Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar merhaba 1,5 ay oldu sanırım düşük yaptım 6 haziranda da adet oldum fakat normalde 4,5 gün süren adet kanamam ara ara lekelenme şeklin de devam ediyor bu adet kanı mıdır??? Düzensizleşmesi normal midir??? İşin kötü tarafı yumurtlama zamanımı bilmiyorum böyle olunca...Benim gibi olan arkadaşlar var mıdır??? Yaşadıklarım normal mi?? Bili verirseniz sevinirim......

Kızlar merhaba 1,5 ay oldu sanırım düşük yaptım 6 haziranda da adet oldum fakat normalde 4,5 gün süren adet kanamam ara ara lekelenme şeklin de devam ediyor bu adet kanı mıdır??? Düzensizleşmesi normal midir??? İşin kötü tarafı yumurtlama zamanımı bilmiyorum böyle olunca...Benim gibi olan arkadaşlar var mıdır??? Yaşadıklarım normal mi?? Bili verirseniz sevinirim......
Can'ım bende seninle aynı durumu yaşadım.3aydan sonra normale döndü .

Arkadaslar meraba, bende bebeğini kaybedenlerdenm :( 3 ay önce muhtemelen boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Süpriz bir gebelikti fakat o duyguyu yaşayınca hemen tekrar olsun istiyor insan. 3 aydır her regl döneminde depresyona giriyorum resmen. Hamile kalamiyorum biliyorum çok aceleci davranıyorm ama elimde değil :( doktora göre bir sorun yok ama gözden kaçan bsy mi var acaba. Ruh Halim öyle kötü ki ve kimse beni asla anlamıyor. Her adet dönemi göğüs hassasiyeti çok fazla olurdu düşük sonrası hiç bir acı şişme hassasiyet yok. Her şey tedirgin ediyor beni. Aynı şeyi yaşayanlar var mı? Yazarsniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...

Arkadaslar meraba, bende bebeğini kaybedenlerdenm :KK43: 3 ay önce muhtemelen boş gebelik sebebi ile düşük yaptım. Süpriz bir gebelikti fakat o duyguyu yaşayınca hemen tekrar olsun istiyor insan. 3 aydır her regl döneminde depresyona giriyorum resmen. Hamile kalamiyorum biliyorum çok aceleci davranıyorm ama elimde değil :KK43: doktora göre bir sorun yok ama gözden kaçan bsy mi var acaba. Ruh Halim öyle kötü ki ve kimse beni asla anlamıyor. Her adet dönemi göğüs hassasiyeti çok fazla olurdu düşük sonrası hiç bir acı şişme hassasiyet yok. Her şey tedirgin ediyor beni. Aynı şeyi yaşayanlar var mı? Yazarsniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler...

Merhaba canım, geçmiş olsun öncelikle. Psikoloji çok önemli. Kendini iyi hisset ki bebiş sağlıkla gelsin. Ovülasyon testi yaptın mı hiç? Herşeyi bi kenara koy bakalım artık, sağlıkla gelecek annesi ama önce sen iyi ol.

Merhaba canım, geçmiş olsun öncelikle. Psikoloji çok önemli öncelikle. Kendini iyi hisset ki bebiş sağlıkla gelsin. Ovülasyon testi yaptın mı hiç? Herşeyi bi kenara koy bakalım artık, sağlıkla gelecek annesi ama önce sen iyi ol.
Çok teşekkür ederim.Rabbim kimseye Yaşatmasn. Test yapmadım fakat çok düzenli adet oluyorum. Rahim ve yumurtalık temiz. Gerek duymadım açıkçası. Yapmak mi lazım.
Ins isteyen herkesin olur

Çok teşekkür ederim.Rabbim kimseye Yaşatmasn. Test yapmadım fakat çok düzenli adet oluyorum. Rahim ve yumurtalık temiz. Gerek duymadım açıkçası. Yapmak mi lazım.
Ins isteyen herkesin olur

Amin, benim de ilk adetim geçti adet sonrası, bu ay korunmucaz bakalım, ben biraz akışına bırakıyorum. Ovülasyonla yumurtlama gününü bilir ve o günleri değerlendirirsin en azından. Hayırlısı hiç takma kafana. Sağlıkla gelsinler de 3-5 ay önemsiz olacak sonunda.

Amin, benim de ilk adetim geçti adet sonrası, bu ay korunmucaz bakalım, ben biraz akışına bırakıyorum. Ovülasyonla yumurtlama gününü bilir ve o günleri değerlendirirsin en azından. Hayırlısı hiç takma kafana. Sağlıkla gelsinler de 3-5 ay önemsiz olacak sonunda.
En kisa zaman da sana da versin Rabbim inş isteyen herkese. İlişki düzenli aslında ama kafa rahat olmalı sanırım

Slm herkese bende kürtaj oldum ilk adetim bugun bitti dr gebelik takibi yapcam dedi ne yapsam 2 ay korun dedi beşlasammı 1 ay oldu daha

Slm herkese bende kürtaj oldum ilk adetim bugun bitti dr gebelik takibi yapcam dedi ne yapsam 2 ay korun dedi beşlasammı 1 ay oldu daha

Bence dinle doktorunu, geçmiş olsun sana. Hemen gebe kalıp aynı şeyleri yaşamak istemeyiz haliyle, azıcık toparlanmakta fayda var.

Arkadaslar yaklaşık 2 saat önce prolaktin testi yaptırdım. Doktor dan istememe rağmen gerek görüp yapmamisti. Çok yüksek çıktı. Yani süt koruduğu için hamile kalamiyormusm. Yarın test sonucu için doktora gideceğim. Hem sebebini öğrendiğim için mutluyum, hemde doktorun söylememe rağmen yapmadığı için sınırlyım. Boşuna strese girdim üzüldüm. Düşük kürtaj gibi şeylerden sonra hamilelik esnasında süt hormonu yükseldiği için üstüne üzüntü stres gelince çıkıyo. Lütfen sizde yaptırin en azından içiniz rahat eder.

Merhaba canım, geçmiş olsun öncelikle. Psikoloji çok önemli. Kendini iyi hisset ki bebiş sağlıkla gelsin. Ovülasyon testi yaptın mı hiç? Herşeyi bi kenara koy bakalım artık, sağlıkla gelecek annesi ama önce sen iyi ol.
Ben de yaklaşık 2,5 ay önce düşük yaptım çok zor bir durum fakat bedenen ve ruhen çok rahat olman gerekiyor . Bana bebeğin olmaz tüp bebek bile zor demişlerdi düşük yaptım ardından SÜPRİZZZZ tekrar hamileyim hiç psikolojini bozma rabbim isteyince olur sen kalbini ferah tut her ay oldu mu acaba? olur mu??? sorularını kafandan çıkart....Tez zamanda dilediğin olur umarım.....

Ben de yaklaşık 2,5 ay önce düşük yaptım çok zor bir durum fakat bedenen ve ruhen çok rahat olman gerekiyor . Bana bebeğin olmaz tüp bebek bile zor demişlerdi düşük yaptım ardından SÜPRİZZZZ tekrar hamileyim hiç psikolojini bozma rabbim isteyince olur sen kalbini ferah tut her ay oldu mu acaba? olur mu??? sorularını kafandan çıkart....Tez zamanda dilediğin olur umarım.....

çok sevindim, sağlıkla gelsin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaşlar bende iki tane düşük yaptım.şuan tekrar düşünüyoruz ama olmuyo.3 Aydın deniyoruz olmuyo klomen çatlatma iğnesi kullanmama rağmen olmadı.psikolojim çok bozuk :( napacam ? :(

Back