• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr riskli dedi. Operyon sırasında bağırsakları ilgili sorun olurdu dedi. Bir de ben ameliyattan yarm saat önce yemek de yemiştim. Etkiler mi bilemyrm
bİLEMEDİM CANIM DOKTORLARDAN İYİ BİLEMEYİZ SONUÇ OLARAK. AMA İYİLEŞME SÜRECİ ZOR OLACAK İŞTE SENİN İÇİN YANİ 7/8 CM KİSTİ OALNLARI ANCAK KESEREK ALLIYORLAR . YADA LAPAROSKOPİ YAPIYORLAR SENİNKİ BENİ ŞAŞIRTTI DOĞRUISU. İNŞALLAH SONUCU GÜZEL OLUR

Ayyyy harika bir haber. Hemen sorularımı yöneltiyorum. Kaç haftalıkken kürtaj oldun? Test yaptırdın mı? İlk bebek miydi? Kaç adet sonra hamile kaldın?
Yalnıs yere yazdınız görmeyebilir

Kızlar merhaba bende ekim ayında kürtaj olmuştum hatırlayanlar vardır belki. Ve çok şükür dün testte pozitifi gördüm korunmayı bıraktığım 2. ayda
yyyy harika bir haber. Hemen sorularımı yöneltiyorum. Kaç haftalıkken kürtaj oldun? Test yaptırdın mı? İlk bebek miydi? Kaç adet sonra hamile kaldın?

yyyy harika bir haber. Hemen sorularımı yöneltiyorum. Kaç haftalıkken kürtaj oldun? Test yaptırdın mı? İlk bebek miydi? Kaç adet sonra hamile kaldın?
10+3 de kürtaj oldum 2. hamileliğimdi ilkkez olunca sadece patolojiye gönderiyorlar onda bi sorun çıkmadı şükür 3 ay korundum ben korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım canım başka sorun varsa cevaplarım ☺️

10+3 de kürtaj oldum 2. hamileliğimdi ilkkez olunca sadece patolojiye gönderiyorlar onda bi sorun çıkmadı şükür 3 ay korundum ben korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım canım başka sorun varsa cevaplarım ☺
Canım inaşşah ben,m de öyle olur 2/3 ay korunmak istiyorum sonrasında beklemeden bebek gelir inşallah. Benim bir oğlum var 5.5 yaşında.

Canım bende de vakumlu kürtaj yapıldı bebeğimin gelişimi durdurğu için. ama kürtaj sonrası 2 ay geçmesine rağmen benim lekelenmelerim bitmedi. Ve tekrar doktora gittiğimde doktor rahim içinde birşey var ama ne olduğunu net anlayabilmemiz için histereskopi yapalım dedi. O şekilde operasyonu oldum ben. Sonuç olarak rahim içince 3 cm plesenta kaldığı anlaşıldı onu temizlediler. Neden böyle oldu diye sorduğum zaman da gebeliğin en başta böyle oluşmöuş büyük ihtilmalle dedi. Yani plesenta rahime yapışık gelişmiş gebelik. Bu şekilde gebeliğin sonlansaydı rahimini de almak zorunda kalabilirdik dedi. Öyle yani canım. Şşimdi ise 5/6 günüdr temizim lekelenmelerim bitti. Adet olmayı bekliyorum
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah benimde lekelerim bitmemişti ilk kürtajdan sonra azalmamıştı hatta hematom olduğu anlaşılıp kürtaj olunca ikinciye üç gün daha leke geldi şuan temiz çok şükür dün beta hch baktırdım 8 e düşmüş doktor 9nisanda adet göreceksin dedi ozamana sıfırlanıcak dedi

Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah benimde lekelerim bitmemişti ilk kürtajdan sonra azalmamıştı hatta hematom olduğu anlaşılıp kürtaj olunca ikinciye üç gün daha leke geldi şuan temiz çok şükür dün beta hch baktırdım 8 e düşmüş doktor 9nisanda adet göreceksin dedi ozamana sıfırlanıcak dedi
analdım canım allah birdaha yaşatmasın bize. benim en son taburcu olduktan 1 hafta sonra kontrole gttiğimde 1 lere düşmüştü değer Şimdi henüz adet olmadım ama heralde sıfırlanmıştır artık gerçi doktor 1 leri sıfır sayıyoruz zaten demişti. ama bana şuan adet olacaksın diye gün verilmedi. Benim rahim duvarından alındı paraç belki ondan geç adet olurum. Ama biran evve olsun istiyorum ki çalışmalara başlayalım :) Size korunma hakkında bir şey söyledi mi doktor

analdım canım allah birdaha yaşatmasın bize. benim en son taburcu olduktan 1 hafta sonra kontrole gttiğimde 1 lere düşmüştü değer Şimdi henüz adet olmadım ama heralde sıfırlanmıştır artık gerçi doktor 1 leri sıfır sayıyoruz zaten demişti. ama bana şuan adet olacaksın diye gün verilmedi. Benim rahim duvarından alındı paraç belki ondan geç adet olurum. Ama biran evve olsun istiyorum ki çalışmalara başlayalım :) Size korunma hakkında bir şey söyledi mi doktor
Beraber olmayı size bırakıyorum leke bitince bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz korunmanıza gerek yok dedi ben adet görene kadar beraberlikte istemem muhtemelen psikolojik olarak tam hazır değilim adet bitimi başlicaz kısmetse tekrar çalışmaya:) size söyledimi herhangi bişey bu konuda

Back
X