Tekrar merhaba dün kontrole gittim bhcg sonucumu aldım çok şükür 17 ye düşmüş doktorum güzel bir düşüş dedi haftaya tekrar gidip kan vercem sıfırlandığını tespit etmek için şuan da kahve kanama gibi birşey var regl mı değil mi bilmiyorum 3 ay korunma verdi ama kafam karıştı biraz değer düşük kesin dış gebekik mi değil mi nerden anlaşılıyor 3 aylık korunma fazla gibi geldi bu değere sizin fikriniz nedir acaba?estafirullah olur mu hepimiz bildiklerimizi paylasmak ve dertlemek için burdayız. yardımcı olduysam ne mutlu. bende tesekkür ederm. yazdıgında benıde etıketler misin . merak ederim cünkü
Canım çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın inşallah. Korunma işine gelince nette ben araştırdım tekrar hamile kaldığın zaman düşğk riskini değiştirmiyormuş. Ama yine de bence ilk adetin gelene kadar bekle için temizlenmiş olur.Tekrar merhaba dün kontrole gittim bhcg sonucumu aldım çok şükür 17 ye düşmüş doktorum güzel bir düşüş dedi haftaya tekrar gidip kan vercem sıfırlandığını tespit etmek için şuan da kahve kanama gibi birşey var regl mı değil mi bilmiyorum 3 ay korunma verdi ama kafam karıştı biraz değer düşük kesin dış gebekik mi değil mi nerden anlaşılıyor 3 aylık korunma fazla gibi geldi bu değere sizin fikriniz nedir acaba?
Hayırlı olsun canım Allahım inşallah kucağına almayı da nasip etsin bana da dua etmeyi unutma hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :)Masallh testi ne zamn yaptın peki
Amin canım inşallah . Allahım korusun .Hayırlı olsun canım Allahım inşallah kucağına almayı da nasip etsin bana da dua etmeyi unutma hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :)
tekrar geçmiş olsun canım. atlattın sayabilirsin. kahve kanaman adet değil canım. adet olduğunda kırmızı kanaman olacak. üç ay koruma diyorlar genelde. ama benım doktorum bır adet bekle dedı. kesin dış gebelik olup olmadıgını kese görünmediği için diyemiyorlar. ani sağlıksız rahim içi gebelikde olabilir. ama hcg nin bi artıp bir azalması ve cok yavas düşmesi dış gebelik ihtimalini yükseltiyor. bana sorarsan da 3 ay bekle çünkü sana vurulan iğne aslında kemoterapi ilacı. tabiki kemoterapide verilen kadar fazla miktarda değil. o nedenle yan etkileri daha az . yinede vücüdundan atılması lazım. canım bol su iç detoks falan yap vucudun temizlensin. üc ay cokk dıyorsan. en az 2 ay muhakkak bekle.Tekrar merhaba dün kontrole gittim bhcg sonucumu aldım çok şükür 17 ye düşmüş doktorum güzel bir düşüş dedi haftaya tekrar gidip kan vercem sıfırlandığını tespit etmek için şuan da kahve kanama gibi birşey var regl mı değil mi bilmiyorum 3 ay korunma verdi ama kafam karıştı biraz değer düşük kesin dış gebekik mi değil mi nerden anlaşılıyor 3 aylık korunma fazla gibi geldi bu değere sizin fikriniz nedir acaba?
İlginiz için çok teşekkür ederim aslında 3 ay çok değil ama sabırsızlık var biraz :)tekrar geçmiş olsun canım. atlattın sayabilirsin. kahve kanaman adet değil canım. adet olduğunda kırmızı kanaman olacak. üç ay koruma diyorlar genelde. ama benım doktorum bır adet bekle dedı. kesin dış gebelik olup olmadıgını kese görünmediği için diyemiyorlar. ani sağlıksız rahim içi gebelikde olabilir. ama hcg nin bi artıp bir azalması ve cok yavas düşmesi dış gebelik ihtimalini yükseltiyor. bana sorarsan da 3 ay bekle çünkü sana vurulan iğne aslında kemoterapi ilacı. tabiki kemoterapide verilen kadar fazla miktarda değil. o nedenle yan etkileri daha az . yinede vücüdundan atılması lazım. canım bol su iç detoks falan yap vucudun temizlensin. üc ay cokk dıyorsan. en az 2 ay muhakkak bekle.
