- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #2.001
evet canım belinin altına yastık koy yarım saat yada bir saat bekle öyle.
basıma gelene bakın kızlar sıze laf yetıstırecem dıye ocagı unutmusum
kecıboynuzu kurune basladım bır kac dakıka kaynaması gerekıyordu
bır koku gelıyor anam ne kokuyor boyle dıyorum hıc aklıma gelmıyor
artık koku ıyıce yogunlasınca aklıma geldı bı gıttım ne gıdeyım bır tencere su hıc kalmamıs
kaynamaktan (yaklasık 1 saat falan) ozu cıkmıs valla kecıboynuzlarının
adet oluncada kesiliyomu? doktorum bana sürekli iç dedi ben o zamanda içiyorum.
bende sürekli içiyordum canım hiç ara vermiyordumadet oluncada kesiliyomu? doktorum bana sürekli iç dedi ben o zamanda içiyorum.
ya kızlar size bişey soracam özel olmazsa o işten sonra hemen banyo yapılmıyacak diye duydum dogrumu çok özel olduama
kızlar benım kociş santranc oynıcakmıs.size iyi muhabbertler kuzular.o bitirsin santrancı ben gelirim şekerler.öptüm kocaman byeee......
teşşekür edrim ama bisatten sonra yapabiliriz demi bazılarını okudum burdan sabaha kadar yatıyolarmışta degişik geldi merakettimde
allah iyiliğini versin emi:roflol:hayır canım bırak demedı,ben fuzulı yere içmiyim diye kendı kendıme bırakmaya karar verdım :roflol:
canım geçen hafta p.tesiden beri fuul çalışıyorum.gün aşırı bazen de 2 gün üst üste.bu hafta sonun kadar devam.ekimin 6 sında hastalanmam gerej-k nornalde .ama ben 38 -40 günde bir adet oluyorum canımfunda sen nezmandır deniyosun yakınmı adetin
köpek pozsyonundan bahsediyosun demi.duymuştum canım.her pozisyon makbul tatlım dene deneyebildiğin kadar:jeyyar:kızlar bıde dız dırsek pozısyonu gebelık ıcın cok uygunmus
tabi canım ben sonra giriyorum banyoya öylede uyuyamam valla hiç.
ben ilk bebeğime denememde 5-10 dakika yatardım.sonra bi dr arkadaşımız bana sabaha kadar yatmamı tavsiye etmişti.ben 1 sefer denedim ve o ay hamile kaldım.ama şimdi ramazan oruç tuttuğum için sabaha kadar yatamıyorum.tabi canım ben sonra giriyorum banyoya öylede uyuyamam valla hiç.
funda inşalah kalırsın doktorum bana demiştiki 2 günde bir yapın her gün degil dedi sperm az oluyomuş birikmesi gerikiyomuş öyle demişti
teşşeürler nilay çok aydınattın beni sen nezmandır deniyosun daha varmı zman
funda bu arada ben de geç olyurum belli olmuyo adetlerim bide şunu duydum bizim geçoluyoya 20 , günlede filan yumurtlama oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?