- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
Ohoo 34 de sıkıntı yok rahat ol :):)Insallah hicbir sorun yoktur canımdusuk ne zaman olmuştu? Kac adet geçti
Sana yakınım 34![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo 34 de sıkıntı yok rahat ol :):)Insallah hicbir sorun yoktur canımdusuk ne zaman olmuştu? Kac adet geçti
Sana yakınım 34![]()
Insallah iki gün sonra ben de böyle görürümEki Görüntüle 2607519 buda adet günü
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallahInsallah iki gün sonra ben de böyle görürüm![]()
Öyle de olabilir tabi benim yakın arkadaşımın başına gelmişti tıpkı bu hanımın ki gibi silikti zaten 50den aşağısı normol testlerde çıkmıyor diye biliyorum onunda beşer altışar yükseldi değeri dış gebelik olduğunu öğrendikDış gebelik olacağını sanmam. Benim dış gebelikti adetten 4.5 gün sonra kanda bile 1 çıktı değerim. Olması f gereken adetten 20 gün sonra bile 350 çıktı Hcg değerim. Dış gebelikte değer az az ilerliyor. Ama bu daha yeni adet tarihi o yüzden böyle silik. 50 üstüdür bence
İlk kürtajında mu böyle oldu canım yoksa histereskopide mi ? Ben iki ay sonra histereskopi olacağım büyük ihtimal.Kanama lekelenme şeklinde 12 gün falan sürdü bende sonra temzilendim sarı akıntı geldi şimdi de işte kasık ağrılarım oluyor adet im gecikti epey ilk adetimi olmam çok önemli
Çok teşekkürler canımHepsi normal çıkmış bi sıkıntı görünmüyor tek homozigot yazsa ozaman tehlikeli
Anladım canım benim normal testlerde çıkmayıp o testte doğru çıkmıştı . Hayırlısı olsun inşallahBen onlardan 4 tane yaptım hep negatif çıktı. açıkçası hiç güvenmiyorum erken gebelik testine
Arkadaşnz nasıl tedavi oldu? Bir de sonradan yine hamile kaldı mı? Dış gebelik tüpleri etkileyip erken menopoz yapabiliyor. Benim tedavi çok yıpratıcı oldu. Önce kürtaj sonra iğne tedavisi sonra da ameliyat oldum. İç kanama başlattı bende.Öyle de olabilir tabi benim yakın arkadaşımın başına gelmişti tıpkı bu hanımın ki gibi silikti zaten 50den aşağısı normol testlerde çıkmıyor diye biliyorum onunda beşer altışar yükseldi değeri dış gebelik olduğunu öğrendikAllah korusun olmasın o durum inşallah her isteyen anne olur
![]()
Bi bak sende ama geneli öyle galiba mecbur hastaneye gidicenyaa napicaz ozaman. Ben bir de genetik testimin sonucunu bekliyorum. Pıhtılaşma gibi bişey çıkarsa mecburen gitmem gerekecek hastaneye.
Merhaba arkadaşım iki kere iğne olmak zorunda kaldıArkadaşnz nasıl tedavi oldu? Bir de sonradan yine hamile kaldı mı? Dış gebelik tüpleri etkileyip erken menopoz yapabiliyor. Benim tedavi çok yıpratıcı oldu. Önce kürtaj sonra iğne tedavisi sonra da ameliyat oldum. İç kanama başlattı bende.
Benim iğneyle Hcg baya düştü. Ama iç kanama başlattı bende. İğneler de çok ağırdı kemoterwpide kullanılan iğneler. Ben de ocakta yaşadım bu durumuMerhaba arkadaşım iki kere iğne olmak zorunda kaldıdaha çok büyüseymiş bu dış gebelik tüplerini tıkar ve seni kısır bırakabilirdi dedi doktor yada onun ölümüne kadar sebebiyet verebilirmiş bu olay aralık ayında oldu doktor iki ay korunmasını söyledi daha bu ikinci ayı deniyorlar inşallah olur kısmet oda ovulasyon testi aldı bakalım bende 9nisandan sonra başlicam benimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
Allah göstermesin kimseye
Evet kemoterapi de kullanılan iğneymiş arkadaşımın sıfırlanmıştı takip etti kan vererek siz nerden anladınız iç kanama başlattığını ne gibi rahatsızlıklar olduBenim iğneyle Hcg baya düştü. Ama iç kanama başlattı bende. İğneler de çok ağırdı kemoterwpide kullanılan iğneler. Ben de ocakta yaşadım bu durumu
Benim çok ciddi ağrım oldu. Zaten hastanede yatıyordum. Dr akşam 7 de muayene edecekti. Ama 5 gibi baya ağrım oldu 7 yi bile bekleyemedim.dr haber verildi ultrasonda baktı ve ameliyata aldı. Saat 6 gibi ameliyata girdim.Evet kemoterapi de kullanılan iğneymiş arkadaşımın sıfırlanmıştı takip etti kan vererek siz nerden anladınız iç kanama başlattığını ne gibi rahatsızlıklar oldu
Anladım şuan nasılsın adet gördünmü operasyon dan sonraBenim çok ciddi ağrım oldu. Zaten hastanede yatıyordum. Dr akşam 7 de muayene edecekti. Ama 5 gibi baya ağrım oldu 7 yi bile bekleyemedim.dr haber verildi ultrasonda baktı ve ameliyata aldı. Saat 6 gibi ameliyata girdim.
Test yapsana 4 günlük gecikme olmuş çıkar testteMrb bugün yumurtlamadan sonra 19.gün reglimin 32.günü. 4 günlük gecikme. Az önce hafif kahverengi akintim olmaya başladı. Aşırı ağız kuruluğu geceleri oluyor. Sık idrara çıkma ve kaşık ağrıları. Sizce hamile miyim
Canım benim kahverengi pembeye döndü biraz çoğaldı adet mı hamilelik yerleşme mı bilmiyorumTest yapsana 4 günlük gecikme olmuş çıkar testtebunlar gebelik belirtisi ama ben her belirtiyi yaşayıp hamile olmadıgım için bişe diyemiyorum canım test yap bizede haber ver
Bence yerleşme kanaması oCanım benim kahverengi pembeye döndü biraz çoğaldı adet mı hamilelik yerleşme mı bilmiyorum
Sol kasik feci batma var adet ağrısı yok canım 4.5 gün gecikme bu yerleşme mı diyorsun canım benim ay bildirin bisey var senin inşallah kuzu dua et banaBence yerleşme kanaması o![]()
Normalde adet kanı çok tuhat kokar ama bu kan kokmuyor öyle her ayki gibi canimBence yerleşme kanaması o![]()