• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hee kızlar bişe sorcam.sizde içiyonuz dimi folicplus,ya bende basladım içmeye ama günde 3 tane içilmesi lazımdıya,ee ben şimdi sahurda içiyom bi tane aksamda 2 tane içiyom bişe olurmuki? siz nası içiyonuz kısslar
tuğbacım ben bir iftarda içiyorum bir gece 12 gibi içiyorum bide sahurda canım sende öle yap bence.
kırklanmak dedımde aklıma aylın geldı
dus alıp gelıcem dedı gıdıs o gıdıs
bu kız ya kırklanıyor yada araya baska bır ısle gırdı hazır banyo yapacakken kaydirigubbakcemile :jeyyar:

ay çok güldüm.kaydirigubbakcemile3:roflol:

bu kız ya kırklanıyor yada araya baska bır ısle gırdı hazır banyo yapacakken kaydirigubbakcemile :jeyyar:
bencede araya bişeler girmiş gibi :jeyyar: :roflol:
sinir oldum pislik ya yazık değilmi kızcağıza eline yapışır sanki.aynen canım Allah eksik etmesin eşlerimizi.

ahh ahh onu sen bıde bana sor nası sinir oluyom kocasına anlatamam.gıcık şey nolcak.şimdi hazır cocugu sevıyo.oh dogurdu nasılolsa karısı.bıde yanı baksan incelik ,nezaket akıyo adamdan sanırsn.ama nerde

elveda rumeli var ya onu izliyodur o birazdangelir.az sonrada benim dizi başlıycan SONBAHAR star da tavsiye ederim çok güzel bi dizi.
hee kızlar bişe sorcam.sizde içiyonuz dimi folicplus,ya bende basladım içmeye ama günde 3 tane içilmesi lazımdıya,ee ben şimdi sahurda içiyom bi tane aksamda 2 tane içiyom bişe olurmuki? siz nası içiyonuz kısslar

valla ben daha başlamadım canım folike öğğ geldi bana çok içtim zamanında çünkü.başlıycam ama bu aralar yine.benimki solgar ındı günde 1 tane içiyodum.

bencede araya bişeler girmiş gibi :jeyyar: :roflol:

ahh ahh onu sen bıde bana sor nası sinir oluyom kocasına anlatamam.gıcık şey nolcak.şimdi hazır cocugu sevıyo.oh dogurdu nasılolsa karısı.bıde yanı baksan incelik ,nezaket akıyo adamdan sanırsn.ama nerde

aynı benim babam gibi desene.ben bilirim öyle adamları Allah ıslah etsin.

amanın fundacım suan tam vakti hadi başla kuzum.olurda kırmızı kartı görürsen bırakırsın içmeyi.yumurtlama günün gecince tekrar baslarsın.ben öle yapmayı düşünüyorum.cok faydası var napalım bebişler için içeçez zaten

amanın fundacım suan tam vakti hadi başla kuzum.olurda kırmızı kartı görürsen bırakırsın içmeyi.yumurtlama günün gecince tekrar baslarsın.ben öle yapmayı düşünüyorum.cok faydası var napalım bebişler için içeçez zaten

adet oluncada kesiliyomu? doktorum bana sürekli iç dedi ben o zamanda içiyorum.

basıma gelene bakın kızlar sıze laf yetıstırecem dıye ocagı unutmusum
kecıboynuzu kurune basladım bır kac dakıka kaynaması gerekıyordu
bır koku gelıyor anam ne kokuyor boyle dıyorum hıc aklıma gelmıyor
artık koku ıyıce yogunlasınca aklıma geldı bı gıttım ne gıdeyım bır tencere su hıc kalmamıs
kaynamaktan (yaklasık 1 saat falan) ozu cıkmıs valla kecıboynuzlarının

kızlar benim avatar değişmişmi?
evet canım komik bi karikatür olmuş:))
haklısın canım şimdi içiyorum dur.

evet bende hülya m.o tanıştıgımıza ben yazıyorumdaarada denk gelemedik hiç
bende memnun oldum tatlım.kaydirigubbakcemile3

Back
X