- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.361
yani eskiden kalmamı yoksa hamiş olabilirmiyim yoksa baska kötö bişimi allahım cıldırcam
ana o nasıl oluyomuş ya.
iyi ama benim hamiş kalma sorunum yoktu zaten ölen bebeğime 1 defayla hamiş kalmıştım vallaa
kızlar ben adetimin 8. ünü ve 12. günü ilişkiye girdim o zaman hamiş kalınamazmı
bide göğsümün uc taraflarında kabarcıklar olustu yaaa
kızlar ben adetimin 8. ünü ve 12. günü ilişkiye girdim o zaman hamiş kalınamazmı
iyi ama benim hamiş kalma sorunum yoktu zaten ölen bebeğime 1 defayla hamiş kalmıştım vallaa
bide göğsümün uc taraflarında kabarcıklar olustu yaaa
sahura kadar dayanamayacağım galibaa...
çifter çifter görmeye başladıımm.
ben yatıyorum artıkk.
4:30 da kalkarım sahura.
öptüm siziiiii, iyi geceleeerrrr
evet oluyo sıtma ateş, şakır şakır akıyo sütler ben 6 aylıkken kaybettim bebeğimi ama en fazla 1 hafta sürdü o sıkıntım.
kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama 4 ay olmuş artık..
dr'a danışmakta fayda var bence..
bişgiler için teşekkürler, sanada geçmiş olsuın canım..
canım sana da geçmişler olsun aynı acyı Allahım yaşatmasın hiç birimize ,sizleri takip ediyorum moralim yükseliyo vakit buldukça okuyorum .))daha yeni yaşadım bende ve doktorum zaman kaybetmeden miyomunda büyümeden tekrar gebe kalman lazım dedi içimde bi korku var ki şimdiye kadar böyle bişey hiç yaşamadım ama bi tarafımda tekrar hamile kalmayı çok istiyo ,inşallah senin için hayırlı bir zamanda trekrar hamile kalırsın ve problemsiz hamileliğin tadını çıkarırsın canım sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?