• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben göbekten vurunmuştum. İlk tedavi ayında gebe kaldm çok şükür. 2 gebeliğimde işte

Mâşallah Allah bizlere de nasip etsin
Klomen mi femara mıydı? Süreci anlatabilir misin ? Bana femara verdi 5 gün kullan dedi ondan sonra daha vermeyecek sanırım

Merhaba arkadaşlar , bende 30 ocakta düşük yaptım 6 haftalıkken düşürdüm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü adet gibiydi. 5 gün sürdü kanamam. 2 gün öncede ovulasyon testinde yumurtladığımı gördüm. Doktor çalışmalara devam dediği için yumurtlama günlerini değerlendirdik. Benim anlamadığım düşük yaptığım zaman adet mi gördüm ki yumurtlama gerçekleşti? Bu arada klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım.

Selam🙋 Öbür konuna da yorum yapmıştım belki hatırlarsın canım. Bende Aralık ayında kürtaj oldum bu ay çalışmalara başladım Allah'ın izniyle bakalım beklemedeyim bat 4 Mart gelmeyesice:KK49:
İnşallah gelmez ve ilk gebelerimizden olursun kuzum
Çatlatma iğnesini kim vuruyo peki? Kalçadan mı vuruyolar?
Ablama vermislerdi o tedaviyi, doktoru kendisi yapmıştı iğneyi
Merhaba arkadaşlar , bende 30 ocakta düşük yaptım 6 haftalıkken düşürdüm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü adet gibiydi. 5 gün sürdü kanamam. 2 gün öncede ovulasyon testinde yumurtladığımı gördüm. Doktor çalışmalara devam dediği için yumurtlama günlerini değerlendirdik. Benim anlamadığım düşük yaptığım zaman adet mi gördüm ki yumurtlama gerçekleşti? Bu arada klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım.
Çok geçmiş olsun 😞 düşük ve kürtajı adet gibi kabul ediyorlar o yüzden yumurtlamışsındır, doktorunun bekleme demesine çok sevindim inşallah hemen gebe kalırsın 🤗 🤰

Back
X