Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurtajda kurtaj gunu ilk gun sayılıyor, kendisi düsenlerde de herhalde kanama baslayan gundur canım, doktorlar 40-45gune kadar gecikebilir diyorlar, Herkese günaydın. Gebelerimiz nasıl hersey yolundadır inşallahKizlar bişey sorucam günleri karıştırdım düşük olduktan sonra regli gününü kanamanın başladığı günden mi sayicaz 40gun olmuş sanırım benim hala belirti yok
Burdaki genetikçi tedaviye kadın doğum doktoru karar verir dedi bana bence kadın doğumcu nun dediğine uy genetikçi banada hamile kalana kadar folat b12 çinko aspirin kullan dedi hamile kaldıktan sonra kadın doğumcu karar verir dediKurtajda kurtaj gunu ilk gun sayılıyor, kendisi düsenlerde de herhalde kanama baslayan gundur canım, doktorlar 40-45gune kadar gecikebilir diyorlar, Herkese günaydın. Gebelerimiz nasıl hersey yolundadır inşallahPazartesi kromozom sonuçlarım çıktı mı diye hastaneyi arayacağım, acele etmiyorum şu anda, ben baska bir genetikci ile de konuştum iğne önermedi o da S Storycan aspirin, folat b12 dedi o da...kafam cok karışık
Kadin dogumcum da igne onermedi canımBurdaki genetikçi tedaviye kadın doğum doktoru karar verir dedi bana bence kadın doğumcu nun dediğine uy genetikçi banada hamile kalana kadar folat b12 çinko aspirin kullan dedi hamile kaldıktan sonra kadın doğumcu karar verir dedi
Her ihtimale kullanmakta fayda var bence ya etki ediyorsa güveniyor san doktoruna dediğini uygula tabi hangi genlerde çıkmıştı heterozigot mu senindeKadin dogumcum da igne onermedi canım![]()
Güveniyorum ama ben de sana katılıyorum, iğne istiyorum yine de, ama hem aspirin hem igne bu sefer de fazla gelir mi bilmiyorum...benim mthfr c677t heterozigot sadeceHer ihtimale kullanmakta fayda var bence ya etki ediyorsa güveniyor san doktoruna dediğini uygula tabi hangi genlerde çıkmıştı heterozigot mu seninde
Benimde o gen birde başka bir gen daha heterozigot nasıl olcak bende bilmiyorum şubat ta hamile olduğum u öğrenince hemen gitmedim doktora 5 gün sonra gittim gittikten sonra iğne verdi doktor 2 sefer kullandıktan sonra lekelenme başladı iğnemi sebep oldu acabaGüveniyorum ama ben de sana katılıyorum, iğne istiyorum yine de, ama hem aspirin hem igne bu sefer de fazla gelir mi bilmiyorum...benim mthfr c677t heterozigot sadece
Benim kimyasal olmadı hic, gelişimi ve kalbi durdu, bir kez oldugu icin ciddiye bile alinmadim, kendim zorla test yaptirdim, igneyi zaten gebe kalana kadar vermiyorlar, ben simdilik aspirin ve vitaminlerle devam edecegim, gebe kalinca tekrar konusacagim doktorumla, kafam cok karişikBenimde o gen birde başka bir gen daha heterozigot nasıl olcak bende bilmiyorum şubat ta hamile olduğum u öğrenince hemen gitmedim doktora 5 gün sonra gittim gittikten sonra iğne verdi doktor 2 sefer kullandıktan sonra lekelenme başladı iğnemi sebep oldu acababaşka bir doktora gitmiştim ben geçen yaz hafif pıhtılaşma var demişti kime güvencez kullansak mı kullanmasak mı bilemedim benim her türlü düştü ilk 3 kimyasal düşükte iğne kullanmadım 4cüde kullandım
Ben korunalım dedim amma benim herif dinlemiyor beni ama takip ede ede yumurtlama günü nü yakalayabiliyorumBenim kimyasal olmadı hic, gelişimi ve kalbi durdu, bir kez oldugu icin ciddiye bile alinmadim, kendim zorla test yaptirdim, igneyi zaten gebe kalana kadar vermiyorlar, ben simdilik aspirin ve vitaminlerle devam edecegim, gebe kalinca tekrar konusacagim doktorumla, kafam cok karişiksu anda korunuyor musun peki
