Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çook geçmiş olsun.. rabbim bi daha yaşatmasın.. yazdıklarınızı okurken benimde için parça parça oldu.. inşallah en kısa zamanda bu yaşadıklarınız unutturacak güzel haberler alırsınız

Canım öncelikle yaklaşık 50 gün oldu düşük olalı.
Öbür mesajına gelince seni o kadar iyi anlıyorum ki ben İstanbul'a gezmeye gittiğimde bebeğin ilk alışverişini Eminönü'nden yaptık eşimle eve döndüğümüzde eşim hevesle hepsini yatağın üzerine tek tek koklayarak serdi. sonra hastaneye yattım ve hastaneden çıkıp eve geldiğimizde o kadar kötü oldukki anlatamam eşim ağlamaya başladı bende güçlü olup hepsini kaldırdım :'( ama içim paramparça o yüzden tekrar gebelik istiyorum ki kendimi teselli ediyim diye çok zormuş o doğumhaneden eli boş çıkmak..

Senin epey olmuş canım, bence değer sıfırlanmıştır. Umarım bu ay tutar. Doktorum düşük sonrası hamile kalmak daha kolay dedi. Bakalım. Umarım bir sorun yaşamayız. Allah inşallah kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eder bu sefer Bu forumda inşallah tek tek hepimiz güzel haberler veririz.

1 hafta önce hamile olduğumu öğrenmiştim beta hcg 330 du 3 gün sonra tekrar baktirdim 219 sonra 65 derken bugün 24 ve hasta oldum DR um şu an düşük yapıyorsun bebeğin tutunamadı dedi şükrediyorum yine de Allahım a kürtaj olmıycam bu sefer bu sefer çünkü ilk gebeliğim ilk hevesim de yarıda kalmıştı benim ilk sevinclerim... 8.haftada son bulmuştu kalbini hic duyamamıştım kürtaj oldum ama Allahım beni yine sevindirmeyi unutmadı oğlum var şimdi benim şükür sebebim o bana üzüntülerimi unutturdu ona kardeş diledim Allahım dur dedi daha zamanı var dedi hayırlısı Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Selam herkese.Bende varim kizlar.5yilin sonunda nihayet o //cizgini gormek tarif edilemez bir duyguydu.Ama yalnizda 7gun surdu.Kimyasal gebelikmis.Hayirlisi inshallah.Rabbim isteyen her kese tez zamanda kismet etsin inshallah saglam,hayirli evlet:)

Amiiin canim.Benimde kizim var.Cok istiyo kardesi olsun.Inshallah hayirlisi ile rabbim.kismet eder her kese.

Hicbir kadin kaybini unutmazmis.Ne zaman dogacakti,kac yasinda olacakti vs...

Yine de guclu ol..

Bende yasadigim acilardan kaybimin bile farkina varamadim ama bazi seyler yine en hayirlisi.Korunmada yok hem bak insallah cabucak kalirsin yine♡

Canım geçmiş olsun Allahım evladına uzun ömürler versin. Hayırın da şerrinde Allahtan geldiğini unutmadan dua edersek Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmıycaktır inşallah. Biz daha zor şeyler yaşadık yine de kendini şanslı say canım

Selam herkese.Bende varim kizlar.5yilin sonunda nihayet o //cizgini gormek tarif edilemez bir duyguydu.Ama yalnizda 7gun surdu.Kimyasal gebelikmis.Hayirlisi inshallah.Rabbim isteyen her kese tez zamanda kismet etsin inshallah saglam,hayirli evlet:)

Seninde bi yavrun varmış Allahım uzun ömürler versin. Sonuçta çocuğunuz olduğunu biliyorsunuz demekki ikinci için doğru zaman değilmiş ki Allahım nasip etmedi. Sıkmayın canınızı bi tane olduysa bi tane daha olur

Inshallah canim.Rabbim isteyen her kese versin evlat.

Hicbir kadin kaybini unutmazmis.Ne zaman dogacakti,kac yasinda olacakti vs...

Yine de guclu ol..

Bende yasadigim acilardan kaybimin bile farkina varamadim ama bazi seyler yine en hayirlisi.Korunmada yok hem bak insallah cabucak kalirsin yine♡
Sağ olasin canım. Daha çok yeni ya kaybim şimdi üstünden bir iki gün geçince idrak edebiliyorum bazı seyleri. Garip bir şey. Daha hamileyken rüyamda kanamam oluyordu annem kızım düşük yapacaksın diyordu. Gerçekten de bir kaç gun sonra kanamalarim lekelenmelerim başlamıştı. Bir süre sonra başka bir kabus görmüştüm. Doktor bebegin karnimda ölduğunu ve onu almalari gerektigini soyliyordi. O sabah bu ruyayi anneme ağlayarak anlatmıştım. Belki bilinçaltı korkularımdan ötürüdur demiştim. Ne yazık ki kabus gercek oldu.

Dün gece kaybettiğim evladimi rüyamda gördüm. Çocukmuş. Bir kız çocuğuymus. Adı bile malum oldu. Ezan sesinde gördüm yavrumu...
Bir kaç gündür güçlü durmaya çalışıyordum demek ki bastırınca rüyalara giriyor kabuslar çığlıklar vs. Sanırım en iyisi acimii yaşamak için kendime zaman vermek. Yeni bir bebek ıns olur da bu ilk bebegimi hiçbir zaman unutamayacağım...

