- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.441
yavrucum olduğun adet tarihini yazmıyıoruz beklenen adet tarihi yazılıyoz.inşallah hamişisndir canım
hoşgeldin tatlım.iyimisin?kaydirigubbakcemile3
funda listenin en son hali nerde biliyo musun
bi getircem bu sayfaya:)
evrim cim benim adım funda
tosbaa:aylin
minik kelebek düzceli olan:tuğba
minik kelebek istanbullu olan:özlem
karamelek:yeliz
lolo:nihal
xxy li başlayan hatırlayamadım şimdi nikini:hülya
hatırlayabildiklerim bunlar tatlım
zaten beklediğim adet tarihim bu evet günüm geçti ama 13 ünü bekliyodum ben
soyle canım ben yılbasından berı gıtmedım annemler geldı 2 defa ılk evlendıgımde ayda bır gıdıyordum sımdı alıstım aslında bende dusunuyorum gıtmeyı ama alanya adana yolu berbat 4 saat vıraj o yol gozumde buyuyor valla gıdınce barajyolunu gez benım ıcın cok ozluyorum orayı
aylincim bak seni uyarıyorum beni havaya sokma sonra adet olunca beni teselli etmek sana düşer
aylincim bak seni uyarıyorum beni havaya sokma sonra adet olunca beni teselli etmek sana düşer[/QUOTE
merhaba canım sendemi düşük yaptın ne kadar oldu
aylincim bak seni uyarıyorum beni havaya sokma sonra adet olunca beni teselli etmek sana düşer[/QUOTE
merhaba canım sendemi düşük yaptın ne kadar oldu
malesef evrimcim geçen ayın 8 inde düşük yaptım senağlama
aay canım beniiimm, Allah hayırlısını versiin hepimizi için ama adet bu kadar geçiyosa aklıma başka bişe gelmiyo :1hug:
inşallaah güzel haberler alırız, almasanda ben şimdiden başlayayım teselliye, bir oğluşun var Allah sana onu bağışlasın, bak ne güzel anne olmuşsun, biz napalım :çok üzgünüm:
sen bizi teselli et bakalım şimdide :roflol:
evrimcim,izinliyim bugün yazmışsın,çalışıyosun dimi? ne iş yapıyosun cnm?bende çok istiyodum çalışmak ama kısmet olmadı,istediğim gibi bi iş bulamadım.şimdide bebek düşünüyorum zaten.bıraktım artık iş aramayı.
malesef evrimcim geçen ayın 8 inde düşük yaptım senağlama
ağustos 8 seninkide yeniymiş bende 18 ağustosda yaptım herşeyin hayırlısı işte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?