- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #15.261
sana da geçmiş olsun canım.senin düşük yaptığın haftan az olduğu için o kadar beklemene gerek yok eğer rahminde bir problem yoksa.genelde bir adetten sonra denemeye başlayanlar var diye biliyorum.ama sen yine de doktora git rahmin nasıl diye.mrb kızlar topiğiniz eski baya bebişlerine kavuşanlar olmuş tbrk ederim.benim bi sorum olcak ben dün 5 haftalık bebişimi kaybettm dktrun hatası diye düşündüğüm için doktora hiç bişe sormadan çıktım gttm o yüzden size soruyorum bu kanama ne kadar sürcek adet düzenim değişcek yine dime bide kürtaj falan olmadığım için 3 6 ay falan beklememe gerek varmı ki?
sellllaaaaaaaaaaaaammmm kızlar, ben geldimmm, burda sohbetin devam ettiğini bilseydim çok önceden damlardım :86: gerçi en son ne zaman mesaj yazıldığını göremiyorum, site değişmiş ama sevmedim böylenasılsınız bakalım, suurcum, lightlifecim ve busemcim sizleri çok merak ediyorum ben ne var ne yok bakalım.. belenaycığımı en çoooook merak ediyorum, bu arada bende numarası olan arkadaşlar bütün numaralarım silindi malesef tel.im bozuldu format attı eşim, bütün bilgilerim gitti, hiçbirinide yedeklememiştim.. lütfen belenaydan haber alan varsa bizi bilgilendirsin olurmu..
merhabalar
kürtaj oldum dr. 15 gün sürer akıntılar dedi benim 18 gün sürdü. 26'sında kürtaj oldum genelde 30 günde falan oluyordum. şu anda bekliyorum tık yok :)
regl olduktan sonra dr kontrole gidilmesi gerekir sanırım.:2:
Öncelikle herkese merhaba. 22 Kasımda 7 haftalık missed abortus nedeniyle küretaj oldum. Gerçi doktora gideceğim ilk adetten sonra ama tekrar bebek isteyenler ve Folik asit kullananlar ne zaman kullanmaya başladınız ve ne kadar süre kullanınız sormak istedim.
ligthlifecim çok geçmiş olsun eşine, inşallah çabalarınızın karşılığını en yakın zamanda alıcaksınız canım, vazgeçmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?