- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.401
buaraya fotoğraf nasıl ekleniyor acaba, hamile karidesimle mercanlarımın fotolarını koyim bari.
fundacıım nasıl şişti bi görsen, kız resmen hamileee:)
hep akvaryumun karşısında ona bakıyorum:))
biz ibalıklar süs balığı, kayıp balık nemo mu ne vardıya çizgi film.
ordakilerdenn:)))
evet cnm idrar rengim koyu sarı oluyo az su içtiğimde,ama ben günde 2.5 litre su içiyorum.yinede bu sancım oluyo.evet haklısın bi test yaptırmalıyım,ihmale gelmez allah korusun bi problem çıkmasın.
bu arada benim adetim hala bitmedi:çok üzgünüm:bugün tam 10 gün oldu yaaa.kürtajdan sonraki ilk adetimde böyle olmuştu.ama ben biran önce çalışmalara başlamak istiyoruuummmm:1rolleyes:
ooo kızlar beni kimse görmemiş ilk ben geldim halbuki funda aylin çok darıldım size demek beni es geçtiniz haa bu arada çok sevindim iyi olduğuna fundacım su içmeyi sakın ihmal etme bak oraya gelir zorla içiririm haberin olsun
ay evet fotolarını koy buraya çok güzel olur.
cevap yazdığımız yere kopyalayıp yapıştırsan olmaz mı acaba.dene bakalım belki çıkar hamiş karidesin
ooo kızlar beni kimse görmemiş ilk ben geldim halbuki funda aylin çok darıldım size demek beni es geçtiniz haa bu arada çok sevindim iyi olduğuna fundacım su içmeyi sakın ihmal etme bak oraya gelir zorla içiririm haberin olsun
için temizleniyodur ee rahim kendini toparlama çalışıyo ki bebiş kolay gelsin.stres yapma kendine özlemcim.az kalmış bitince başlarsın çaılşmaya bi an önce.
benim çalışmalar da bitti artık bekleme ye geçtim.normalde bu ay sonunda hastalanmam gerek.ama ben düzensiz olduğum için ekimin ilk haftası olarak hesapladım .inşalla olmam tabi.olursam da ne yapalım öbür aya .önce sağlıgımız yerinde olsun da bebek eninde sonunda gelcek:CüvCüv:
selam kızlar,muhabbet herxzamankı gıbı baya koyu.ben bugun ugrayamıycam annneme gecıyorum iftar için.sabhatan berı yokum zatii evde.anca geldım sizede haber cakayım dedım :)) aksam erken gelırsem ilk iişim buraya ugramak olcak fıstıklar.öpüyom sizi kocaman byeee
selam kızlar,muhabbet herxzamankı gıbı baya koyu.ben bugun ugrayamıycam annneme gecıyorum iftar için.sabhatan berı yokum zatii evde.anca geldım sizede haber cakayım dedım :)) aksam erken gelırsem ilk iişim buraya ugramak olcak fıstıklar.öpüyom sizi kocaman byeee
selam kızlar ben geldim
şu listeyi düzenlesek kızlar benim tarihimi 09 13 yazarmısınız haa unutmadan söylim bu gün dr umu aradım evde yapılan testlerin pek güvenilir olmadığını bir hafta sonra olmazsam test yaptırmamı söyledi
evet özlemcim, fundaya katılıyorm.
funda biliyo musun bizim özlemle dr'umuz aynı, ne tesadüf di mi??
ya biliyo musunuz ben bu pazar bodruma gidiyorum.
tamda adet günlerim, burda size oldu olmadı diye yazmak istiyodum ama en önemli günlerde burda olmayacağım..
acaba diyorum c.tesi kan testi yaptırsamda pozitif çıkarsa tatile gitmesem mi?
negatifsede içimde sıkıntı olmaz..
bunu kocişe sölesem hayatta istemez hiç istemiyo öneceden test yapmamıklava:
yaaa nihalciim inşallah güzel haberler alırız sendeeenn, çok heyecanlanıyorum ben yaaa :dance:
evet özlemcim, fundaya katılıyorm.
funda biliyo musun bizim özlemle dr'umuz aynı, ne tesadüf di mi??
ya biliyo musunuz ben bu pazar bodruma gidiyorum.
tamda adet günlerim, burda size oldu olmadı diye yazmak istiyodum ama en önemli günlerde burda olmayacağım..
acaba diyorum c.tesi kan testi yaptırsamda pozitif çıkarsa tatile gitmesem mi?
negatifsede içimde sıkıntı olmaz..
bunu kocişe sölesem hayatta istemez hiç istemiyo öneceden test yapmamıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?