• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun. Allah takrarini yaşatmasın. Benim kurtajim direk yapıldı düşük sonucunda değil. Bebeğimin kalp atışları olusamadi bile hiç aldırmak zorunda kaldık. Kanama veya lekelemelerin geçmesi lazım 15/20 günde en geç de 40 /45 gün sonra adet olmalısınız. Benim kurtajim sonra hiç bitmeyen lekelenmelerim vardı iki ay boyunca çektim. Sonra histereskopi yapıldı ve rahimde parça kaldığı anlaşıldı onu temizlediler. Ama hala adet olmadım. İki ucgundur ağrılarım var ama gelen giden yok. Ben de korkmaya başladım yine içim tedirgin ters giden birşey mi var diye :KK43::KK43:
Çok geçmiş olsun canım . Bende de septum varmış 4 mm o yüzden iki ay sonra histereskopi ile bakılacak. Tekrardan kürtaj olman çok üzücü inşallah bu sefer güzel geçmiştir olumsuz düşünme🙏🏼 Benim nasıl geçti bilmiyorum perşembeden beri çok hafif kanamam var kaç gün sürecek bakalım

Doktorum 2 adet dedi, ben 1 adet oldum, simdi de yumurtlama gunum yaklaşıyor kararsızım :KK43: hemen olacağını düşünmüyorum

Bat yarınsa bence silik pozitif olması normal...ama koyulaşma durumu hakkinda hic fikrim yok..yumurtlama gününü biliyor musun peki?
Evet ovulasyon testi de yaptım 8 martta pik olmuştu. Aslında oğlumda da adetime 1 gün kala bu şekilde silik pozitifti

Aile hekimliği nde yazı vardı kapıda her yerde öyle galiba bi süreliğine kan testleri ertelenmiştir yazıyor kan testi yapılmıyor şuanda
:silah: yaa napicaz ozaman. Ben bir de genetik testimin sonucunu bekliyorum. Pıhtılaşma gibi bişey çıkarsa mecburen gitmem gerekecek hastaneye.

IMG_20200320_084154.webpadete 2 gün vardı bunda

Çok geçmiş olsun canım . Bende de septum varmış 4 mm o yüzden iki ay sonra histereskopi ile bakılacak. Tekrardan kürtaj olman çok üzücü inşallah bu sefer güzel geçmiştir olumsuz düşünme🙏🏼 Benim nasıl geçti bilmiyorum perşembeden beri çok hafif kanamam var kaç gün sürecek bakalım
Kanama lekelenme şeklinde 12 gün falan sürdü bende sonra temzilendim sarı akıntı geldi şimdi de işte kasık ağrılarım oluyor adet im gecikti epey ilk adetimi olmam çok önemli

Back
X