Allah sabır versin çok zor bir durum bende bugün daha 4-5 haftalık olan bebeğimi kaybettim şu an düşürüyorum ve çok üzülüyorum çok ağladım sizi çok iyi anlıyorum inşallah bir gün allah bizede nasip edecek hayırlı sağlıklı evlatlarBu arada kızlar ben de dün kürtaj oldumFiziki olarak korkulacak bir şey değildi uyutuldum. Ama tam ben ciktim odama yatiridim ben kurtaj olurken aynı anda bir kadın dogum yapmis. Bebeğin aglayislari bizim odaya kadar geliyordu gözlerim doldu çok kötü oldum... Artık sokakta bir bebek bir çocuk göreyim içim burkuluyor. Bebegime patik almıştım sadece bir köşede duruyor bakmaya gücüm yok. Hamilelik günlüğüm artık boş kaldı. Umutlar, hayaller hepsi o sayfalarda kaldı... Ne olursa olsun ilk bebeğimi asla unutmayacağım.
Şimdi tekrar hamile kalmaya çalışmak, hamile kalsam bile "yaralı" olmak yine kaybeder mıyım korkusu vs. Her şey çok zor geliyor. Güçlü durmaya çalışıyorum dışardan eşim de üzülmesin diye ama içim parça parça...
Öncelikle çok geçmiş olsun..Kızlar bende bugün düşük yaptığımı öğrendim bebeğim daha çok küçük kese bile görünmedi bu ay korunayım mı korunmazsam yine olur mu
Ben de artık böyle düşünüyorum tamam kırgınlık soğuk algınlığı mi dedim ama ağrılarım başladı. Üstüne de ishal oldum atesli yatıyorum. Zaten psikolojik acı çekiyorum Üstüne de bu ağrılar... Sözde özel hastanede özel dokturumu çağırdım. Çok da iyi geçmişti dedi ama pek güvenmiyorum artık çünkü pek normal değil bu belirtiler. Yarın kontrole gitcem. Sonra her ihtimale karşı başka bir doktora daha görüncem bakalım. Umarım bir sorun yoktur.Canım kadın Doğuma bi muayene ol normal değil yaşadıkların enfeksiyon olabilir
Sağ ol canım. Ne kadarlık da olsa insan hamile oldugunu öğrenir öğrenmez umutlaniyir hayaller kuruyor ve her kadın için sarsıcı oluyor kaybetmek. Ama bak en azından hamile kalabiliyorsun. Ben kürtaj olmama rağmen bana bir adet korun dedi sadece. Seninki kimyasal gebelikse korunmaya yerek olmayabilir ama doktoruna bir danış yine de.Allah sabır versin çok zor bir durum bende bugün daha 4-5 haftalık olan bebeğimi kaybettim şu an düşürüyorum ve çok üzülüyorum çok ağladım sizi çok iyi anlıyorum inşallah bir gün allah bizede nasip edecek hayırlı sağlıklı evlatlar
Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin. Daha doktor bı şey demedi bhcg 245 ten 62 ye düşmüştü pazartesi kan verecem tekrar değerlere bakılacak şu an tam düşmedi çok az kahverengi lekelenmem var daha bekliyorumÖncelikle çok geçmiş olsun..
Canım doktor bişey demedimi şu kadar korun falan diye? Demediyse hamile kalmanda bi problem yoktur.
Ama bence sen kese oluşmadan düşük yaptığın için adetten çok bi farkı olmıycaktır o yüzden hemen hamile kalmanda bi problem olmaz. Ben 4 aylık normal Doğum yaptım bana bile 2 ay korun dedi oda lohusalık olarak geçti :)
Evet umutlandım hayal kurdum onun o minicik ellerine dokunmayı kokusunu içime çekmeyi nası istedim ama elleri kokusu olmadan kaybettim. Allah hepimize tez zamanda anne olmayı nasip etsin. Daha tam düşmedi sadece kahverengi lekem oldu çok az o da peçeteye geldiSağ ol canım. Ne kadarlık da olsa insan hamile oldugunu öğrenir öğrenmez umutlaniyir hayaller kuruyor ve her kadın için sarsıcı oluyor kaybetmek. Ama bak en azından hamile kalabiliyorsun. Ben kürtaj olmama rağmen bana bir adet korun dedi sadece. Seninki kimyasal gebelikse korunmaya yerek olmayabilir ama doktoruna bir danış yine de.