Teşekkür ederim canım bende ilk adetimi bekleyeceğim sonrasın da hsg isteyim diyorum hsg sen sonraki ay da korunup öyle takrar deneyim diyorum yani 2 ay korunmuş olcam yeterli mi bilmiyorum yarın doktora danışcam bakalım umarım senin de en kısa zamanda kucağın dolar duaların kabul olur canımCanım çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın inşallah. Korunma işine gelince nette ben araştırdım tekrar hamile kaldığın zaman düşğk riskini değiştirmiyormuş. Ama yine de bence ilk adetin gelene kadar bekle için temizlenmiş olur.
Bana 2 ay korun demişti düşükten sonra zaten o süre lohusalık dönemimde tamamlandı. İlk adetten sonra bir ay adet düzenleyici kullandım sonra daha korunmadım hiç ama bebekte gelmedi tabi daha. Hepimizin hakkında hayırlsıı
Aminnn canım hepimizin inşallahTeşekkür ederim canım bende ilk adetimi bekleyeceğim sonrasın da hsg isteyim diyorum hsg sen sonraki ay da korunup öyle takrar deneyim diyorum yani 2 ay korunmuş olcam yeterli mi bilmiyorum yarın doktora danışcam bakalım umarım senin de en kısa zamanda kucağın dolar duaların kabul olur canım
Aa hsg den sonra hamile kalma şansın çok artıyor. O nedenle denemeye başlayacağınız ay adetin hemen ardından çektirirsen daha iyi olur. Ben hsg cektirdiğim ay tek ilişki ile hamile kaldım. Gerçi düştü ama olsun. Düşmesinin hsg ile ilgisi yokİlginiz için çok teşekkür ederim aslında 3 ay çok değil ama sabırsızlık var biraz :)
Ben yarın başka hekime randevu aldım devlet hastanesinde onunla da görüşüp ilk adetimi gördükten sonra hsg isticem daha sonra bir ay daha korunurum diyorum hsg sen sonra bakalım toparlanmış olursam ruhen de tekrar deneriz hayırlısıyla
Bugün ki gittiğim doktor 6 ay korun dedi :S hsg dedim gerek yok gebe kalamama gibi bir sorunun yok ki dedi gönderdi :SAa hsg den sonra hamile kalma şansın çok artıyor. O nedenle denemeye başlayacağınız ay adetin hemen ardından çektirirsen daha iyi olur. Ben hsg cektirdiğim ay tek ilişki ile hamile kaldım. Gerçi düştü ama olsun. Düşmesinin hsg ile ilgisi yok
ah bu doktorlar... kac yasındasın? ilk düşüğümü yaptıgımda gittiğim doktorda bana rahim fılmı cektırmene gerek yok demişti. ikinci düşükte olunca başka bır doktora gittim.doktorum hsg ıstedı. cektırdım benımde hamıle klamama problemim yoktu. lakin hsg de sadece tüplerin acıklıgına bakılmıyor. bazen rahim anomalisi yarım rahim, kalp seklınde rahim veya rahimde perde olması , t seklinde rahim gıbı problemlerde bu sekılde belirleniyor. ve benimde rahmim tek boynuzluymus yanı yarım rahim diyorlar.düşüklerin sebebi bu olabilir dedi doktor. ama aynı fılme bakan baska doktor yok rahmin yan duruyor rahmınde bı garıplık yok dedi. artık hıcbırıne guvenemedıgım ıcın tekrar rahim fılmı cektıreceğim dolayısıyla çektirmende fayda var bence canım. eger bi problem yoksa kafan rahat eder. bı problem varsada erkenden onlem alırsın.Bugün ki gittiğim doktor 6 ay korun dedi :S hsg dedim gerek yok gebe kalamama gibi bir sorunun yok ki dedi gönderdi :S
Bende çektirmek taraftarıyım 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim dediğiniz gibi içim rahatlasın istiyorum en azından özel hastanede mi çektirdiniz siz bir de anestezi istesek olur mu acaba devlette mi çektirsem özelde mi bilemedim bi de burda eşleri muayeneye bile almıyorlar saçma bir şekildeah bu doktorlar... kac yasındasın? ilk düşüğümü yaptıgımda gittiğim doktorda bana rahim fılmı cektırmene gerek yok demişti. ikinci düşükte olunca başka bır doktora gittim.doktorum hsg ıstedı. cektırdım benımde hamıle klamama problemim yoktu. lakin hsg de sadece tüplerin acıklıgına bakılmıyor. bazen rahim anomalisi yarım rahim, kalp seklınde rahim veya rahimde perde olması , t seklinde rahim gıbı problemlerde bu sekılde belirleniyor. ve benimde rahmim tek boynuzluymus yanı yarım rahim diyorlar.düşüklerin sebebi bu olabilir dedi doktor. ama aynı fılme bakan baska doktor yok rahmin yan duruyor rahmınde bı garıplık yok dedi. artık hıcbırıne guvenemedıgım ıcın tekrar rahim fılmı cektıreceğim dolayısıyla çektirmende fayda var bence canım. eger bi problem yoksa kafan rahat eder. bı problem varsada erkenden onlem alırsın.
