Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçmiş olsun aynı benimde böyle oldu çok siddetli agrı ardından kanama ölçtürdüm hcg 8olmuştu kıyamam ya geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim şuan iyiyim çok şükür kanama devam ediyor hafif bir baş dönmesi var okadar bunu adet kanaması mı kabul edicez şimdi
Bir de siz nerelisiniz kaç yaşındasınız sizin hikayeniz nedir kaçtır sormak istiyorum sağolun benim problemimle ilgilendiniz okadar

Canım renk ve yogunlugundan anlayabilirsin ama bence adet oldun. Rahim kalınlıgına baktılarsa dün ondanda anlaşılır.
Ben rizeliyim canım 35 yasındayım. 3yıldır evliyim. 2 kere gebeliğim 8.haftamda sonlandı. Kendiliğinden düştüler .kürtaj olmadım.3.gebeliğim dış gebelikti oda kendiliğinden düştü. Bütün testleri yaptırdım. Hafif düzeyde pıhtılaşma varmış.ama doktor düşükleri buna baglamıyor.rahim filmini cektirince netlesecek durum.

Rengi pembemsi ve sanki biyerimiz kanarken ki yoğunlukta tam anlayamadım ama bakalım nekadar sürecek.
Rahim filminde güzel temiz bir sonuç çıkar inşallah nezaman çektirceksiniz beni de haberdar edin merak ederim.
Bu arada isminiz de 41 i görünce izmitlimisiniz acaba dedim ondan sordum :) benim adım Ebru bu arada

inşallah canım önümüzdeki haftasonu cektircem cnaım haber veririm tabi. izmitte yasıyorum. çok memnun oldum ebru :)

Rize’de mi yaşıyorsunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz tedavi için ?
Bunu yazdım ve sonraki mesajda İzmit’te olduğunuzu gördüm :)
Hsg de inşallah uğurlu gelir de arkasından bebeğin gelir. Ben geçen ay hsg çektiren arkadaşım bu ay hamile :)

:)))) inşallah canım bu ıkıncı hsg cektırısım. ilkinde aynı ay hamile kaldım maalesef dış gebelk oldu. inşallah bu kez hamıle kalırsam saglıkla ılerler ve tabi hamile kalan herkesin saglıkla ilerlesin. bu arada sende artvınlısın sanırım. ama istanbulda yasıyorsun galiba :)

Amin canımmm inşallah :)
İstanbul’da yaşıyordum Artvin’e gelin geldim canım :)

inşallah canım önümüzdeki haftasonu cektircem cnaım haber veririm tabi. izmitte yasıyorum. çok memnun oldum ebru :)
Yaaa ben de izmitte üniversite okudum eşimle ikimiz kocaeli üniversitesi mezunuyuz Ben de çok memnun oldummm :) izmite geliyoruz ara sıra çok özlüyorum oralarıı

Merhabalar kızlar bende femera ile hamile kaldım fakat 5 haftalıkken kimyasal gebelik olduğu anlasildi ve düşükle sonuçlandı pkos var doktorum bir ay ilaci kullanmayıp ara vermemi bir sonraki ay kullanmamı söyledi bu bir aylık süre içerisinde soğan kürü kullansammi pkos için yoksa ilacın etkisi devam edip yumurtlama olurmu tekrar çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum kafam çok karisik

Canım benim bir fikrim yok ta merak ettim femera nedir bir de soğan kürünü denedin mi daha önce faydası felan nasıl

Yumurtlama problemim olduğu için kullanmıştım yumurtlama ilaci femera soğan kürü nu pkos dan dolayı bekarken kullanmıştım net olarak hatırlamıyorum etkisini ama pkos a iyi gelir die bi ümit kullanmak istiyorum ama bu ay yumurtlamam olurmu ilaç etkisinden olursa kürün onada zararı olurmu bilmiyorum

Beş yıllık evliyim ilk defa geçen ay gebelik oldu ama düşükle sonuçlandı yoruldum artık ne yapacağımı neyin doğru olacağını bilmiyorum

Ben kürün bir zararı olacağını düşünmüyorum canım kendim kullanmadım ama kullancam bende hem pkos a iyi geliyormuş hem de hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş öyle okudum kullanıp hamile kalan çok kişi var ben bir zararı olcağını düşünmüyorum çok geçmiş olsun tez zamanda kucağın dolsun senin de
Korunma süresi nekadar senin

Üç yıldır düşünüyoruz ve tedavi görüyorum son olarak femera verildi aşılama öncesi. Düşükle sonuçlanmış olsada femera ile bi tek sonuç alabildik bu bekliyeceğim bi ayı iyi bi şekilde değerlendirmek istiyorum ama soğan kürü için doğru zaman mi bilmiyorum

Deneyenlerden bilgi al istersen ben internette araştırmıştım soğan kürünü belki bir bilgiye ulaşabilirsin

Canım bende de pco var soğan suyu kullandığım zaman gitti ama klomen kullanırken geri geldi. Bu ay klomene ara verdim kistim yine gitmiş. Ama soğan suyunu tavsiye ederim hem enfeksiyon falan varsa onu da söküyor.

İlacın etkisi devam etmiyordur canım. Ayrıca devam etse bile soğanın onla bi etkileşimi olacağını düşünmüyorum. Sen normalde ilaçsın adet olabiliyor musun? Bende pcosluyum ama geçte olsa ilaçsız adet oluyorum yumurtlamam gerçekleşiyor.

Çok teşekkürler canim yarın başlıyorum soğan kürüne ilaçsız adet oluyorum bi kaç günlük gecikme olsada oluyo fakat yumurtlama problemi var bende malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…