- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.961
bıse sorcam hanımlar aklıma geldı
eslerınız sıze ev ıslerınde yardım eder mı
valla canım sağolsun eger yardıma ihtiyacım varsa eder.ama normal zamanda tutup durup dururken evı süpürmez.ama cok kez ya yorgunken yada cok sıkıştıgımda yardım eettı,ev süpürdü balkon yıkadı.ben hastayken domates soslu makarna bile yaptı :1hug: zaten düşük tehlıkem oldugu zaman evın agır işlerini koçişim hallettı sagolsun.mutfagı falan toparladı elınden geldıgınce.ee senınkı yardım edermı
hayır hayatım burdan değil yen uğradı arkadaşkaydirigubbakcemilekım mıs bu g.gul hatırlayamadım bızım konudan mı kızlar
hayır canım bunca yıl hep kendim yaptım işimi gücümü.yalnız hamileliğim boyunca bütün işlerimi yapmıştı hatta şook oldum bu kadar güzel ev işi yapabileceği aklıma gelmemişti.3 ay boyunca hiç çamöaşır asmamıştım ve cam silmemitim.ben sadece mobilyaların tozunu alıyodum bütün işleri kocişim yapardı.bıse sorcam hanımlar aklıma geldı
eslerınız sıze ev ıslerınde yardım eder mı
ben geldım kuzular,ayy cok fecişimşek cakıyodu cektım bütün fişleri.ayy berbattı ama gectı şimdi bende kostum hemen pc basına
masa toplamaya yardım eder tabi.bida bu aralar balkoan silme sevdası başladı çok hoşuna gidiyo eve gelir gelmez balkonları sildin mi sileyim mi diye soruyo .
masa toplamaya yardım eder tabi.bida bu aralar balkoan silme sevdası başladı çok hoşuna gidiyo eve gelir gelmez balkonları sildin mi sileyim mi diye soruyo .
gel canım hoşgeldin.korkma tatlım biz bıurdayız sen düşünme şimşek yağmıur falan.bize konsantre ol tamam mı
:roflol:balkon silme sevdası ha,oda güzelmiş.evet yalizcim Allah basımızdan eksık etmesın koçişlerimizi.ee hayat müşterektir.hastaysam bakcak tabı,hele bı bakmasın :mymeka: yok saka bı yana yardım etmeyen etmıyo valla.arkadasım 9 aylık hamıle,dogumuna var 2 hafta.kocası arkadaslarını cagırmıs.derya dıyomus nolur barı evı süpür hangı birini yapıyım.bizim gavat oturmus pc basına internete gırıyomus.ayy arkadasım anlattıkca kocasını yolasım gelırdı.yanı var böleleride :mymeka:
slm nasılsınız kızlar
hee kızlar bişe sorcam.sizde içiyonuz dimi folicplus,ya bende basladım içmeye ama günde 3 tane içilmesi lazımdıya,ee ben şimdi sahurda içiyom bi tane aksamda 2 tane içiyom bişe olurmuki? siz nası içiyonuz kısslar
slm canım iyi,buarada adın neydı tanısmamıstık galiba senle ben tuğba.hem ikimizde düzcelıyız buna cok sevindim :1hug:
sırnaşık şey evet canım balkonlar ona ait.benimkide pek bi itinayla siliyo viledayla dans ediyo adeta.bizim balkonda maşşallah 7 metre boyunda ve 2 metre eninde.:roflol:ayy cok guldum valla fundacım allahta senı guldursun
eee desene balkon sılmekten kurtuldun bu aralar
benımkıde yıkamayı cok sever ben ıse baslayınca hemen balkona gecer
ama kırklar alımallah bır saat su akar
:roflol:balkon silme sevdası ha,oda güzelmiş.evet yalizcim Allah basımızdan eksık etmesın koçişlerimizi.ee hayat müşterektir.hastaysam bakcak tabı,hele bı bakmasın :mymeka: yok saka bı yana yardım etmeyen etmıyo valla.arkadasım 9 aylık hamıle,dogumuna var 2 hafta.kocası arkadaslarını cagırmıs.derya dıyomus nolur barı evı süpür hangı birini yapıyım.bizim gavat oturmus pc basına internete gırıyomus.ayy arkadasım anlattıkca kocasını yolasım gelırdı.yanı var böleleride :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?