- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Adetin düzenli mi normalde? Test al yap beklemeNormalde adet kanı çok tuhat kokar ama bu kan kokmuyor öyle her ayki gibi canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin düzenli mi normalde? Test al yap beklemeNormalde adet kanı çok tuhat kokar ama bu kan kokmuyor öyle her ayki gibi canim
Saati saatine düzenlidir maşallah her yumurtlamadan 16gun sonra illa adet olurdum canım benim taştım yok ama ❤Adetin düzenli mi normalde? Test al yap bekleme![]()
Benimde düzenliydi 1 gün olmayınca test yapmıştım. Bence hamilesin sennn. Keşke bende olsammmSaati saatine düzenlidir maşallah her yumurtlamadan 16gun sonra illa adet olurdum canım benim taştım yok ama ❤
Ama balım bu kan neyin nesi korkuyorum adete döner diye ama 4.5 gün gecikme sol kaşık ağrısı neden yani keşke ikimize de nasip olsa inşallah olur normalde düzenli bir adet asla şaşmayan bir adetten sözediyorumBenimde düzenliydi 1 gün olmayınca test yapmıştım. Bence hamilesin sennn. Keşke bende olsammm![]()
yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalAma balım bu kan neyin nesi korkuyorum adete döner diye ama 4.5 gün gecikme sol kaşık ağrısı neden yani keşke ikimize de nasip olsa inşallah olur normalde düzenli bir adet asla şaşmayan bir adetten sözediyorum
Test yok canım umutluydum d3dim yarın test yaparım öğlen kanamalar gördüm. Rabbim bize hayırlısını versin. Afedersin pencereye silince geliyoyerleşme kanamasıdır büyük ihtimalreglin düzenliymiş bide 4 5 gün geçmiş test yok mu evde yapsann. İnşallah kuzum ben artık kendimde belirti aramıyorum sonra üzülüyorumm
peçeteye silince mi? Bence adet düzenliyse o yerleşme kanaması olabilir. Ay çok heycanlı ya inşallah hamilesindirTest yok canım umutluydum d3dim yarın test yaparım öğlen kanamalar gördüm. Rabbim bize hayırlısını versin. Afedersin pencereye silince geliyo
Yok balım ben olmadım ama geçen sene yine 3 gün gecikme ve düşük yaptım. Sonra laparoskopi eylülde oldum. Bilmiyorum inanki bir yanimda adet oluyosun diyo kafam karışık kuzumpeçeteye silince mi? Bence adet düzenliyse o yerleşme kanaması olabilir. Ay çok heycanlı ya inşallah hamilesindirsen kürtaj olmuşmuydun
Sende bende tüm isteyenler hamile olsun inşallah. Haber bekliyorum senden keşke hemen yapsan testYok balım ben olmadım ama geçen sene yine 3 gün gecikme ve düşük yaptım. Sonra laparoskopi eylülde oldum. Bilmiyorum inanki bir yanimda adet oluyosun diyo kafam karışık kuzum
Sen korunmuyorsun di mi kuzu, bat ne zamanSende bende tüm isteyenler hamile olsun inşallah. Haber bekliyorum senden keşke hemen yapsan test![]()
Insalah canim benim ya evde testim yoktu simdi heryerde kapali almam zor testSende bende tüm isteyenler hamile olsun inşallah. Haber bekliyorum senden keşke hemen yapsan test![]()
Korunmuyorum nasılsa olmuyoSen korunmuyorsun di mi kuzu, bat ne zaman
yarını bekliyoruz o haldeInsalah canim benim ya evde testim yoktu simdi heryerde kapali almam zor test
Sagol canim insallah sanada dua edecem birbirimize dua edelim rabbim hayirlara cevirip versinyarını bekliyoruz o halde![]()
Allah razı olsun kuzuumm . Bende sana edicem kimin duası kabul olcağı belli olmaz.Sagol canim insallah sanada dua edecem birbirimize dua edelim rabbim hayirlara cevirip versin![]()
Yumurtlama takibi yapmıyorum yapmak istemiyorum zaten, ama tahmini günleri yaklaşıyor, ben de korunmayacağım galiba hemen olacağını dusunmuyorum...aspirini ve vitaminlerimi içiyorumKorunmuyorum nasılsa olmuyo6-7 Nisan. Bu ay yumurtlama da takip etmiyorum zaten ülkenin durumu malum. Sen ne yapmayı düşünüyosun
aynen kuzum yok yumurtlama takip et o zaman birliktelik olsun insan stres oluyo böyle kafam rahat canım isteyince birliktelik oluyoYumurtlama takibi yapmıyorum yapmak istemiyorum zaten, ama tahmini günleri yaklaşıyor, ben de korunmayacağım galiba hemen olacağını dusunmuyorum...aspirini ve vitaminlerimi içiyorum![]()
Canım sanki artıyor miktar ama kaşık ağrım çok feciAllah razı olsun kuzuumm . Bende sana edicem kimin duası kabul olcağı belli olmaz.![]()
Rengi nasıl?Canım sanki artıyor miktar ama kaşık ağrım çok feci
Kahve hafif kırmızı denemez ama pembemsi anlamadımRengi nasıl?