- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.981
tuğbacım ben bir iftarda içiyorum bir gece 12 gibi içiyorum bide sahurda canım sende öle yap bence.hee kızlar bişe sorcam.sizde içiyonuz dimi folicplus,ya bende basladım içmeye ama günde 3 tane içilmesi lazımdıya,ee ben şimdi sahurda içiyom bi tane aksamda 2 tane içiyom bişe olurmuki? siz nası içiyonuz kısslar
kırklanmak dedımde aklıma aylın geldı
dus alıp gelıcem dedı gıdıs o gıdıs
bu kız ya kırklanıyor yada araya baska bır ısle gırdı hazır banyo yapacakken kaydirigubbakcemile :jeyyar:
bencede araya bişeler girmiş gibi :jeyyar: :roflol:kırklanmak dedımde aklıma aylın geldı
bu kız ya kırklanıyor yada araya baska bır ısle gırdı hazır banyo yapacakken kaydirigubbakcemile :jeyyar:
sinir oldum pislik ya yazık değilmi kızcağıza eline yapışır sanki.aynen canım Allah eksik etmesin eşlerimizi.
kızlar bu folikasit degilmi dedginiz
elveda rumeli var ya onu izliyodur o birazdangelir.az sonrada benim dizi başlıycan SONBAHAR star da tavsiye ederim çok güzel bi dizi.kırklanmak dedımde aklıma aylın geldı
hee kızlar bişe sorcam.sizde içiyonuz dimi folicplus,ya bende basladım içmeye ama günde 3 tane içilmesi lazımdıya,ee ben şimdi sahurda içiyom bi tane aksamda 2 tane içiyom bişe olurmuki? siz nası içiyonuz kısslar
bencede araya bişeler girmiş gibi :jeyyar: :roflol:
ahh ahh onu sen bıde bana sor nası sinir oluyom kocasına anlatamam.gıcık şey nolcak.şimdi hazır cocugu sevıyo.oh dogurdu nasılolsa karısı.bıde yanı baksan incelik ,nezaket akıyo adamdan sanırsn.ama nerde
kızlar bu folikasit degilmi dedginiz
evet canım folik asit bu arada hoşgeldin ben funda.ilk kez konuşuyoruz galiba seninle
amanın fundacım suan tam vakti hadi başla kuzum.olurda kırmızı kartı görürsen bırakırsın içmeyi.yumurtlama günün gecince tekrar baslarsın.ben öle yapmayı düşünüyorum.cok faydası var napalım bebişler için içeçez zaten
ya kızlar size bişey soracam özel olmazsa o işten sonra hemen banyo yapılmıyacak diye duydum dogrumu çok özel olduama
evet canım komik bi karikatür olmuş:))kızlar benim avatar değişmişmi?
haklısın canım şimdi içiyorum dur.amanın fundacım suan tam vakti hadi başla kuzum.olurda kırmızı kartı görürsen bırakırsın içmeyi.yumurtlama günün gecince tekrar baslarsın.ben öle yapmayı düşünüyorum.cok faydası var napalım bebişler için içeçez zaten
bende memnun oldum tatlım.kaydirigubbakcemile3evet bende hülya m.o tanıştıgımıza ben yazıyorumdaarada denk gelemedik hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?