- 2 Kasım 2016
- 5.624
- 7.652
- 198
Adetler zamanında ve duzenli oldu mu onunla mi ilgili acabaTeşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın
Ben kürtajdan sonra ilk muayeneye 20 gün sonra gitmiştim o zaman çağırmışlardı daha sonrasında 2 kere daha alttan baktırdım sorun yok dediler Zeynep kamil'de kürtaj olmuştum orda oluyodum muayenelerimi ama 9 ay geçti hala hamile kalamayınca bugün özele gittim bu doktor kireçlenme olmuş biraz dedi
İlk defa duydum bende o an ne demek diye soramadım şaşırdığımdan ama inşallah salı günü yine gidicem o zaman sorucam
Hani kürtaj sonrası yapışıklık falan duyuyodum ama kireçlenmeyi ilk defa duydum bide smear aldı
İnşallah altından başka bişey çıkmaz
Tedirginim şuanda elde değil insanın aklına herşey geliyor...o kadar hormon tahlilleri, amh baktırdım eşime tahlil yaptırdık sorun görünmedi ama bak bugün böyle bişey dedi
Bi nedeni olduğunu düşünüyodum zaten![]()

Bir de benim bildiğim daha once dogal yolla gebelik olduysa ve ameliyat gibi bir durum olmadiysa tüplerde sorun düşünmüyorlar tüpler sonradan durduk yere tikanabiliyor muymus kurtajin tuplerle hic alakasi yok ki