Canım kendiliğinden adet olabiliyorsan korkma hiç bişeyden Allah’ımın nasip ettiği zaman gelir bebişin. Ben ilk gebeliğime kendiliğimden hamile kaldım ama işte 16 haftalık düştü. Allahım sana da isteyen hiç kimseye de aratmasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın inşallah :)Çok teşekkürler canim yarın başlıyorum soğan kürüne ilaçsız adet oluyorum bi kaç günlük gecikme olsada oluyo fakat yumurtlama problemi var bende malesef
Soğan kürünü nasıl kullanıyosunuz ben de kullanmayı düşünüyorum nezaman başlayım doktor 3 ay korunma verdi bi de idrar yolları enfeksiyonu çıktı şimdi ona da etki eden eder mi henüz bhcg değerim sıfırlanmadıİlacın etkisi devam etmiyordur canım. Ayrıca devam etse bile soğanın onla bi etkileşimi olacağını düşünmüyorum. Sen normalde ilaçsın adet olabiliyor musun? Bende pcosluyum ama geçte olsa ilaçsız adet oluyorum yumurtlamam gerçekleşiyor.
Ya benim kanamam vardı bugün kesildi 2 gün boyunca sadece kan şeklinde aktı regl gibi değildi pembemsiz kırmızı su gibi regl değil eminim ama ne olabilir sizin de oldu mu acaba öyleBenimde beta sifirlanip kanama başlayip bitti yarin ikinci gun oluyo biteli yarin basliyorum bende ama idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelirmi net bi bilgim yok ama etkisi olabilir
Bir de kanamanın başladığı gün ben fenalaştım acillik oşdum böbreklerime felan vurdu 2 tane serum taktılar geçti eve geldim bir baktım kanamam olmuşBenimde beta sifirlanip kanama başlayip bitti yarin ikinci gun oluyo biteli yarin basliyorum bende ama idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelirmi net bi bilgim yok ama etkisi olabilir
İdrar yolu enfeksiyonuna da etki eder canım. Adetin 7-10. Günleri arasında başlıyorsun sabah akşam bir bardak ılıktan sıcak içiyorsun. İki tane yemeklik soğanı iki bardak suyla on dk kaynat canım. 15 gün taze taze hazırla.Soğan kürünü nasıl kullanıyosunuz ben de kullanmayı düşünüyorum nezaman başlayım doktor 3 ay korunma verdi bi de idrar yolları enfeksiyonu çıktı şimdi ona da etki eden eder mi henüz bhcg değerim sıfırlanmadı
Teşekkür ederim bhcg sıfırlansın kanamayı öyle regl sayayım ben ondan sonra başlayımİdrar yolu enfeksiyonuna da etki eder canım. Adetin 7-10. Günleri arasında başlıyorsun sabah akşam bir bardak ılıktan sıcak içiyorsun. İki tane yemeklik soğanı iki bardak suyla on dk kaynat canım. 15 gün taze taze hazırla.
Soğan kürü 6 ayda bir yapılıyor canım. Ayrıca seninle benim durumum biraz farklı ama ben soğan kürünü yaptığım zaman hcg değerim 0 olmamıştı daha. Bence denemeye başlamadan önceki ay kürü yap için temizlensinTeşekkür ederim bhcg sıfırlansın kanamayı öyle regl sayayım ben ondan sonra başlayım
Her ay kullanıyım mı yoksa deneyeceğimiz ay mı kullanılması gerekiyor
Tamam ozaman ben öbür ay yapıyım sonra deneyimSoğan kürü 6 ayda bir yapılıyor canım. Ayrıca seninle benim durumum biraz farklı ama ben soğan kürünü yaptığım zaman hcg değerim 0 olmamıştı daha. Bence denemeye başlamadan önceki ay kürü yap için temizlensin
canım fılmı cektırdım. maalesef yarım rahimliymişim. doktor bu şekilde olup sağlıkla doğum yapanlar oldugunu soyledı ama yınede üzüldüm acıkcası.Rengi pembemsi ve sanki biyerimiz kanarken ki yoğunlukta tam anlayamadım ama bakalım nekadar sürecek.
