Anladım canım tekrar geçmiş olsun. Allahım şifa versin hepimize
Amin canım cümlemize
geçen ayın onbeşinde adet olmuştum şuan hala olamadım elbette :) davul gibiyim sanki patlayacağım..hayıt işe yaramadı sanırım bende..gebelik olduğunuda pek sanmıyorum çok gecikmese bari..mutat 1 kasımı bekliyoruz sonra korunmayı bırakacağız.ilk ay normal olmasını bekleyeceğim sonraki ay soğan kürü uygulayacağım oda olmazsa sayın doktorumu görmeye gideceğim :) Allah ömür verirse :)Napıyim canım rahimde iltihap ve sol yumurtalığımda 3cm nur topu gibi kistim çıktı. Adet olmayı bekliyorum geçicek dedi doktor. Hepsi geçtiyse adet olunca yumurta takibine başlıycam işte. Sen naptın ?
geçen ayın onbeşinde adet olmuştum şuan hala olamadım elbette :) davul gibiyim sanki patlayacağım..hayıt işe yaramadı sanırım bende..gebelik olduğunuda pek sanmıyorum çok gecikmese bari..mutat 1 kasımı bekliyoruz sonra korunmayı bırakacağız.ilk ay normal olmasını bekleyeceğim sonraki ay soğan kürü uygulayacağım oda olmazsa sayın doktorumu görmeye gideceğim :) Allah ömür verirse :)
Geçmiş olsun canım..merhaba kızlar bende düşük yaptım kürtaja grek kalmadan adet ile düştü sanırım geçen hfta değerim 27 idi çarşamba günü tekrar kan vermeye gidecem sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakılacak ...
inşallah canım ... 2 3 ay sonra tekrar aşılama yapıcam umarım bu süreçte kendiliğinden gelirGeçmiş olsun canım..
inşallah değerlerin normale dönerde sende tekrar gebelik için uğraşmaya başlarsın
inşallah canım ... 2 3 ay sonra tekrar aşılama yapıcam umarım bu süreçte kendiliğinden gelir
evet geçmiyor malesef 1 gün 1 sene gibiyi geçiyor ? ki düşün 4 senedir bekliyorumİnşallah canım ya beklemek çok zor zaman geçmiyor sanki bi türlü
işte ben o yüzden sedece bir adet beklemiş olcam çokta beklemek istemiyorum zaten onun da ne zaman geleceği belli değilİnşallah canım ya beklemek çok zor zaman geçmiyor sanki bi türlü
Çok zor çok..evet geçmiyor malesef 1 gün 1 sene gibiyi geçiyor ? ki düşün 4 senedir bekliyorum
Bende aynı durumdayım canım doktor 15 Güne gelir dedi ama bekleyip görücezişte ben o yüzden sedece bir adet beklemiş olcam çokta beklemek istemiyorum zaten onun da ne zaman geleceği belli değil
ömür boyu içinde kalacak bir acı unutmak zor .. ilk günler farkına varmadım ama adet olunca bayağı kötü oldumÇok zor çok..
Bende aynı durumdayım canım doktor 15 Güne gelir dedi ama bekleyip görücez
Çok geçmiş olsun canım. Üzücü ama en azından adetle atmışsın kürtaja gerek kalmadan. İnşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olacak. Benim de tek umudum düşük sonrası gebelik şansının daha çok olmasında. Hayırlısı olsun.merhaba kızlar bende düşük yaptım kürtaja grek kalmadan adet ile düştü sanırım geçen hfta değerim 27 idi çarşamba günü tekrar kan vermeye gidecem sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakılacak ...