daha cok gençsin. çok acelecı olma canım benim. ama filmi cektir. ben ilkini üniversitenin arastırma hastanesinde cektırdım. anestezı olmadan. canım cok yandı. ama kimisinin canı yanmıyormus. bu kişiden kişiye değişiyor. ikinciyi istanbulda echomar da çektircem. yine anestezisiz ama agrısız olacak bu kez. googleye cevat bayrak yaz cıkan vıdeoları ızle hiç canın yanmıyormus. eger istanbula yakınsan orda çektirebilirsin. 2-3 dk suruyormus ıslem ve rahmı her acıdan cekebıldıgı ıcın sonuc oldukca net oluyor.. benim ünide cektırdıgım oyle sacma bır acıdan cekılmıs kı hıc bırsey anlasılmıyor.Bende çektirmek taraftarıyım 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim dediğiniz gibi içim rahatlasın istiyorum en azından özel hastanede mi çektirdiniz siz bir de anestezi istesek olur mu acaba devlette mi çektirsem özelde mi bilemedim bi de burda eşleri muayeneye bile almıyorlar saçma bir şekilde
Yok ben çorumdayım malesef başka doktorlara da gideyim olmadı onlardan isteyim isteyince yapmak zorunda değiller mi?daha cok gençsin. çok acelecı olma canım benim. ama filmi cektir. ben ilkini üniversitenin arastırma hastanesinde cektırdım. anestezı olmadan. canım cok yandı. ama kimisinin canı yanmıyormus. bu kişiden kişiye değişiyor. ikinciyi istanbulda echomar da çektircem. yine anestezisiz ama agrısız olacak bu kez. googleye cevat bayrak yaz cıkan vıdeoları ızle hiç canın yanmıyormus. eger istanbula yakınsan orda çektirebilirsin. 2-3 dk suruyormus ıslem ve rahmı her acıdan cekebıldıgı ıcın sonuc oldukca net oluyor.. benim ünide cektırdıgım oyle sacma bır acıdan cekılmıs kı hıc bırsey anlasılmıyor.
Evet canım isteyince yaparlar özel görüntüleme merkezleri var onlara gidersen zaten direkt yaparlar. Agrın olması normal canım korkma sorun yok peşinden kanama da olabilir yine korkma. Açık kırmızı çok fazla miktarda kanamannolursa beklemeden doktora gitYok ben çorumdayım malesef başka doktorlara da gideyim olmadı onlardan isteyim isteyince yapmak zorunda değiller mi?
Bir de benim şuan çok aşırı ağrım var sol böbleğim kasığım ve karnım da 2 ağrı kesici içtim bir sıkıntı varmıdır kıvrandırıyor
Ağrım çok şiddetlendi acile gitmek zorunda kaldık idrar yolu enfeksiyonu varmış ama bence ondan olmadı ağrı dediğiniz gibi kanamam olmuş serum bitince baktım kırmızı adet kanaması gibi bhcg 8e düşmüşEvet canım isteyince yaparlar özel görüntüleme merkezleri var onlara gidersen zaten direkt yaparlar. Agrın olması normal canım korkma sorun yok peşinden kanama da olabilir yine korkma. Açık kırmızı çok fazla miktarda kanamannolursa beklemeden doktora git
Canım geçmiş olsun aynı benimde böyle oldu çok siddetli agrı ardından kanama ölçtürdüm hcg 8olmuştu kıyamam ya geçmiş olsunAğrım çok şiddetlendi acile gitmek zorunda kaldık idrar yolu enfeksiyonu varmış ama bence ondan olmadı ağrı dediğiniz gibi kanamam olmuş serum bitince baktım kırmızı adet kanaması gibi bhcg 8e düşmüş