Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ana o nasıl oluyomuş ya.

bak şimdi hani hamimiyimdir hamilemiyimdir diye çok takıyosun ee neoluyo beyne hükmediyo fikrin sonrada vücüt hamileyim sanıyo ben hastalanamıştım hatta doktor bi sıktı süt gibi geldidediki vücüt knedini hamile sanıyo abana heemen adet yaptırıcı vermişti
oyüzden takmakda çok iyi degil

kızlar ben adetimin 8. ünü ve 12. günü ilişkiye girdim o zaman hamiş kalınamazmı

kalınır, Allah bilir hayırlısını..
bu kadar üzme kendini..

iyi ama benim hamiş kalma sorunum yoktu zaten ölen bebeğime 1 defayla hamiş kalmıştım vallaa

maşallaaah bak ne güzel sende bendensin, yine kalıcaz hamile bu sefer sağlıkla inşallaah.
üzme kendinii.

bide göğsümün uc taraflarında kabarcıklar olustu yaaa

oluşsuun yawrum, aaa takma bu kadar ama..
hamiş olsan bu ay bile bu günler belirtiler için çook erken..
bu ay hepimiz hamile olcaz rekor kırcaz burda inşallaaaahhh :CüvCüv:

allah hepinizden razı olsun kızlar rabbim bebek hasreti ceken herkesin kucağını su mübarek günlern hürmetine doldursun

sahura kadar dayanamayacağım galibaa...
çifter çifter görmeye başladıımm.
ben yatıyorum artıkk.
4:30 da kalkarım sahura.
öptüm siziiiii, iyi geceleeerrrr

canım sana da geçmişler olsun aynı acyı Allahım yaşatmasın hiç birimize ,sizleri takip ediyorum moralim yükseliyo vakit buldukça okuyorum .))daha yeni yaşadım bende ve doktorum zaman kaybetmeden miyomunda büyümeden tekrar gebe kalman lazım dedi içimde bi korku var ki şimdiye kadar böyle bişey hiç yaşamadım ama bi tarafımda tekrar hamile kalmayı çok istiyo ,inşallah senin için hayırlı bir zamanda trekrar hamile kalırsın ve problemsiz hamileliğin tadını çıkarırsın canım sevgilerimle...

kızlar nasılsınız bensiz bayaa bi sohbet etmişsiniz yarım saattir geçmişi okuyorum listeye benim tarihimi yazarmısınız 09 13 diye ben takip etmicem bi süre listede dursunki unutmim akşam geç saatlere kadar sohbet ediyosunuz şimdide kalkamadınız dimi offff offf ben sabahçıyım siz öğlenci olmuyoki böyle şunun bi orta yolunu bulalım kızlarr

teşekkür ederim canım, inşallah sağlıklı hamilelikler hepimiz yaşarız.
sende arada yaz bize ama, okuduğunu bilelim di mi a.s.

selamlar kızlar kimseler gelmemiş bugün, ben erken uyandım bayağı.
evi temizledim, banyo yaptım, gazetemi okudum, bakim fıstıklar napıyo dedim ama kimseler yokk..
huuu nerelerdesinizz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…