliyo eve.çok şükür.çünkü istanbulda yaşayıpta 6da 7de eve gelen eşler çok az malesef.bu yüzden ben kendimi şanslı görüyorum.en azından eşim bu şehirdeki berbat trafiği çekmiyo.