Evet korunmak gerekli mi diye sordum doktora tam tersi önermiyoruz şansınız yüksek olur dedi ... inşallah atmışımdır çünkü değer sıfırlanmadı daha sıfırlanmasını bekliyoruzÇok geçmiş olsun canım. Üzücü ama en azından adetle atmışsın kürtaja gerek kalmadan. İnşallah bundan sonraki gebeliğin sağlıklı olacak. Benim de tek umudum düşük sonrası gebelik şansının daha çok olmasında. Hayırlısı olsun.
kaç düşük yaptın kn pıhtısın baktıracaksan 3 düşükten sonra isteniyor o test ... biz tüp bebek ve aşılama zamanı baktık eşimin analizlerine .. bende adetliyken gittiğimde bakıldı testlerime ... tabi ki iyi olur demir ve b12 ye de baktırmaak gerekliKızlar tıbbı genetik bölümünden randevu aldım. Düşük sonrası gerekli testleri yaptıracağım. Ancak aklıma geldi. Ben gebelik öncesi muayene olmuştum, kan vb tahliller vermiştim. Eşimde hiç sperm analizi yapılmadı. Siz yaptırdınız mı bu testi yaptırmam iyi olur mu?
Canım ben genetik değil ama kan pıhtısı testlerini yaptıracağım. İlk gebeliğimdi. Devlette de 3 düşük sonrası olması çok ilkel geliyor bana. Bir evladımı kaybettim, illa bir kez daha mı yanmalı yüreğim? Her şey Allah tan evet ama kan pıhtılaşması vb. tedavi edilebilir bir sorun varsa şimdiden tespit edilebilir ve sonraki bebek kurtarılabilir. En kötüsü, ben elimden geleni yaptım bir neden bulunmadı derim geçerim bir daha hamile kalırsam kafam rahat olur. Evet devlette normalde yapmıyorlarmış ama doktorumun bir tanıdığı var, onun aracılığıyla gideceğim. Yapmayız derlese de kaç paraysa kaç para özelde gidip yaptırcam bir bebeğin canından önemli değil ya. Sperm testini normalde yurt dışında gebelik öncesi yapıyorlarmış hatta.Evet korunmak gerekli mi diye sordum doktora tam tersi önermiyoruz şansınız yüksek olur dedi ... inşallah atmışımdır çünkü değer sıfırlanmadı daha sıfırlanmasını bekliyoruz
kaç düşük yaptın kn pıhtısın baktıracaksan 3 düşükten sonra isteniyor o test ... biz tüp bebek ve aşılama zamanı baktık eşimin analizlerine .. bende adetliyken gittiğimde bakıldı testlerime ... tabi ki iyi olur demir ve b12 ye de baktırmaak gerekli
ben pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu bekliyorum ama kromozom gen testi yaptırmadım eşimde gerek yok diyo. kan sayımını yaptırcam yine adet olunca hepsine baktırcam hormonlarada baktırcam ama hiç araştırmaya gerek yok demişti ikili taramaya gittiğim doktor zaten orada öğrenmiştim benim bebeğim 25 gün içimde ölü kalmıştıCanım ben genetik değil ama kan pıhtısı testlerini yaptıracağım. İlk gebeliğimdi. Devlette de 3 düşük sonrası olması çok ilkel geliyor bana. Bir evladımı kaybettim, illa bir kez daha mı yanmalı yüreğim? Her şey Allah tan evet ama kan pıhtılaşması vb. tedavi edilebilir bir sorun varsa şimdiden tespit edilebilir ve sonraki bebek kurtarılabilir. En kötüsü, ben elimden geleni yaptım bir neden bulunmadı derim geçerim bir daha hamile kalırsam kafam rahat olur. Evet devlette normalde yapmıyorlarmış ama doktorumun bir tanıdığı var, onun aracılığıyla gideceğim. Yapmayız derlese de kaç paraysa kaç para özelde gidip yaptırcam bir bebeğin canından önemli değil ya. Sperm testini normalde yurt dışında gebelik öncesi yapıyorlarmış hatta.
Demir ve b vitaminlerine bebeği kaybetmeden kısa süre önce baktırmıştım, hepsi normaldi kan ve vitamin, tiroid vs. Ama ilk adetim bitsin depolarım ne durumda diye tekrar kan sayımı veririrm sanırım. Çünkü depoların dolması da zaman alıyor. Gebelik öncesi demir takviyesi almıştım zaten.
