Şalın faydası var mı bilemiycemama ilişkiden sonra yatmanın faydası var onu biliyorum :)
Benim yarin cocuk genetik randevum var. Kan vermemizi istediler. Bebegi almislardi incelemeye onun da sonucunu bekliyoruz aylardır. Insallah yarin bi sonuç aliriz
Canim bizde kasik sardirma adeti varfi eskiden. Gebe kalamayan kadinin beli kasigi bi bezle sarilir kocanla birlikte ol denirmis. Oradan biliyorum :)
İlk defa duydum ama bizim gebe kalma sorunumuz yok galiba çocuğu tutmada sorunumuz var
Ne zaman ki bebek annenin deposuna ihtiyac duyuyor o zqman gidiyor demek ki bizde sorun var insallah duzelir de bunlar tecrube olarak geçmişte kalir
Bende haziranda düşük yaptım sonra kürtaja aldılar kese vardı ama bebek yoktu zaten bu aya kadar adetlerim düzensizdi ara kanamalardan çocuk düşünemedik bu ayda çalışmalar yaptık en son adet tarihimin 6.günü idrar testinde birşey çıkmadı bekliyorum
6 gün sonra canım bugün adet oldum zaten kürtajdan sonra adetlerim düzensizleşti bugün oldum işteCanım öncelikle geçmiş olsun. Adet tarihinden 6 gün önce mi test yaptın orasını anlayamadım canım eğer öyleyse çıkmamış olabilir genellikle adet tarihi geçtiği zaman çıkıyor teste. Adet tarihin ne zaman seni de ekleyelim listeye :)
Merhaba malesef bende aranizdayim
2kaybim var
Bir tanesi 13+4
Diğeri 8haftalik
6 gün sonra canım bugün adet oldum zaten kürtajdan sonra adetlerim düzensizleşti bugün oldum işte
Sağol canımSana bi sebep söylediler mi canım. Çok geçmiş olsun bu arada
Sağol canım
İkiside geç döllenme kalitesiz yumurta ve sperm olabilirmiş
Ayrıca rahimde perde vardı onun için histeroskopi oldum nisan ayında
Eşim ve benim genetik tahlil lerimizde sorun çıkmadı
Pıhtılaşma problemi de cikmadi
Amin inşallah canım evet tekrar aynı olayları yasarmiyiz diye ayrıca korkusu yetiyor zatenAnladım canım tekrar geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla tedavini olmuşsun Bu ay çalışma varmı bebiş için :) Allahım hepimize sağlıklı yavrular versin. Hamile kalamayanlar çok dertli ama bizimki daha zor heveslenip kursağımızda kaldı.. o yüzden tek duam doğru zamanda sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat
Sana da çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin .. senin kaybında problem neydiAnladım canım tekrar geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla tedavini olmuşsun Bu ay çalışma varmı bebiş için :) Allahım hepimize sağlıklı yavrular versin. Hamile kalamayanlar çok dertli ama bizimki daha zor heveslenip kursağımızda kaldı.. o yüzden tek duam doğru zamanda sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat
Amin inşallah canım evet tekrar aynı olayları yasarmiyiz diye ayrıca korkusu yetiyor zaten
Ver canım bu ay çok çalıştık :) normalde regl günüm bugün ancak dün sabah test yaptım negatif ti
Normalde göğüs ağrım olurdu şişkinlik dolgunluk hiç birşey yok sanırım regl düzensizliği olucak bu ay
Bu arada polikistik overde var o yüzden glukofen kullaniyorum
Allah korusun canım içini ferah tut hep güzel dusun... Servikal yetmezlik mı diyorlar canım o probleme.Off off bu pcos mahvetti zaten bizi. Dün negatif çıkmış olabilir ama bekleyelim bakalım bi kaç gün daha geçsin :) belkide hamile olabilirsin :) bizi habersiz bırakma. Bende kısmetse bu ay çalışmalara başlıycam ama çok korkuyorum tekrar düşük olucak diye
inşallah ya kasım 26 evliliğimizin 1.yılı olacak sürpriz olur be güzelSağlık olsun canım Ekim belki hepimize uğurlu gelir Kasım da tek tek hamileyiz deriz sıkma canını :)
Çok ihtimal vermiyorum canım ovulasyon testi yapmıştım hiç tamamen çok koyuluğu yakalayamadım ve vucudumda belirti yok hiçOff off bu pcos mahvetti zaten bizi. Dün negatif çıkmış olabilir ama bekleyelim bakalım bi kaç gün daha geçsin :) belkide hamile olabilirsin :) bizi habersiz bırakma. Bende kısmetse bu ay çalışmalara başlıycam ama çok korkuyorum tekrar düşük olucak diye
Allah korusun canım içini ferah tut hep güzel dusun... Servikal yetmezlik mı diyorlar canım o probleme.
İstediğin zaman hemen hamile kalabilmiş mıydın
Çok ihtimal vermiyorum canım ovulasyon testi yapmıştım hiç tamamen çok koyuluğu yakalayamadım ve vucudumda belirti yok hiç
inşallah ya kasım 26 evliliğimizin 1.yılı olacak sürpriz olur be güzel