Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar aranızda düşük yapması gerekip yapamayan var mı?
Bana akıl verecek birilerini arıyorum 2 haftadır düzensiz artıyor değerlerim kanamam oldu geçen hafta methotrexate iğne oldum düşmedi bu hafta bir doz daha oldum bekliyorum tam ovülasyon dönemime girmiştim düşük yapar birdaha denerim diyordum ama düşmüyor ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan bilen yok mu
Doktor bişey söylemedi mi şu kadar bekle falan diye

Doktor bişey söylemedi mi şu kadar bekle falan diye
Canım doktor değerin %70 düşerse sıkıntı yok düşmezse duruma göre bakcaz dedi ilk dozu oldum 1 hafta geçti değerim düşmemiş artmış 2.dozu oldum şimdi 1 hafta daha beklicem düşermi düşmezmi bilmiyorum

Canım dış gebelik mi senin ? İğneden sonra kaçıncı günün? İğneden sonra ki 7.günkü drğer önemli canım merak etme düşecektir ama hep doktor kontrolunde olmalısın
Ben 2.doz iğnemi oldum canım ilk iğneden sonuçta 7. Gün değerim düşmemişti artmıştı dış gebelik olup olmadığı belli değil doktorum ya dış gebelik yada tutunmaya çalışan sağlıksız gebelik dedi
Benim ilk iğneyi olduğum gün kanamam da vardı ama düşmedi

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
Canım seni endişelendirmek istemem ama benim adet olmam gereken gün 31 çıktı sonra 34 oldu doktor baktı 48 saatte bir 2 katına çıkması kazım dedi Yani senin değerininde benimkinin de en az 70i 80 i bulması gerekirdi belki toparlanır değerlerin takipte olmaya devam et

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beklenen günde 42 çıktı değerim 2 gün sonra 24 e düşmüştü ama bu ay öyle değil nerdyse bir kaç sayı eksiği iki katına yakın arttı değerim

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim beklenen günde 42 çıktı değerim 2 gün sonra 24 e düşmüştü ama bu ay öyle değil nerdyse bir kaç sayı eksiği iki katına yakın arttı değerim
Böyle olup değeri toparlanan çok var çok araştırdım ben kimisinin değeri düşüp tekrar çıktıktan sonra bile sağlıklı ilerlemiş herşey 2 günde bir kan testi yaptırmayı ihmal etme derim ben hep kontrolünde olsun

Ben 2.doz iğnemi oldum canım ilk iğneden sonuçta 7. Gün değerim düşmemişti artmıştı dış gebelik olup olmadığı belli değil doktorum ya dış gebelik yada tutunmaya çalışan sağlıksız gebelik dedi
Benim ilk iğneyi olduğum gün kanamam da vardı ama düşmedi
ya canım benım doktor teşhis bile koymadan neden iğne yaptı? oda bi enteresanmıs. endişe etme ikinci iğneden sonra düşer hcg en son kac ıdı? yakın zamanda ben aynısını yasadım. degerım bı artıyor bır azalıyrodu? doktor kesın dıs gebelık dedı. ama oyle bıle olsa kendı kendıne dusme ıhtımalı var dedı . takıpte olalım hcg cok artarsa yınede düşük gerceklesmezse iç kanama riskin olacagı ıcın ıgne vururuz demişti. nitekim dediği gibi oldu kendi düştü. en kısa zamanda atlatırsın inşallah.

ya canım benım doktor teşhis bile koymadan neden iğne yaptı? oda bi enteresanmıs. endişe etme ikinci iğneden sonra düşer hcg en son kac ıdı?
Hcg başlangıçtan itibaren şöyle 12 31 34 sonra kanama oldu kanamanın olduğu gün 50 oldu iğne yaptı doktor tam bir hafta sonra yani cumartesi günü 60 olmuş 2. Doz iğnemi de cumartesi yapındım ama kanama vs birşey yok bu sefer düşüyor mu ne oluyor anlamıyorum

Hcg başlangıçtan itibaren şöyle 12 31 34 sonra kanama oldu kanamanın olduğu gün 50 oldu iğne yaptı doktor tam bir hafta sonra yani cumartesi günü 60 olmuş 2. Doz iğnemi de cumartesi yapındım ama kanama vs birşey yok bu sefer düşüyor mu ne oluyor anlamıyorum
ya değerin cok düşükmüş ne diye iğne yaptı. hıc korkma düşer. kanama olması sart değil.

ya değerin cok düşükmüş ne diye iğne yaptı. hıc korkma düşer. kanama olması sart değil.
:KK43: iğne olsa da olmasada şimdiye kadar düşmesi gerekirdi diye düşünüyorum neredeyse 20 gündür bu şekilde değerlerim Yan komşum ebe kendisinin demesine göre stres yaptığım için tutunamamış olabilirmiş yine stres yaptığım için kolay düşüremiyor olabilirmişim ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:

ilk düşükte korunma dedi ikinci düşükten sonra üç ay dedi doktor..aslında iki ay doldu korunmayı bırakacağım zaten kolay olmuyor ama diş ameliyatım var bir ay sonra onu beklemek zorundayım
Meraba RABBIM yavrunuzu sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin düştüğünün sebebini araştırdık demişsiniz ya neden düşük olmuş sebebi neymiş benimde 35 gün oldu kürtaj olalı sonucum yeni geldi bebeğim sağlikliymiş merak etti yaptırdığınız testleri bende yaptirayim

