Insallah canımEn azından sıkıntılı bi durum yok şuan için kuzum. Güzel düşün. Sonuçların da çıkınca herşey daha güzel olcak
Oyle diyorlar ama doktorum 2 ay dedi anca toparlar dedi ben de ona güveniyorum 2 ay bekleyeceğim, yine aynı şeyi yaşarsam kendimi affetmem asla,hem sonuçlarım çıkmadan içim rahat etmeyecekGenelde düşükten sonra herkes hemen hamile kalıyo. Rahim yenileniyor sanrm.
Allaha teslimiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin❤ ben artık 2 ayda toparlar 3 ayda toparlara inanmıyorum aslında tek esas olan rabbim ona alcak nefes verdiyse bu süreler boşuna. Ama sen testlerini yaptırdın sonucunu beklemen daha iyi bi sorun çıkarsa ona göre tedavini olursun canım.Insallah canımNisana kadar bu konuyu kapatıyorum kafamda
Oyle diyorlar ama doktorum 2 ay dedi anca toparlar dedi ben de ona güveniyorum 2 ay bekleyeceğim, yine aynı şeyi yaşarsam kendimi affetmem asla,hem sonuçlarım çıkmadan içim rahat etmeyecek
Evet test yaptırdığım için 1 ay daha fazla beklemeye karar verdim, inşallah peş peşe alacağız o güzel haberleri ❤Allaha teslimiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin❤ ben artık 2 ayda toparlar 3 ayda toparlara inanmıyorum aslında tek esas olan rabbim ona alcak nefes verdiyse bu süreler boşuna. Ama sen testlerini yaptırdın sonucunu beklemen daha iyi bi sorun çıkarsa ona göre tedavini olursun canım.
İnşallah canımm.Evet test yaptırdığım için 1 ay daha fazla beklemeye karar verdim, inşallah peş peşe alacağız o güzel haberleri ❤
Selam kızlar. Valla düştükten sonra insanın daha da Bi isteği artıyor evlada karşı. Ben de düşük yaptm. Kürtaj oldum düşmedi. Düşmeyin e de 24 ocakta sezaryan gibi ameliyat oldum. Dış gbelikti benimki. Hala dikiş ağrılarım var. Gebeliği hem isteyip hem korkuyorum
Selam canım. Gerçekten de öyle şuan tekrar hamile olmak istiyorum. Ah senin ki daha zormuş ameliyat dikiş felan. Çok geçmiş olsun . Aynı duygular bende de var hem çok istek hemde aşırı korku.
Düşükten sonra gebe kalmak için uzun süre beklenmiyor demek istemiştim. Zaten Dr dinlemek lazm. Benim Dr 2 ay Beklememi söyledi. Şimdilik ben en az 5.6 ay düşünüyrmInsallah canımNisana kadar bu konuyu kapatıyorum kafamda
Oyle diyorlar ama doktorum 2 ay dedi anca toparlar dedi ben de ona güveniyorum 2 ay bekleyeceğim, yine aynı şeyi yaşarsam kendimi affetmem asla,hem sonuçlarım çıkmadan içim rahat etmeyecek
Gerçekten ufakta olsak o duyguyu tattık bambaşkaymış❤ bi mucizeyi taşımak en güzel şey. Artık diyorum ki korunmıcam tekrar düşük yaşarsam araştırılır. Yaşamazsam da iyi ki derim. Gözümü kararttım vallaKesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum kızlar.
3 senelik evli olduğum halde hamileliği hiç düşünmüyordum.
Eşim istediğinde çok büyük konuşmuştum.
O ilk gebelik heyecanı yaşadıktan sonra tamamen duygularım, fikirlerim değişti.
Daha önce düşünmediğim için çok pişman oldum.
Hele kürtaj olduğum o gün üzüntüden ne yaptığımı bile hatırlamıyorum.
Her gün dua ediyorum. Allah hayırlısıyla sağlıklı gebelik nasip etsin diye.
Hepimiz için öyle tez zamanda İnşallah ...