Aynen canım bana da doktorum ilk düşükte gerek yok, istatistiksel olarak 2. gebeliğin sağlıklı olma şansı yüzde 80 nin üstünde demişti ama ben yine de içim rahat olsun diye yaptırcam. Genetik testlere ben de gerek görmüyorum, zaten bir sorun saptansa bile genetikse tedavisi yokmuş. Sağlıklı bebek olana dek denemek lazımmış vs. Ama pıhtılaşma varsa önemli. Senin kaç gün oldu canım pıhtılaşma testi yaptıralı? Bir ayda falan çıkıyormuş sanırım.ben pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu bekliyorum ama kromozom gen testi yaptırmadım eşimde gerek yok diyo. kan sayımını yaptırcam yine adet olunca hepsine baktırcam hormonlarada baktırcam ama hiç araştırmaya gerek yok demişti ikili taramaya gittiğim doktor zaten orada öğrenmiştim benim bebeğim 25 gün içimde ölü kalmıştı
amin canım teşekkür ederim Allah ım kimseye yaşatmasın. öyle gerçekten bendeki tek belirtisi hamilelik belirtilerimin azalmış olmasıydı onu da çok sonradan idrak ettim. pıhtılaşma testini 15 eylülde yaptırmıştım geçen hafta gittim önümüzdeki hafta çıkar dedi, yarın gidip sorucam tekrar cumaya kadar çıkmış olması lazım.Aynen canım bana da doktorum ilk düşükte gerek yok, istatistiksel olarak 2. gebeliğin sağlıklı olma şansı yüzde 80 nin üstünde demişti ama ben yine de içim rahat olsun diye yaptırcam. Genetik testlere ben de gerek görmüyorum, zaten bir sorun saptansa bile genetikse tedavisi yokmuş. Sağlıklı bebek olana dek denemek lazımmış vs. Ama pıhtılaşma varsa önemli. Senin kaç gün oldu canım pıhtılaşma testi yaptıralı? Bir ayda falan çıkıyormuş sanırım.
Aynen adet olduğumda ben de hormon ve kan sayımı bir kez daha yaptırcam. Yaptırmakta fayda var bence de.
Bu arada çok geçmiş olsun. 25 gün de az bir zaman değil. Benim de tahmini 1 hafta 10 gün içimde ölü kalmış. Zaten bir gariptim o günlerde. Erken haftalarda daha çabuk fark ediliyor da ilerleyen zamanlarda daha geç oluyor. O yüzden çok sinsi bir düşük çeşidi. Allah bir daha yaşatmasın inş.
anladım canım ben genetik testlerde yaptırmıştım ama o zamanlaar hiç aklıma gelmedi pıhtı testi belki yaparlardı ücretsizde yaptırmıştım üstelik ... sen bilinçli davranmışsın bende bakılmadı genelde sorun yok ama bakılması gerekiyor aslındaCanım ben genetik değil ama kan pıhtısı testlerini yaptıracağım. İlk gebeliğimdi. Devlette de 3 düşük sonrası olması çok ilkel geliyor bana. Bir evladımı kaybettim, illa bir kez daha mı yanmalı yüreğim? Her şey Allah tan evet ama kan pıhtılaşması vb. tedavi edilebilir bir sorun varsa şimdiden tespit edilebilir ve sonraki bebek kurtarılabilir. En kötüsü, ben elimden geleni yaptım bir neden bulunmadı derim geçerim bir daha hamile kalırsam kafam rahat olur. Evet devlette normalde yapmıyorlarmış ama doktorumun bir tanıdığı var, onun aracılığıyla gideceğim. Yapmayız derlese de kaç paraysa kaç para özelde gidip yaptırcam bir bebeğin canından önemli değil ya. Sperm testini normalde yurt dışında gebelik öncesi yapıyorlarmış hatta.
Demir ve b vitaminlerine bebeği kaybetmeden kısa süre önce baktırmıştım, hepsi normaldi kan ve vitamin, tiroid vs. Ama ilk adetim bitsin depolarım ne durumda diye tekrar kan sayımı veririrm sanırım. Çünkü depoların dolması da zaman alıyor. Gebelik öncesi demir takviyesi almıştım zaten.