Klomen mi kullandin ? Gobekle kol arasında fark varmı acebaBen göbekten vurunmuştum. İlk tedavi ayında gebe kaldm çok şükür. 2 gebeliğimde işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen mi kullandin ? Gobekle kol arasında fark varmı acebaBen göbekten vurunmuştum. İlk tedavi ayında gebe kaldm çok şükür. 2 gebeliğimde işte
Elinde reçete iğneyle gidiyon zaten vururlar
Rica ederimVerdiğin bilgiler için teşekkürler kardeşim![]()
Ben göbekten vurunmuştum. İlk tedavi ayında gebe kaldm çok şükür. 2 gebeliğimde işte
Rica ederim ♥inşallah olur da daha fazla ugrasmazsin![]()
Klomene benzer bir hap serophone gibi adı vardı. Aynen 5 gün kullandm. Sonra kontrole gittim ve çatlama iğnemi vutyndum.Mâşallah Allah bizlere de nasip etsin
Klomen mi femara mıydı? Süreci anlatabilir misin ? Bana femara verdi 5 gün kullan dedi ondan sonra daha vermeyecek sanırım
İnşallah gelmez ve ilk gebelerimizden olursun kuzumSelamÖbür konuna da yorum yapmıştım belki hatırlarsın canım. Bende Aralık ayında kürtaj oldum bu ay çalışmalara başladım Allah'ın izniyle bakalım beklemedeyim bat 4 Mart gelmeyesice
![]()
Ablama vermislerdi o tedaviyi, doktoru kendisi yapmıştı iğneyiÇatlatma iğnesini kim vuruyo peki? Kalçadan mı vuruyolar?
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar , bende 30 ocakta düşük yaptım 6 haftalıkken düşürdüm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü adet gibiydi. 5 gün sürdü kanamam. 2 gün öncede ovulasyon testinde yumurtladığımı gördüm. Doktor çalışmalara devam dediği için yumurtlama günlerini değerlendirdik. Benim anlamadığım düşük yaptığım zaman adet mi gördüm ki yumurtlama gerçekleşti? Bu arada klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kalmıştım.
Günaydın canm benimde ilk ay denemesi bat 5 mart gelmez olsunSelamÖbür konuna da yorum yapmıştım belki hatırlarsın canım. Bende Aralık ayında kürtaj oldum bu ay çalışmalara başladım Allah'ın izniyle bakalım beklemedeyim bat 4 Mart gelmeyesice
![]()
Insallah sen de ilk gebelerimizden olursunGünaydın canm benimde ilk ay denemesi bat 5 mart gelmez olsun![]()
Günaydınnngünaydın arkadaşlar.
Çok sağol canım hepimize nasip olsunInsallah sen de ilk gebelerimizden olursun![]()
Yaaaa halaaaa olamadımGit canım adet söktürücü felan verir
Kaç gün oldu? Gecikme 10 günü geçerse gel dedi benim doktorumYaaaa halaaaa olamadım![]()
![]()
17 ocakta olmuştum kürtajı. 36 gün olduKaç gün oldu? Gecikme 10 günü geçerse gel dedi benim doktorum
Daha cok gecmemis dusunmemeye calis diyeceğim ama o da mümkün değil ki17 ocakta olmuştum kürtajı. 36 gün oldu![]()
![]()
Verdiğin bilgiler için teşekkürler kardeşim![]()
Stres yapiyorsan eğer onunda etkisi vardır17 ocakta olmuştum kürtajı. 36 gün oldu![]()
![]()
Beklemek de yoruyokürtajdan sonra 32. gün adet ten ses yok hala![]()
Beklemek çok zor dimi. Hamilelik ihtimali var mıYaaaa halaaaa olamadım![]()
![]()