Olmaz mı zaten cok guzel bisy ve insaniz hemen alisiyoruz zaten cok hayal kuruluyor.Unutulacakta bisy degil.Benimde 2.ydi ama unutulacak seyler degil.Vide yasadigim acilar cabası.

Yine de esinle fln konus bol bol,hep icine atma.Ve inan hayirlisi buymus ki yine ugrasmamissin baska seyler gerekmemis vs
Elbette cok uzucu ama olabilme ihtimalini dusunup ona da iyi hazirlanmak gerek

Bende bugün doktora gittim ve enfeksiyondan dolayı lohusa kanamasının bitmediğini öğrendim. Bide 3cm kist olmuş yumurtalıkta. Adet olunca tekrar gidicem. Kist gitmemişse klomen veremem dedi ama gitmişse yumurta takibi yapıcaz. Bi kere klomenle deniycem oldu oldu olmadı bidaha Mart'a Nisa'na kadar kendime vakit ayırıcam hiç düşünmiycem yumurtlama günüymüş yok oldu mu olmadı mı umursamıycam. Arkadaşım tek günlük korunmalı ilişkiyle üçüncüye hamile kaldı. Demekki neymiş herşeyin bi zamanı varmış :)

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Kurtajdan sonra bir de böyle şeyler ınsanı daha da yoruyor. Doktor antibiyotik vermiş miydi kurtajdan sonra? Bana verdi içiyorum ama bugün ateşlendim. Uzerimde de 2 gündür müthiş bir kırgınlık vardı her yerim ağrıyor. Endeksiyoan mi yoksa soğuk algınlığı mi bilmiyorum. Yarın doktoru aricam.
Sinir bozucu bir durum ama bir aylık bir ya da bir kaç aylık kayıp bir şeyi değiştirmez aksine belki enfeksiyonlu hamile kalacaktım önlem oldu. Her şeyde vardır hayır. Bu ay hamile kalsaydın başka bir sorun çıkacaktı. Niye hep bunlar başımıza bunlar geliyor diye içten içe üzülüyor insan. Ama işte sağlığımız önemli şu an.

Evet vermişti canım ama yine de olmuş işte. Hatta bebeğin düşmesiyle ile ilgili olarakta kesin gözden kaçan bi enfeksiyonun vardı ondan düşmüştür dedi çünkü rahimde bi yetmezlik gibi bi durum yok dedi. Sen Serklaj hastası değilsin dedi. Dudakta çıkan uçuk bile bebeğin düşmesine sebep olabiliyor dedi

10. Haftamda bi idrar yolu enfeksiyonum çıkmıştı. Hastanedeki doktor tahlil sonuçlarını sağlık ocağına göster ben izine çıkıyorum demişti. Sağlık ocağındaki doktorda hamilesin şimdi hastaneye gitsen antibiyotik verirler bu öyle çok bi enfeksiyon değil bol bol su iç atar vücut demişti. Ondan sonra da hiç tahlil istemediler benim bi yanma yada kokulu akıntı şikayetim yok diye. Belkide o enfeksiyon Rahme bulaştı.

Neyse işte her şerde vardır bi hayır. İkinci bebeğimde daha dikkatli olup her gittiğimde tahlil isteticem. Akıllandım artık. Ama rahim ağzı yetmezliğinin olmadığına sevindim.

Rahim ağzı yetmezliği önemli. Burada yazman iyi oldu çünkü ihmal etmememiz gereken bir konu. Hatta ilk kontrolde istemek lazım doktor yapmazsa.
Valla işimiz zor ya her zaman süper sağlıklı olmak durumundayız. Çok geçmiş olsun. Ama bence kaderde olacağı varmış. Benim son kontrol öncesi tüm kan idrar vitamin vb. değerlerim oldukça iyi çıkmıştı ama yine de bebeğim düştü. Şimdi bi anda çöktü bagisikligim grip oldum. Pek istemiyordum ama bu sefer ıns yaz ya da bahar hamilesi olurum diyorum somdi. Kışın hastalıklarla mücadele daha zor.

Burada bilen duyan varsa şu bağışıklık sistemimizi nasıl hep güçlü tutacağız paylasirsa cok sevincem

Saol canım benim. Güçlü olmak için bolbol meyve, bal limon tarçın karabiber karışımı, kış çayı ve multivitamin içmemiz lazım :) daaaa sonra aldığımız kilolar nereye gider bilemiyorum hele bide pco varken

Kızlar kürtaj sonrası sanki kendimi pek iyi hissetmiyorum. Daha önce dediğim gibi bu salı kürtaj olmuştum ama dunden beri ateşim var. Her yerim de agridigi için bunu soğuk algınlığına bağladım. Doktor da muhtemelen soğuk alginligi dedi ama az önce ayaklarım çok usudugu için bir kovaya yarım su doldurmustum öyle çok ağır da değildi ama onu taşır taşımaz kanamam başladı ve oldukça büyük bir pıhtı düşürdüm. Hafiften agriarim da başladı üstelik ağrı kesici ve antibiyotik almama rağmen bu ateş ve bu durum normal mı sizce? Istanbul da her şey ticari olduğu için artık Doktorlaa da pek güvenim kalmadı. Siz neler yasamistiniz açıkçası parça kalmasından endişe etmeye başladım. Kontrole de henüz gitmedim yarın gitcem

Canım kadın Doğuma bi muayene ol normal değil yaşadıkların enfeksiyon olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…