• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

şu listeyi düzenlesek kızlar benim tarihimi 09 13 yazarmısınız haa unutmadan söylim bu gün dr umu aradım evde yapılan testlerin pek güvenilir olmadığını bir hafta sonra olmazsam test yaptırmamı söyledi
yavrucum olduğun adet tarihini yazmıyıoruz beklenen adet tarihi yazılıyoz.inşallah hamişisndir canım

selam kızlar ben geldim

hoşgeldin tatlım.iyimisin?kaydirigubbakcemile3

bakalım biraz daha geçsin ben sizi ayrıntılardan haberdar ederim:))

özleem hamile kalalım bir an önce aylin hanımada sürpriz olur, beraber gideriz:))

slm kızlar ben geldım sohbete tam gaz devam keyıfler yerınde bakıyorum

fundacın gecmıs olsun yarınkı tahlıllerde temız cıkacaktır ınsallah

kızlar bu ay kesın hamış cıkartacaz ınanıyorum
bence calısmalar adete kadar devam etsın kızlar cunku 2o sınden sonrada yumurtlama oluyormus
ozellıkle adet arası uzun olan kısılerde mesela ben funda bıde tugbanın uzundu sanırım

bakalım biraz daha geçsin ben sizi ayrıntılardan haberdar ederim:))

özleem hamile kalalım bir an önce aylin hanımada sürpriz olur, beraber gideriz:))

ahhh cnmmm,inşallah yaaa.valla süper olur bizizm doktor bu tesadüfe sevinir kesin,sevildiğini daha çok anlar.cnm ya valla bu kadına ayrı bi sevgi duyuyorum çok iyi.ah bide ücret bu kadar pahalı olmasa:bbo:ama öyle iyiki herşeye değer diye düşünüp doktor değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.allahımm inşallah senin nazlı bebiş bu ay benimkide önümüzdeki ay bizi sevindirir.

slm kızlar ben geldım sohbete tam gaz devam keyıfler yerınde bakıyorum

fundacın gecmıs olsun yarınkı tahlıllerde temız cıkacaktır ınsallah

kızlar bu ay kesın hamış cıkartacaz ınanıyorum
bence calısmalar adete kadar devam etsın kızlar cunku 2o sınden sonrada yumurtlama oluyormus
ozellıkle adet arası uzun olan kısılerde mesela ben funda bıde tugbanın uzundu sanırım

hoşgeldin yelizcim.inşallah tatlım şu kalp atışımda bi yavaşlasa şu an hat safhada bayılcak gibiyim.sen bide gel bunu kocişe anlat pilim bitti artık diyip duruyo.adam 18 gündür full çalışıyo.sırnaşık şey

dsc01866hv7.th.jpg]

deniyorum deniyorum fotoğraf ekleyemiyoruumm..

hoşgeldiniz kızlarrrrr.....

hosbulduk hemserım bıara kayboldun ortalıktan bızı bıraktı dıye dusunduk ama tatıle gıtmıssın sende hosgeldın canım

hoşgeldin yelizcim.inşallah tatlım şu kalp atışımda bi yavaşlasa şu an hat safhada bayılcak gibiyim.sen bide gel bunu kocişe anlat pilim bitti artık diyip duruyo.adam 18 gündür full çalışıyo.sırnaşık şey

canım bende evlenmeden once yasamıstım bunu nabzım duzensız atıyordu
dedıgın gıbı agzımdan cıkacak gıbı oluyordu kalbım ama uzun zamandır yasamadım oyle bısey heralde donemsel stresten falan kaynaklanıyor
neymıs su stres canım herseye etkı edıyor

canım bende evlenmeden once yasamıstım bunu nabzım duzensız atıyordu
dedıgın gıbı agzımdan cıkacak gıbı oluyordu kalbım ama uzun zamandır yasamadım oyle bısey heralde donemsel stresten falan kaynaklanıyor
neymıs su stres canım herseye etkı edıyor

aksine nabzın da çok iyi tansiyonumda çok normal yaşıma göre 11-7 .
ya kansızım ya guatrım var ya da delirdimlaelaelaelaelae
ne geliyosa insanın başına stresten geliyo zaten

evrimcim ben aylin
pretty women funda
karamelek yeliz
minik kelebek tuğba
minik kelebek 2 özlem
lolo nihal (nazlı nihal::))
nilaayyy nilayy.
unuttuğum varsa bu kızlar bana kızar yok di mi unuttuğum :S

ahhh evet yelizcim,hemşerim,2 hafta kadar yoktum ama artık kavuştuk valla sizinle görüşmek çok iyi geliyo bana.önümüzdeki hafta yine gidiyorum ama.adanaya annemlerin yanına,bayramda ordayım inş

allah.senden slm söyleyeyim mi memlekete?
evrimcim benim ismimde özlem,artık yavaş yavaş öğreniyoruz,tanıyoruz birbirimizi cnm.

kızlar bu arada ben şu meşhurrrr doğum videosunu izledim,allak bullak oldum vallakafamçokkarıştı ayol o neymiş öyleee..korkmam aslında ama ilk kez böle bişi izledim ve dumur oldum.aman etkilenirim diyenler izlemesin anacım valla tehlikeli:tomato:

ahhh evet yelizcim,hemşerim,2 hafta kadar yoktum ama artık kavuştuk valla sizinle görüşmek çok iyi geliyo bana.önümüzdeki hafta yine gidiyorum ama.adanaya annemlerin yanına,bayramda ordayım inş

allah.senden slm söyleyeyim mi memlekete?
evrimcim benim ismimde özlem,artık yavaş yavaş öğreniyoruz,tanıyoruz birbirimizi cnm.

soyle canım ben yılbasından berı gıtmedım annemler geldı 2 defa ılk evlendıgımde ayda bır gıdıyordum sımdı alıstım aslında bende dusunuyorum gıtmeyı ama alanya adana yolu berbat 4 saat vıraj o yol gozumde buyuyor valla gıdınce barajyolunu gez benım ıcın cok ozluyorum orayı

evrimcim ben aylin
pretty women funda
karamelek yeliz
minik kelebek tuğba
minik kelebek 2 özlem
lolo nihal (nazlı nihal::))
nilaayyy nilayy.
unuttuğum varsa bu kızlar bana kızar yok di mi unuttuğum :S

tamam canım sağol zamanla öğrenicez artık ben sizin gibi hergün giremiyorum gündüzleri işteyim

Back
X