Önermedilerse kullanma kuzum. Benim doktor da öyle dedi ama bakalım gebe kalıp gidince belki sadece hap verecekKurtajda kurtaj gunu ilk gun sayılıyor, kendisi düsenlerde de herhalde kanama baslayan gundur canım, doktorlar 40-45gune kadar gecikebilir diyorlar, Herkese günaydın. Gebelerimiz nasıl hersey yolundadır inşallahPazartesi kromozom sonuçlarım çıktı mı diye hastaneyi arayacağım, acele etmiyorum şu anda, ben baska bir genetikci ile de konuştum iğne önermedi o da S Storycan aspirin, folat b12 dedi o da...kafam cok karışık
Canm doktorlar önermiyorsa kullanma. Bazen Sağlıksz olduğu için düşüyor. İlla kalıcı bir sıkıntı var diye düşünme. Arkadaşm ilk gebeliğinde sorunsuz kucağına aldı bebeğini.ikinci bebek isteyince 3 defa düşük yaptı. Sonraki sağlıklı doğdu tekrar. Gebelik oluştuğu dönemde anne ve babanın beslenmesi bile etkiliyor gebeliği düşüğüBenim kimyasal olmadı hic, gelişimi ve kalbi durdu, bir kez oldugu icin ciddiye bile alinmadim, kendim zorla test yaptirdim, igneyi zaten gebe kalana kadar vermiyorlar, ben simdilik aspirin ve vitaminlerle devam edecegim, gebe kalinca tekrar konusacagim doktorumla, kafam cok karişiksu anda korunuyor musun peki
Ben daha tutunma aşamasında grip geçirmiştim, hala bazen o mu sebep oldu diyorum, doktorum ondan olmaz olsaydi o dönemde hic tutunup buyumezdi dedi....insallah sadece sagliksiz oldugu icin gitmistir canım... insallahCanm doktorlar önermiyorsa kullanma. Bazen Sağlıksz olduğu için düşüyor. İlla kalıcı bir sıkıntı var diye düşünme. Arkadaşm ilk gebeliğinde sorunsuz kucağına aldı bebeğini.ikinci bebek isteyince 3 defa düşük yaptı. Sonraki sağlıklı doğdu tekrar. Gebelik oluştuğu dönemde anne ve babanın beslenmesi bile etkiliyor gebeliği düşüğü
Vakti gelince olur canm. Be kadar süredir evlisin? Bir de ne kadar zamanda hamile kaldın? İkinci defa daha çabuk oluyor emin olBen daha tutunma aşamasında grip geçirmiştim, hala bazen o mu sebep oldu diyorum, doktorum ondan olmaz olsaydi o dönemde hic tutunup buyumezdi dedi....insallah sadece sagliksiz oldugu icin gitmistir canım... insallahAnne olmak için yanıp tutuşuyorum
3 yıl bitecek yakında, karar verince besinci ayda kalmıştım, zaman konusu cok degisken aylarca hatta yillarca kalamayan da var, nasip....Vakti gelince olur canm. Be kadar süredir evlisin? Bir de ne kadar zamanda hamile kaldın? İkinci defa daha çabuk oluyor emin ol
Canım ben bu koyulaşma işinden anlamıyorum tecrübem yok ama alttaki daha belirgin, keske ayni markayla yapsaydin duyarlilik degisebiliyor çünkü. Adete kac gün varSelam kızlar. 2 gün oldu testi tekrarladım. Üstteki 2 gün önceki alttaki de bugün uyanınca yaptığım test. Markaları farklı testlerin. Ama çok da koyulaşmamış. Sizce normal mi böyle olmasıEki Görüntüle 2607352
Sen korunuyormusunBenim kimyasal olmadı hic, gelişimi ve kalbi durdu, bir kez oldugu icin ciddiye bile alinmadim, kendim zorla test yaptirdim, igneyi zaten gebe kalana kadar vermiyorlar, ben simdilik aspirin ve vitaminlerle devam edecegim, gebe kalinca tekrar konusacagim doktorumla, kafam cok karişiksu anda korunuyor musun peki
Bendede enfeksiyon oldu çok kaşıntı oldu alt kısmım da sirkeli suyla yıkadım ama geçmedi belki benimde o sebep olduBen daha tutunma aşamasında grip geçirmiştim, hala bazen o mu sebep oldu diyorum, doktorum ondan olmaz olsaydi o dönemde hic tutunup buyumezdi dedi....insallah sadece sagliksiz oldugu icin gitmistir canım... insallahAnne olmak için yanıp tutuşuyorum