Ben bekleyemicem galiba kızlarDüşükten sonra gebe kalmak için uzun süre beklenmiyor demek istemiştim. Zaten Dr dinlemek lazm. Benim Dr 2 ay Beklememi söyledi. Şimdilik ben en az 5.6 ay düşünüyrm
En iyisini doktorun bilir. Düşükten düşüğe fark var. Genelde Kimyasal gebelikte hiç beklemiyorlar. Benim iki arkadaşm kimyasal yaşadı Dr beklemenize gerek yok dedi. Ama Bi tanıdığımı gebelikten 1 yıl Bekle dedilrtBen bekleyemicem galiba kızlarbilmiyorum hata mı yaparım. Ama çok istiyorum. Bir de kürtajdan sonra hemen hamile kalıp sağlıklı bebekler dünyaya getirenleri gördükce. Niye biri de ben olmim ki diyorum. Karmakarışığıımmm
1 yıl mıEn iyisini doktorun bilir. Düşükten düşüğe fark var. Genelde Kimyasal gebelikte hiç beklemiyorlar. Benim iki arkadaşm kimyasal yaşadı Dr beklemenize gerek yok dedi. Ama Bi tanıdığımı gebelikten 1 yıl Bekle dedilrt
Günlerimiz aynı ama benim ki kürtaj ve doktorum 3 ay dediBende 8 şubatta düşük yaptım. Kimyasal gebelikmiş Doktor korumanıza gerek yok dedi. Rabbım ınsallah hepimize tekrar sagliklı bır sekilde gebe kalmayı nasıp eder
Merhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririzRabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah
Aynen canım doktor ne derse öyle yapmak lazım, hepimizin gebelikleri ve durumlari farklıdır ona gore konusuyorlar, ben dusuk yapmadim kurtaj oldum 6.haftada gelisimi ve kalbi durmuş, ilk kaybimdi insallah son olurDüşükten sonra gebe kalmak için uzun süre beklenmiyor demek istemiştim. Zaten Dr dinlemek lazm. Benim Dr 2 ay Beklememi söyledi. Şimdilik ben en az 5.6 ay düşünüyrm
Çok geçmiş olsunKızlar benim gibi var mı kürtaj sonrası kireçlenme olan? İlk defa duydum bunu ya inşallah engel olmaz 9 aydır tutmuyo
Sanada geçmiş olsun canım. Kürtajdan sonra korundun mu hiç? Kireci hiç duymadım. İnşallah düzelir sende sağlıklı gebelik yaşarsın canımAmin canım bende 9 ay önce kürtaj oldum Rabbim bidaha yaşatmasın hiçbirimize ☹
Hala hamile kalamadım kaç kere doktora gittim daha önceden devlete gidiyodum bugün özele gittim yumurta takibi hiç yaptırmamıştım yaptırayım dedim doktor alttan baktı dediki rahimde kireçlenme olmuş
İlk defa duydum daha önce hiçbir doktor bundan bahsetmemişti kafama takıldı
Acaba bu yüzden mi olmuyo? Doktor kürtajdan dolayı olmuştur dedi ama bide smear aldı internette bakıyorum böyle bişey yaşayana rastlamadım....bide femara yazdı ben klomen verecek sandım ama direkt femara verdi 150 tl bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum bide yumurta kalitesini arttıran bi takviye verdi o da 150 tl toplam 300 lira verdim inşallah işe yararda
5 gün femarayı kullancam salı tekrar çağırdı
5 ay önce hsg çektirmiştim onun sonucunu da o gün götürcem
Aynen cnm beklemicem ben nasip artık hayırlısı ınsallah bakalımGünlerimiz aynı ama benim ki kürtaj ve doktorum 3 ay dedisen beklemezsin o zaman. Amin canım inşallah
Aynen canım doktor ne derse öyle yapmak lazım, hepimizin gebelikleri ve durumlari farklıdır ona gore konusuyorlar, ben dusuk yapmadim kurtaj oldum 6.haftada gelisimi ve kalbi durmuş, ilk kaybimdi insallah son olurkimse bir daha böyle acı yaşamaz inşallah,2 ay beklemeyi önerdi benimkisi
Çok geçmiş olsunKac haftalikken kurtaj oldunuz? Ben de kurtaj oldum 15 gun once, doktorum böyle bir sey olabileceğini hic anlatmadı bana da kireçlenme dediği tam olarak ne acaba, bir de kurtaj sonrasi en son zaman gitmistiniz muayeneye
Bize güzel haberler verirsin umarım umut olursun❤Aynen cnm beklemicem ben nasip artık hayırlısı ınsallah bakalım
Sanada geçmiş olsun canım. Kürtajdan sonra korundun mu hiç? Kireci hiç duymadım. İnşallah düzelir sende sağlıklı gebelik yaşarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?