:KK43: iğne olsa da olmasada şimdiye kadar düşmesi gerekirdi diye düşünüyorum neredeyse 20 gündür bu şekilde değerlerim Yan komşum ebe kendisinin demesine göre stres yaptığım için tutunamamış olabilirmiş yine stres yaptığım için kolay düşüremiyor olabilirmişim ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:
canım benim cok ıyı anlıyorum senı. benim 2 ocakta hcg 350 idi ne zaman sıfırlandı biliyor musun? 30 ocakta 8 e düştü tahmınen sıfırlanması 7-8 subatı bulmustur. yanı değerin zaten cok düşük . endişe etme.öyle ciddi bir artıs da yok. hangı sehırdesın bılmıyorum ama . doktorun hemen o ıgnelerı vurması hıc ıyı degıl. hcg 1500 lerı bulup hala kese gorunmuyorsa o zaman bu ıgnelerı vuruyorlar. hıc cocugun var mı?

canım benim cok ıyı anlıyorum senı. benim 2 ocakta hcg 350 idi ne zaman sıfırlandı biliyor musun? 30 ocakta 8 e düştü tahmınen sıfırlanması 7-8 subatı bulmustur. yanı değerin zaten cok düşük . endişe etme.öyle ciddi bir artıs da yok. hangı sehırdesın bılmıyorum ama . doktorun hemen o ıgnelerı vurması hıc ıyı degıl. hcg 1500 lerı bulup hala kese gorunmuyorsa o zaman bu ıgnelerı vuruyorlar. hıc cocugun var mı?
Çorumdayım ben.
Hayır hiç çocuğum yok ilkti bu 25 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim.
Araştırıp gitmiştim oysaki doktoru :KK43:
Dert yanmak felan istemiyorum kimler neler yaşıyor ama okadar kötü bir dönemden geçiyorum ki ocak ayında bütün kötü şeyleri yaşadım :KK43:
Bu yüzden olduğunu düşünüyorum stres üzüntü
Okuyorum sizin gibi değer yüksek olup tek doz iğneyle düşenleri dua ediyorum sadece

Çorumdayım ben.
Hayır hiç çocuğum yok ilkti bu 25 yaşındayım 2.5 yıldır evliyim.
Araştırıp gitmiştim oysaki doktoru :KK43:
Dert yanmak felan istemiyorum kimler neler yaşıyor ama okadar kötü bir dönemden geçiyorum ki ocak ayında bütün kötü şeyleri yaşadım :KK43:
Bu yüzden olduğunu düşünüyorum stres üzüntü
Okuyorum sizin gibi değer yüksek olup tek doz iğneyle düşenleri dua ediyorum sadece
canım daha cok gencsınde merak etme atlatacaksın. yakında adet olur adetle atarsın. kendini yiyip bitirme lütfen bahsettiğin deger cok düşük zaten ben 50 yi asagı düşünce ohh bitti demiştim hatta doktorumda oyle dedı.

canım daha cok gencsınde merak etme atlatacaksın. yakında adet olur adetle atarsın. kendini yiyip bitirme lütfen bahsettiğin deger cok düşük zaten ben 50 yi asagı düşünce ohh bitti demiştim hatta doktorumda oyle dedı.
İnşallah dediğiniz gibi olur.
Sizin de başınızı ağrıttım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Allah sizin de yardımcınız olsun sonucumu paylaşacağım belki ben de birilerine yardımcı olurum

İnşallah dediğiniz gibi olur.
Sizin de başınızı ağrıttım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Allah sizin de yardımcınız olsun sonucumu paylaşacağım belki ben de birilerine yardımcı olurum
estafirullah olur mu hepimiz bildiklerimizi paylasmak ve dertlemek için burdayız. yardımcı olduysam ne mutlu. bende tesekkür ederm. yazdıgında benıde etıketler misin . merak ederim cünkü

estafirullah olur mu hepimiz bildiklerimizi paylasmak ve dertlemek için burdayız. yardımcı olduysam ne mutlu. bende tesekkür ederm. yazdıgında benıde etıketler misin . merak ederim cünkü
Tabi etiketlerim çok teşekkürler tekrardan
İyi geceler

Meraba RABBIM yavrunuzu sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin düştüğünün sebebini araştırdık demişsiniz ya neden düşük olmuş sebebi neymiş benimde 35 gün oldu kürtaj olalı sonucum yeni geldi bebeğim sağlikliymiş merak etti yaptırdığınız testleri bende yaptirayim
Çok geçmiş olsun sana da :KK43: aslında benim düşükler çok küçüktü bir ve bir buçuk aylık...doktor kromozom analizi ve Trombofoli paneli istedi yani pıhtılasma testi..bide rahim filmi..kromozom temiz çıktı eşimin de benim de ama pıhtılasma çıktı bende oda ciddi boyutta değil dedi doktor yine de bu gebelikte keseyi görür görmez igneye başlattı..rahim filmi cekilmedim

X