- 30 Kasım 2013
- 694
- 1.141
- 113
- 35
Son adetim 25 şubat. Bat yarın. Kan vermek icin hastaneye gidemem açıkçası virüsten dolayı. Aile hekimliğini arayıp oraya gidicrm p.tesiBence normal daha yeni bir gebelik ancak bu kadar belli olur.ne zaman kan vereceksin?, son adet tarih in ne z@aMan?
Bat yarın canım. Ayni markadan bir testim daha var. Onu da p.tesi yapıcam bakalımCanım ben bu koyulaşma işinden anlamıyorum tecrübem yok ama alttaki daha belirgin, keske ayni markayla yapsaydin duyarlilik degisebiliyor çünkü. Adete kac gün var
İşl gebeliğimBat yarın canım. Ayni markadan bir testim daha var. Onu da p.tesi yapıcam bakalım
Ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde de böyle çıkmıştı canım. Normal bence şuan bthcg 50-100 arası çıkarSon adetim 25 şubat. Bat yarın. Kan vermek icin hastaneye gidemem açıkçası virüsten dolayı. Aile hekimliğini arayıp oraya gidicrm p.tesi
Hevesizi kesinlikle kırmak istemiyorum ama benimde geç döllenme olmasına rağmen ilk bebeğim de iki gün arası testlerde çok fark vardı beta hcg hergün ikiye katlanıyor çünkü bence bir gebelik var ama dış gebelik gibi de olabilir koyulaşmadığı için söylüyorum ama belki testlerin markasından dolayıdır benim testimde freely markaydı rabbim gönlüne göre verir inşallahSelam kızlar. 2 gün oldu testi tekrarladım. Üstteki 2 gün önceki alttaki de bugün uyanınca yaptığım test. Markaları farklı testlerin. Ama çok da koyulaşmamış. Sizce normal mi böyle olmasıEki Görüntüle 2607352
Canım bugün 3. gün perşembe günü oldum .İnşallah kuzumNe kadar oldu kürtaj olalı
Doktorum 2 adet dedi, ben 1 adet oldum, simdi de yumurtlama gunum yaklaşıyor kararsızımSen korubuyormusun
Sen korunuyormusun
Bat yarınsa bence silik pozitif olması normal...ama koyulaşma durumu hakkinda hic fikrim yok..yumurtlama gününü biliyor musun peki?Son adetim 25 şubat. Bat yarın. Kan vermek icin hastaneye gidemem açıkçası virüsten dolayı. Aile hekimliğini arayıp oraya gidicrm p.tesi
Amin canım benim inşallahAmin inşallah canımRabbim sanada nasip etsin saglık inşallah
Canım bulabilirsen erken gebelik testi predictor al dene çünkü yanılma payı çok az onunBat yarın canım. Ayni markadan bir testim daha var. Onu da p.tesi yapıcam bakalım
Adet tarihin daha yarınmş.bu kadar silik çıkmadı çok normal benim de böyle silikti gebeliğimde. Hadi güzel haberlerini bekliyoruzSon adetim 25 şubat. Bat yarın. Kan vermek icin hastaneye gidemem açıkçası virüsten dolayı. Aile hekimliğini arayıp oraya gidicrm p.tesi
Koyulasma gayet iyi canım hayırlı olur ınsallah zaten. Kücük fdegerdedir simdi ondan koyulasmamıstr birde adettn ıkı gun sonra bak nasıl koyulacakSon adetim 25 şubat. Bat yarın. Kan vermek icin hastaneye gidemem açıkçası virüsten dolayı. Aile hekimliğini arayıp oraya gidicrm p.tesi
Canım çok geçmiş olsun. Allah takrarini yaşatmasın. Benim kurtajim direk yapıldı düşük sonucunda değil. Bebeğimin kalp atışları olusamadi bile hiç aldırmak zorunda kaldık. Kanama veya lekelemelerin geçmesi lazım 15/20 günde en geç de 40 /45 gün sonra adet olmalısınız. Benim kurtajim sonra hiç bitmeyen lekelenmelerim vardı iki ay boyunca çektim. Sonra histereskopi yapıldı ve rahimde parça kaldığı anlaşıldı onu temizlediler. Ama hala adet olmadım. İki ucgundur ağrılarım var ama gelen giden yok. Ben de korkmaya başladım yine içim tedirgin ters giden birşey mi var diyeMerhaba kızlar yaklaşık iki yoldur evliyim. Bir yıldır uğraşıyoruz iki kimyasal gebeliğin ardından çok isteyerek heyecanla beklediğimiz bebeğimi 13 haftalıkken dün kaybettim. Önce düşük oldu sonra kalan parçalar için kürtaj yapıldı . Şuan çok üzgün ve kırgınım. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar kürtajdan sonra kaç gün ve ne kadar kanamanız oldu ?
