Canımmsende de gelmedi degilmi hala bebek düşükten sonraKızlar ben 4 aylık normal Doğumla düşük yaptım ve tekrar gebe kalmak istiyorum. Benim gibi olan güzel annelerin hikayelerini dinlemek dertleşmek ve birlikte takip yapmak isterim
ah kuzum bugun artısa bakmak ıcın ikinci kez kan verdım 458 e cıkmıs artısı hıc ıyı degıl belkide dıs gebelık gecırıyorum.sevınmek ne mumkun . iki gun sevınsem ucuncu gun bırsey oluyor.
Malesef gelmedi canım yaCanımmsende de gelmedi degilmi hala bebek düşükten sonra
Her şerde bir hayır vardır biz görmesekte.Hadi yaüzüldüm canım ya
Çok geçmiş olsun canım acaba yumurta yada spermde genetik biBenim sık sık düşüklerim oldu. 4 haftalıkken düşüyor. Kan pıhtılaşması sorunu da yok, sebep bulunamadı. 6 senedir hep böyle. Tüm arkadaşlara sağlık diliyorum
İnşallah tutmuştur canım :)merhabalar 5 yıllık evliyim benimde ilk düşüğüm 9 haftalıktı bayramdı çok yolculuk yaptık baya hırpalandım düştü 2. si 3 aylıktı kanda pıhtılaşma oldu aldılar 2 sene eşim korundu bu ay korunmamaya karar verdik 3 kez korunmasız ilişkimiz oldu muhtemelen yumurtlamadan sonra bat 15 ocak hayırlısı bakalım umutluyum. ilk ilşkiden sonra vucudumda değişiklikler başladı. nette araştırdım döllenme evresinde hissedilebilir belirtilermiş böyle olunca umudum artıyo hakkımızda hayırlısı inşallah..
Sağol canım inşallah :)))İnşallah tutmuştur canım :)
Ay tutmuş çok sevindim :) allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Sağol canım inşallah :)))
Ay tutmuş çok sevindim :) allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Canım sen hamile miydin batlarımız yakın konustuk mu senle ?merhabalar 5 yıllık evliyim benimde ilk düşüğüm 9 haftalıktı bayramdı çok yolculuk yaptık baya hırpalandım düştü 2. si 3 aylıktı kanda pıhtılaşma oldu aldılar 2 sene eşim korundu bu ay korunmamaya karar verdik 3 kez korunmasız ilişkimiz oldu muhtemelen yumurtlamadan sonra bat 15 ocak hayırlısı bakalım umutluyum. ilk ilşkiden sonra vucudumda değişiklikler başladı. nette araştırdım döllenme evresinde hissedilebilir belirtilermiş böyle olunca umudum artıyo hakkımızda hayırlısı inşallah..
Canım sen hamile miydin batlarımız yakın konustuk mu senle ?
Masallh testi ne zamn yaptın pekiÖyleymiş canım daha kontrole gitmedim inşallah bi sorun çıkmazsa hamileyim:)
2 gün önce yani adetim 1 geçe yaptım canmMasallh testi ne zamn yaptın peki
Canım dış gebelik mi senin ? İğneden sonra kaçıncı günün? İğneden sonra ki 7.günkü drğer önemli canım merak etme düşecektir ama hep doktor kontrolunde olmalısınKızlar merhabalar aranızda düşük yapması gerekip yapamayan var mı?
Bana akıl verecek birilerini arıyorum 2 haftadır düzensiz artıyor değerlerim kanamam oldu geçen hafta methotrexate iğne oldum düşmedi bu hafta bir doz daha oldum bekliyorum tam ovülasyon dönemime girmiştim düşük yapar birdaha denerim diyordum ama düşmüyor ne yapacağımı bilmiyorum yaşayan bilen yok mu