Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bıse sorcam hanımlar aklıma geldı
eslerınız sıze ev ıslerınde yardım eder mı

valla canım sağolsun eger yardıma ihtiyacım varsa eder.ama normal zamanda tutup durup dururken evı süpürmez.ama cok kez ya yorgunken yada cok sıkıştıgımda yardım eettı,ev süpürdü balkon yıkadı.ben hastayken domates soslu makarna bile yaptı :1hug: zaten düşük tehlıkem oldugu zaman evın agır işlerini koçişim hallettı sagolsun.mutfagı falan toparladı elınden geldıgınce.ee senınkı yardım edermı

ohh maşallah makarna falan hemde soslu.benim düşük tehlikem varken sağolsun kocam hep dışardan besledi beni içim kurumuştu valla:roflol:

kım mıs bu g.gul hatırlayamadım bızım konudan mı kızlar
hayır hayatım burdan değil yen uğradı arkadaşkaydirigubbakcemile

bıse sorcam hanımlar aklıma geldı
eslerınız sıze ev ıslerınde yardım eder mı
hayır canım bunca yıl hep kendim yaptım işimi gücümü.yalnız hamileliğim boyunca bütün işlerimi yapmıştı hatta şook oldum bu kadar güzel ev işi yapabileceği aklıma gelmemişti.3 ay boyunca hiç çamöaşır asmamıştım ve cam silmemitim.ben sadece mobilyaların tozunu alıyodum bütün işleri kocişim yapardı.
ben geldım kuzular,ayy cok fecişimşek cakıyodu cektım bütün fişleri.ayy berbattı ama gectı şimdi bende kostum hemen pc basına

gel canım hoşgeldin.korkma tatlım biz bıurdayız sen düşünme şimşek yağmıur falan.bize konsantre ol tamam mı

eder canım evde oldugu zamanlar yanı kısın genelde temızlıgı beraber yaparız hıc yok demez sagolsun
benımde dusuk teklıkesı vardı kanamam vardı devamlı bıde calısıyordum o gunlerde eve gelınce benı hemen yatırır mutfaga gırerdı canım benım allah basımızdan eksık etmesın kocalarımızı gercekten cok hakları gecıyor ozellıkle hamılelık donemınde dımı

masa toplamaya yardım eder tabi.bida bu aralar balkoan silme sevdası başladı çok hoşuna gidiyo eve gelir gelmez balkonları sildin mi sileyim mi diye soruyo .

masa toplamaya yardım eder tabi.bida bu aralar balkoan silme sevdası başladı çok hoşuna gidiyo eve gelir gelmez balkonları sildin mi sileyim mi diye soruyo .

ayy cok guldum valla fundacım allahta senı guldursun
eee desene balkon sılmekten kurtuldun bu aralar
benımkıde yıkamayı cok sever ben ıse baslayınca hemen balkona gecer
ama kırklar alımallah bır saat su akar

:roflol:balkon silme sevdası ha,oda güzelmiş.evet yalizcim Allah basımızdan eksık etmesın koçişlerimizi.ee hayat müşterektir.hastaysam bakcak tabı,hele bı bakmasın :mymeka: yok saka bı yana yardım etmeyen etmıyo valla.arkadasım 9 aylık hamıle,dogumuna var 2 hafta.kocası arkadaslarını cagırmıs.derya dıyomus nolur barı evı süpür hangı birini yapıyım.bizim gavat oturmus pc basına internete gırıyomus.ayy arkadasım anlattıkca kocasını yolasım gelırdı.yanı var böleleride :mymeka:

hee kızlar bişe sorcam.sizde içiyonuz dimi folicplus,ya bende basladım içmeye ama günde 3 tane içilmesi lazımdıya,ee ben şimdi sahurda içiyom bi tane aksamda 2 tane içiyom bişe olurmuki? siz nası içiyonuz kısslar

kırklanmak dedımde aklıma aylın geldı
dus alıp gelıcem dedı gıdıs o gıdıs
bu kız ya kırklanıyor yada araya baska bır ısle gırdı hazır banyo yapacakken kaydirigubbakcemile :jeyyar:

sinir oldum pislik ya yazık değilmi kızcağıza eline yapışır sanki.aynen canım Allah eksik etmesin eşlerimizi.

canım sahurda 2 tane ıftarda 1 tane alabılırsın ben oyle yapıyorum hatta 3 nu bırdende alabılırsın

ayy cok guldum valla fundacım allahta senı guldursun
eee desene balkon sılmekten kurtuldun bu aralar
benımkıde yıkamayı cok sever ben ıse baslayınca hemen balkona gecer
ama kırklar alımallah bır saat su akar
sırnaşık şey evet canım balkonlar ona ait.benimkide pek bi itinayla siliyo viledayla dans ediyo adeta.bizim balkonda maşşallah 7 metre boyunda ve 2 metre eninde.:roflol:

arkadaşını kocasıda çok vicdansızmış yaaa.benim kocişim saolsun hiç kıyamaz bana .misafirim geldiği zaman yardım istediğimde yapar allah için hakkını yiyemem.hele hamileyken gözümün içine bakardı.genelde kendi işimi kendim yapmaktan hoşlanıyorum daha doğrusu başkasının yaptığını pek beğenmiyorum.ama mecbur kalınca koçişim devreye giriyo saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…