Evet umutlandım hayal kurdum onun o minicik ellerine dokunmayı kokusunu içime çekmeyi nası istedim ama elleri kokusu olmadan kaybettim. Allah hepimize tez zamanda anne olmayı nasip etsin. Daha tam düşmedi sadece kahverengi lekem oldu çok az o da peçeteye geldi
Ben de artık böyle düşünüyorum tamam kırgınlık soğuk algınlığı mi dedim ama ağrılarım başladı. Üstüne de ishal oldum atesli yatıyorum. Zaten psikolojik acı çekiyorum Üstüne de bu ağrılar... Sözde özel hastanede özel dokturumu çağırdım. Çok da iyi geçmişti dedi ama pek güvenmiyorum artık çünkü pek normal değil bu belirtiler. Yarın kontrole gitcem. Sonra her ihtimale karşı başka bir doktora daha görüncem bakalım. Umarım bir sorun yoktur.
Ben de artık böyle düşünüyorum tamam kırgınlık soğuk algınlığı mi dedim ama ağrılarım başladı. Üstüne de ishal oldum atesli yatıyorum. Zaten psikolojik acı çekiyorum Üstüne de bu ağrılar... Sözde özel hastanede özel dokturumu çağırdım. Çok da iyi geçmişti dedi ama pek güvenmiyorum artık çünkü pek normal değil bu belirtiler. Yarın kontrole gitcem. Sonra her ihtimale karşı başka bir doktora daha görüncem bakalım. Umarım bir sorun yoktur.
Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin. Daha doktor bı şey demedi bhcg 245 ten 62 ye düşmüştü pazartesi kan verecem tekrar değerlere bakılacak şu an tam düşmedi çok az kahverengi lekelenmem var daha bekliyorum
Allah size sabır versin gerçekten çok zormuş anladım ben inşallah hepimize bebiş getirsin bu yıl uğurlu olsunBen o minicik elleri minicik ayakları hepsini gördüm boyu uzun olucaktı oğlumun. Doktor öyle demişti..
Ama öbür dünya da şefaatçi olucak meleğim oldu.
Her şerde bi hayır vardır üzülme canım geçicek hepsi ve hepimiz anne olucaz. 2018 hepimize Bebek getiricek :))))
İnşallah canım başka sorun yoktur değerim iki günde bayağı düşmüştü de bakalımAslinda bu birazda bunyelerle alakali canim.Birazda soguk alginligi vurduysa iyice direnci dusmustur vucudunun enfeksiyon vs olduysa daha fazla etkilemistir.
Sonucta lohusasin ve oyle basit bisy degil.Sen ne kadar hafif oldugunu sansanda sonucta bi islem gordun.Bence de bi muayene oluver.
Insallah sadece kimyasaldir ve degerlerinde sifirlaniyordur canim.Gecmis olsun.
İnşallah canım :) pes etmek yok :))Allah size sabır versin gerçekten çok zormuş anladım ben inşallah hepimize bebiş getirsin bu yıl uğurlu olsun
Ben pkoluyum o yüzden korkuyorumİnşallah canım :) pes etmek yok :))
Bende pcoluyum :)Ben pkoluyum o yüzden korkuyorum
Kızlar bende de endrometriozis var. Hamile kalmamiza engel olmadı ve demek ki bunlara rağmen hamile kalabildik. Inşallah yeniden kalacağız. Doktorum hamileligin hastalığımi gerilettigini söyledi o yüzden çok erteleme dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bir yandan daha çok korkuyorum öte yandan daha güçlüyüm. Yasanan her deneyim bizi daha güçlü azimli yapiyor. Ins bunu burdaki tüm arkadaşlar için gönülden dua ile istiyorum tek tek güzel haberler vereceğiz. 2018 bize bebislerimizi getirsin.
Merhaba canım. Evet az önce geldim doktordan. Şükür temiz çıktı. İshal durumum da oldu, doktor muhtemelen yediğin veya içtiğin bir şeyden enfeksiyon kapmışsın dedi. Vajinal bir enfeksiyon ya da içerde kalan parça görünmüyor dedi. Vajinal enfeksiyon olsaydı yoğun koku olurdu ve muayenede bile çok ağrın olurdu dedi. Ben yine de cuma günü başka bir doktora daha görüneceğim. Adet bitince tekrar kontrole gel dedi bir de.asasi canım gittin mi doktora?
Merhaba canım. Evet az önce geldim doktordan. Şükür temiz çıktı. İshal durumum da oldu, doktor muhtemelen yediğin veya içtiğin bir şeyden enfeksiyon kapmışsın dedi. Vajinal bir enfeksiyon ya da içerde kalan parça görünmüyor dedi. Vajinal enfeksiyon olsaydı yoğun koku olurdu ve muayenede bile çok ağrın olurdu dedi. Ben yine de cuma günü başka bir doktora daha görüneceğim. Adet bitince tekrar kontrole gel dedi bir de.
Doktor pıhtılaşma paneli ve bir kaç test yazdı. Onları da yaptırdıktan sonra ve kendimi hazır hissedince ben de korunmayı bırakacağım sanırım. 9 gün sonra 33 yaşında olacağım elde hala var sıfır