Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

teşekkür ederim fundacım aylinde yazzmış herkesin ismini yavaş yavaş öğrenicem işte o takvime benide eklermisiniz adım yazıyor regl tarihinimi yazıyorsunuz

tamam cnm gezerim bende özledim oraları,en son kürtajdan hemen sonra gitmiştim temmuzda.kayınvaldem hiç ilgilenmedi benimle,oysa burda onlardan başka kimsem yok.eşimde çok kızdı annemlere gönderdi beni sağolsun.bende çok sık gitmiyorum yani.bayram dönüşüde annemleri alıp gelcem inşallah.sen haklısın ya,o alanya adana yolunun çok kötü olduğunu duymuştum.insan çok alışıyo zaten evine,kurduğu düzene.ben gidince de,tabi yalnız gidiyosam,çook özlüyorum kocişimi,düzenimi.amaaannn öyle tuhaf bişi işte hayat....ayyy çook felsefiii oldukaydirigubbakcemile3

aylincim bak seni uyarıyorum beni havaya sokma sonra adet olunca beni teselli etmek sana düşer

aylincim bak seni uyarıyorum beni havaya sokma sonra adet olunca beni teselli etmek sana düşer

aay canım beniiimm, Allah hayırlısını versiin hepimizi için ama adet bu kadar geçiyosa aklıma başka bişe gelmiyo :1hug:
inşallaah güzel haberler alırız, almasanda ben şimdiden başlayayım teselliye, bir oğluşun var Allah sana onu bağışlasın, bak ne güzel anne olmuşsun, biz napalım :çok üzgünüm:
sen bizi teselli et bakalım şimdide :roflol:

evrimcim,izinliyim bugün yazmışsın,çalışıyosun dimi? ne iş yapıyosun cnm?bende çok istiyodum çalışmak ama kısmet olmadı,istediğim gibi bi iş bulamadım.şimdide bebek düşünüyorum zaten.bıraktım artık iş aramayı.

ozlemcım kendını tanıtsana bıraz resmın falanda yok

aylıncım lıste arıyor heralde daha kayboldu ortalıktan

ben bır yandan bulasık yıkıyorum bır yandan sızı takıp edıyorum

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Lolo......................................07.10
Funda....................................
Başak0402.............................
Evrimela.................................
Naz&pıtırcık............................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................

en azından hamile kalabiliyosunuz hiç kalamayanlarda var canım :CüvCüv: mesela şimdi doğumun nasıl olduğunu biliyosunuz ben 19 yaşında hiç bişey bilmeden girdim doğum haneye laelaelaelaelae gerisini sormayın laelaelaelaelae çok kötü şeyler geldi başıma kuruya kalan 8 aylık meleğimi doğurdum ama baştan kıça dikiş oldu her yanım laelaelaelaelae kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hadi ekleyin beni 09 13 beklenen tarih ben takip etmicem daha karnım şişerse hamileyimdirrrrr

canım çalışıyorum 12 yıldan beri aynı işyerindeyim boya firmasının finansman bölümündeyim bizim işlerimizde kötüye gidiyor ya şirket satılır yada kapanır bende kapanırsada bebeğim olursa onu büyütürüm diyorum hem birazda kafa dinlerim çalışmakta stres evde oturmakda sıkıcı işte insan bazen ne yapıcağını bilemiyor

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
Lolo.......................................13.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Funda...................................
Başak0402.............................
Evrimela.................................
Naz&pıtırcık............................
Özlem82T...............................
Nilayyy...................................
kızlar kırmızı kart görenler kimlerdi ben hatırlayamadım

arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorumda ben listeyi ararken eski sayfalarda gördüm, özlem82t varya almanyada olan arkadaşımız tüm mesajlarını silmiş, yerine edit yazmış.
bi bilgisi olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…