- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Senin yaşın kaç canim bende 37 yaşındayım sınırı geçtim gibiCanim ben yaşımdan dolayı cok tedirginim inan 20li yaşlarda olsam hic takmayacağım....Umarım dediğin gibi olur![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yaşın kaç canim bende 37 yaşındayım sınırı geçtim gibiCanim ben yaşımdan dolayı cok tedirginim inan 20li yaşlarda olsam hic takmayacağım....Umarım dediğin gibi olur![]()
![]()
Tehlikeli derken? Benim a1289c homozigot çıktı. Bir de 4g/4g. Tehlikeli dediğin tam olarak neHepsi normal çıkmış bi sıkıntı görünmüyor tek homozigot yazsa ozaman tehlikeli
Çok geçmiş olsun canım . Bende de septum varmış 4 mm o yüzden iki ay sonra histereskopi ile bakılacak. Tekrardan kürtaj olman çok üzücü inşallah bu sefer güzel geçmiştir olumsuz düşünmeCanım çok geçmiş olsun. Allah takrarini yaşatmasın. Benim kurtajim direk yapıldı düşük sonucunda değil. Bebeğimin kalp atışları olusamadi bile hiç aldırmak zorunda kaldık. Kanama veya lekelemelerin geçmesi lazım 15/20 günde en geç de 40 /45 gün sonra adet olmalısınız. Benim kurtajim sonra hiç bitmeyen lekelenmelerim vardı iki ay boyunca çektim. Sonra histereskopi yapıldı ve rahimde parça kaldığı anlaşıldı onu temizlediler. Ama hala adet olmadım. İki ucgundur ağrılarım var ama gelen giden yok. Ben de korkmaya başladım yine içim tedirgin ters giden birşey mi var diye![]()
Senin yaşın kaç canim bende 37 yaşındayım sınırı geçtim gibi
Olsun canım yine de çok teşekkürlerİnan ki anlamyrm pek. O yüzden yorum yapayacam. Kendi testimi tam hatrlamyrm. Ama gebelikte Dr iğne önerdi bana
Çok teşekkürler canımBunlarin hepsi normal canım
Teşekkürler canım cevap yazdığın içinHepsi normal çıkmış bi sıkıntı görünmüyor tek homozigot yazsa ozaman tehlikeli
Evet ovulasyon testi de yaptım 8 martta pik olmuştu. Aslında oğlumda da adetime 1 gün kala bu şekilde silik pozitiftiDoktorum 2 adet dedi, ben 1 adet oldum, simdi de yumurtlama gunum yaklaşıyor kararsızımhemen olacağını düşünmüyorum
Bat yarınsa bence silik pozitif olması normal...ama koyulaşma durumu hakkinda hic fikrim yok..yumurtlama gününü biliyor musun peki?
Ben onlardan 4 tane yaptım hep negatif çıktı. açıkçası hiç güvenmiyorum erken gebelik testineCanım bulabilirsen erken gebelik testi predictor al dene çünkü yanılma payı çok az onun
Inşallah hayırlısıylaAdet tarihin daha yarınmş.bu kadar silik çıkmadı çok normal benim de böyle silikti gebeliğimde. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Inşallah ya. Bir testim daha var ayni marka onu da 2 gün sonra yapıcam bakalımKoyulasma gayet iyi canım hayırlı olur ınsallah zaten. Kücük fdegerdedir simdi ondan koyulasmamıstr birde adettn ıkı gun sonra bak nasıl koyulacak![]()
Insallah hicbir sorun yoktur canımEvet ovulasyon testi de yaptım 8 martta pik olmuştu. Aslında oğlumda da adetime 1 gün kala bu şekilde silik pozitifti
Sana yakınım 34Senin yaşın kaç canim bende 37 yaşındayım sınırı geçtim gibi
Aile hekimliği nde yazı vardı kapıda her yerde öyle galiba bi süreliğine kan testleri ertelenmiştir yazıyor kan testi yapılmıyor şuanda
Ben düşük yapalı 1.5 yıl oldu. Böbreğimden ameliyat oldum aynı zamanda. O yüzden bu kadar ara verdim.Insallah hicbir sorun yoktur canımdusuk ne zaman olmuştu? Kac adet geçti
Sana yakınım 34![]()
Yarın adet günüm.Adetin geçtimi canım 2 günde sanki daha koyu olması gerekiyordu yani benin öyleydi
Inşallah dediğin gibidir canımİşl gebeliğim
Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de böyle çıkmıştı canım. Normal bence şuan bthcg 50-100 arası çıkar
Ben adetten 2 gün önce ve adetten sonra yaptım atayım istersenYarın adet günüm.![]()
Olur sevinirim.Ben adetten 2 gün önce ve adetten sonra yaptım atayım istersen
Kanama lekelenme şeklinde 12 gün falan sürdü bende sonra temzilendim sarı akıntı geldi şimdi de işte kasık ağrılarım oluyor adet im gecikti epey ilk adetimi olmam çok önemliÇok geçmiş olsun canım . Bende de septum varmış 4 mm o yüzden iki ay sonra histereskopi ile bakılacak. Tekrardan kürtaj olman çok üzücü inşallah bu sefer güzel geçmiştir olumsuz düşünmeBenim nasıl geçti bilmiyorum perşembeden beri çok hafif kanamam var kaç gün sürecek bakalım