Rahim filminde güzel temiz bir sonuç çıkar inşallah nezaman çektirceksiniz beni de haberdar edin merak ederim.
Bu arada isminiz de 41 i görünce izmitlimisiniz acaba dedim ondan sordum :) benim adım Ebru bu arada
Hadi yaa.canım fılmı cektırdım. maalesef yarım rahimliymişim. doktor bu şekilde olup sağlıkla doğum yapanlar oldugunu soyledı ama yınede üzüldüm acıkcası.
rahim dısında az miktarda pıhtılasma saptandı. iğne kullanmama bile gerek yokmus. ama doktor yıede hamile kaldıgında iğne baslıycam dedi.Hadi yaa.
Üzülmeyin lütfen biraz dinlenip kendinizi toparlayın öncelikle sonra kafanıza takmadan oluruna bırakın.
Herhangi bir tedavi uygulanacakmıymış peki yani gebe kaldığınızda yapmanız gereken özel birşey varmıymış çünkü siz düşük yapmışta olsanız gebe kalabiliyosunuz sorun sonrasında mı?
Araştırdım biraz dün siz yazınca yarım rahimlilerde rahmin uzunluğuna mı genişliğine mi bakıyolarmış sitede de baktım ilk haftalardan başlayıp konuşmuşlar doğum yapmışlar sıkıntısızrahim dısında az miktarda pıhtılasma saptandı. iğne kullanmama bile gerek yokmus. ama doktor yıede hamile kaldıgında iğne baslıycam dedi.
ay canım benım ugrasmıssın sagol. evet riskli oluyormus. erken dogum rıskı varmıs. bugün daha iyiyim.hayırlısı bakalım.sen nasılsınAraştırdım biraz dün siz yazınca yarım rahimlilerde rahmin uzunluğuna mı genişliğine mi bakıyolarmış sitede de baktım ilk haftalardan başlayıp konuşmuşlar doğum yapmışlar sıkıntısız
Tabi riskli gebelik grubundaymışsınız ve hamileliğinizi dinlenerek geçirmeniz gerekiyormuş
İyiyim bende teşekkür ederim kanamam baya oldu ama durdu sol tarafımda sızlama oluyor sadece doktorlada görüştüm iğnenin vücuttan atılmasını sordum doktorda ilaç kalmadı bile vücudunda dedi.ay canım benım ugrasmıssın sagol. evet riskli oluyormus. erken dogum rıskı varmıs. bugün daha iyiyim.hayırlısı bakalım.sen nasılsın
evet baska doktora gıtmeyı dusunmuyorum. korunmayıda düşünmüyorum . bakalım zaman ne gösterecek. a ne güzel iğne vucuttan atıldıysa cok ıyı. tekrar hcg baktırdın mı?İyiyim bende teşekkür ederim kanamam baya oldu ama durdu sol tarafımda sızlama oluyor sadece doktorlada görüştüm iğnenin vücuttan atılmasını sordum doktorda ilaç kalmadı bile vücudunda dedi.
Bakalım gün saymaya devam
Siz napcaksınız peki şimdi başka doktorla felan görüşmeyin bence moral bozan çok oluyormuş ne güzel motive etmiş doktorunuz nezaman bitiyor korunma süreci yoksa bitti mi
En son pazartesi acile gitmiştim fenalaşıp orda baktılar 8 olmuştu doktorunda 10 un altına düşünce bitti sayıyoruz biz zaten dedievet baska doktora gıtmeyı dusunmuyorum. korunmayıda düşünmüyorum . bakalım zaman ne gösterecek. a ne güzel iğne vucuttan atıldıysa cok ıyı. tekrar hcg baktırdın mı?