İnan ki anlamyrm pek. O yüzden yorum yapayacam. Kendi testimi tam hatrlamyrm. Ama gebelikte Dr iğne önerdi banaArkadaşlar merhaba sanırım pıhtılaşma testinden anlayan arkadaşlar var benim pıhtılaşma test sonucumu yorumlar mısınız?
Bunlarin hepsi normal canımArkadaşlar merhaba sanırım pıhtılaşma testinden anlayan arkadaşlar var benim pıhtılaşma test sonucumu yorumlar mısınız?
Hepsi normal çıkmış bi sıkıntı görünmüyor tek homozigot yazsa ozaman tehlikeliArkadaşlar merhaba sanırım pıhtılaşma testinden anlayan arkadaşlar var benim pıhtılaşma test sonucumu yorumlar mısınız?
Dış gebelik olacağını sanmam. Benim dış gebelikti adetten 4.5 gün sonra kanda bile 1 çıktı değerim. Olması f gereken adetten 20 gün sonra bile 350 çıktı Hcg değerim. Dış gebelikte değer az az ilerliyor. Ama bu daha yeni adet tarihi o yüzden böyle silik. 50 üstüdür benceHevesizi kesinlikle kırmak istemiyorum ama benimde geç döllenme olmasına rağmen ilk bebeğim de iki gün arası testlerde çok fark vardı beta hcg hergün ikiye katlanıyor çünkü bence bir gebelik var ama dış gebelik gibi de olabilir koyulaşmadığı için söylüyorum ama belki testlerin markasından dolayıdır benim testimde freely markaydı rabbim gönlüne göre verir inşallah
Aile hekimliği nde yazı vardı kapıda her yerde öyle galiba bi süreliğine kan testleri ertelenmiştir yazıyor kan testi yapılmıyor şuandaSon adetim 25 şubat. Bat yarın. Kan vermek icin hastaneye gidemem açıkçası virüsten dolayı. Aile hekimliğini arayıp oraya gidicrm p.tesi
Canim ben yaşımdan dolayı cok tedirginim inan 20li yaşlarda olsam hic takmayacağım....Umarım dediğin gibi olurKızlar geçen görümcem hamile olduğunu söylemiştim ya düşük yapmş. Düşünün 3 çocuğu var 3 ü gayet normal gebelik yaşamş. Şimdi ş istemediği halde hamile kalmıştı. 3 ya da 3.5 aylıktı bebeği düşük yapmş. Yani bazen oluyor işte. Sizler de bir defa d üşük oldu diye hep olacak diye düşünmeyin. Her gebelik her doğum birbirinden farklıdır
Adetin geçtimi canım 2 günde sanki daha koyu olması gerekiyordu yani benin öyleydiSelam kızlar. 2 gün oldu testi tekrarladım. Üstteki 2 gün önceki alttaki de bugün uyanınca yaptığım test. Markaları farklı testlerin. Ama çok da koyulaşmamış. Sizce normal mi böyle olmasıEki Görüntüle 2607352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?