• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizimde yüzümüz gülecek herkes gibi. geçmişi geride bıraktık artık kızlar önümüze bakma zamanı
İnşallah. Tez zamanda ❤ Önümüz aydınlık kötü günlerden sonra güzel günler gelir hep

Tüm gücümü toplayıp gideceğim acımla da yüzleşeceğim,umarım bana karşı düşünceli davranır ve umarım ağlama krizi gelmez bana:KK43:

Benim kafamı eşimle gezmekten başka hiçbir şey dağıtmıyor :KK43: İş ortamım çok sıkıntılı olduğu için ben uzun rapor istedim ama evde de kafayı yiyorum sanki,önümüzdeki hafta kısa bir tatile çıkacağım
İnşallah düşünceli biridir. Aslında bazen o konuyu hiç açmamak gerekir. Sen ne düşünüyorsun hiç açmasa mı daha rahat olursun yoksa o konu üzerine konuşunca mı?

İnşallah düşünceli biridir. Aslında bazen o konuyu hiç açmamak gerekir. Sen ne düşünüyorsun hiç açmasa mı daha rahat olursun yoksa o konu üzerine konuşunca mı?
Konuşmak istemem umarım konuyu açmaz çünkü şu anda beni anlamadığını düşünürüm ve içim acır

Tüm gücümü toplayıp gideceğim acımla da yüzleşeceğim,umarım bana karşı düşünceli davranır ve umarım ağlama krizi gelmez bana:KK43:

Benim kafamı eşimle gezmekten başka hiçbir şey dağıtmıyor :KK43: İş ortamım çok sıkıntılı olduğu için ben uzun rapor istedim ama evde de kafayı yiyorum sanki,önümüzdeki hafta kısa bir tatile çıkacağım
Ben de bu hafta sonu kaçamak yapacağım işe gelmesem kafayı yerdim :KK43:

Yengemşe konuştum şimdi,arkadaşına da boş kese demişler 5 haftalıkmış anladım ki herkesin başına geliyor bu tür şeyler.

İnşallah kuzum :KK42:

Hepimiz için sürekli dua ediyorum
Gebelik konusu muhakkak konuşulur. Toplum olarak Bu konuda çok acımasız. Komşum benden 20 gün önce doğum yaptı ben k as ybwttm bebeğimi. Kayınvalidesi bikaç ay sonra bana Bizim bebeğimiz artk gülüyor seninki de yaşasaydı büyümüştür demişti. Boğazıma bişeyler düğümlendi. hiçbir şey diyemedim. Benim ki 9 aylık bebekti insanlar çok anlayışsız. Hele düşüğü hiç ciddiye almıyorlar :( duygular hormonlar bizi altüst ediyo ama. Normal hayatınıza geri dönün kimseden anlayış beklemeyin. Hiç kimseden ama acı ama gerçek bu.

Bana doğumdan sonra geçmiş olsuna gelen yeni doğan bebek resimleri gösterip durdu. Doğum fotoğraf ısının fotoları.artk dayanamadm sen be yapmaya çalışıyorsun dedim? Benim göğsüm süt dolu bebeğim yok daha 40ım çıkmadı deyip ağlayarak odayı terkettim.

Düşük yapmışsak bu hamilekalabildiğimizi gösterir.bazı insanlar 20yıl boyunca hiç gebelik yaşayamıyorlarburdaki herkesin kucağı dolar inş. Emin olun 3 ay 5 ay sonra olur bir iki yıla kadar hepimşz doğum yapmış oluruz inş.

Bana doğumdan sonra geçmiş olsuna gelen yeni doğan bebek resimleri gösterip durdu. Doğum fotoğraf ısının fotoları.artk dayanamadm sen be yapmaya çalışıyorsun dedim? Benim göğsüm süt dolu bebeğim yok daha 40ım çıkmadı deyip ağlayarak odayı terkettim.
Bu kadar mı vicdan kalmadı artık ne deyim insanlar gerçekten kötü. Sizin arkadaşınız için demiyorum ama bazı insanlar kötülükten besleniyor resmen :kızgın:

Düşük yapmışsak bu hamilekalabildiğimizi gösterir.bazı insanlar 20yıl boyunca hiç gebelik yaşayamıyorlarburdaki herkesin kucağı dolar inş. Emin olun 3 ay 5 ay sonra olur bir iki yıla kadar hepimşz doğum yapmış oluruz inş.
Amin inşallah inşallah :dua::dua:

Gebelik konusu muhakkak konuşulur. Toplum olarak Bu konuda çok acımasız. Komşum benden 20 gün önce doğum yaptı ben k as ybwttm bebeğimi. Kayınvalidesi bikaç ay sonra bana Bizim bebeğimiz artk gülüyor seninki de yaşasaydı büyümüştür demişti. Boğazıma bişeyler düğümlendi. hiçbir şey diyemedim. Benim ki 9 aylık bebekti insanlar çok anlayışsız. Hele düşüğü hiç ciddiye almıyorlar :KK43: duygular hormonlar bizi altüst ediyo ama. Normal hayatınıza geri dönün kimseden anlayış beklemeyin. Hiç kimseden ama acı ama gerçek bu.
Maalesef öyle acımasızlar çoğunlukta ama ben herkesin kalbinin bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Normal hayatıma dönmek için uğraşıyorum bütün gücümle

Bu insanlar neden kalpsiz? Empati yapamıyorlar mı? Yada bilinçli mi yapıyorlar. Aklı başında olan hiçbi insan onların yaptığını yapmaz!

Back
X