- 18 Kasım 2019
- 5.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
SEnde benim gibi iki defa operasyon geçirmişsin.
Bebek sağlıksızmış bu yüzden dedi doktor pıhtılaşma veya benden kaynaklı bir sorun yokmuş çok şükürGeçmiş olsun canım. İnşallah ilk adetinde çabuk gelir bekletmez. Test yapıldı mı kalbinin durmasının sebebi neymiş
Merhaba iyi akşamlar sizin ikinci defa operasyon geçirme sebebiniz neydi acaba benimde ilk kürtajdan sonra kan pıhtısı kalmıştı ama aldılar rahimde yapışıklık yokmuş çok şükür vakumla yaptıkları için şuan adet olmayı bekliyorum siz ne durumdasınızNeden histereskopi yapılmadı canım sana kesi yaptılar ?
Canım bende bunu araştırmıştım baya ama sanırım kürtaj oldugun güne göre hesaplanıyor çok emin değilim ultrasonda yazan hesaplama baz alınıyo sanırım biraz farklı bi süreçKızlar birşey soracağım kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalırsak kürtaj kanamasına göre mi hesaplanır hamilelik benim ki ilaç la başlatılan bir kanamaydı adet gibi
Bunlar canımAa isim varmı bildiğin genetik doktorumu yazayım
Canım yok yapılmadı. 2/3 düşük sonrası yapıyoruz dedi araştırma. İlk düşüklerde yapmıyoruz dedi.İnşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. Testlerinizi yaptırdınız mı pıhtılaşma genetik vs
İyi de ne alaksı var. ende sezeryanlıyım. Histereskopi yapılarak alındı benimkiDaha önce sezaryan lı olduğum için.
Evet canım. Ben de kürtaj sonrası parça kaldığı için histereskopiyle aldılar kalan parçayı. plesenta kalmıştı. 27 Şubatta oldum ben operasyonumu yaklaşık 10/15 gün lekelenmelerim devam etti ilaçlarımı kulalndım. Şuan 5/6 gündür temizim çok şükür. Adet olamyı bekliyorum yeniden bebek için en az 2 rengl geçir dedi doktorumSizdemi öyle oldunuz şuan ne durumdasınız
Çok sağol canım. Tabiki ben de aynı hisler içindeyim. Hatta ben histereskopi sonucunu duyduğumda tekrar yıkıldım. sanki ikinci kez bebeğimi kaybetmiş psikololjisine girdim. Atlattığımı düşünmüştüm ama yine sinirlerim boşaldı hastanede ve ağladım. Hala aklıma geldikçe kötü olıyorum. Bu yüzden biran önce hayırlı bir şekilde yerini doldurmak istiyorum. allhın izniyle.Geçmiş olsun sanada canım bidaha tekrarını yaşatmasın rabbim evladına hayırlı ömürler versin. İnşallahde sağlıklı gebelik nasip etsin. Hepimiz malesef bu acı tecrübreyi yaşadık keşke hala yaşamasaydım bebegim benle kalsaydı diyorum
Benim de bebeği genetik teste gönderdiler her kürtajda olduğu gibi o zaman temiz dediler bebek için. Demekki sağlıksız bir gebelikmiş vücut engellemiş dedi. ama ben histereskopi olduğumda doktorum benimle konuştu. Senin gebelik dedi büyük ihtimalle plesenta rahime yapışık oluşmuş. Bu yüzden zaten kürtaj esnasında plesenta gelmemiş biz aldık dedi onu. Bebeğimbu yüzden gelişmemiş olabilir.Bebek sağlıksızmış bu yüzden dedi doktor pıhtılaşma veya benden kaynaklı bir sorun yokmuş çok şükür
Canım bende de vakumlu kürtaj yapıldı bebeğimin gelişimi durdurğu için. ama kürtaj sonrası 2 ay geçmesine rağmen benim lekelenmelerim bitmedi. Ve tekrar doktora gittiğimde doktor rahim içinde birşey var ama ne olduğunu net anlayabilmemiz için histereskopi yapalım dedi. O şekilde operasyonu oldum ben. Sonuç olarak rahim içince 3 cm plesenta kaldığı anlaşıldı onu temizlediler. Neden böyle oldu diye sorduğum zaman da gebeliğin en başta böyle oluşmöuş büyük ihtilmalle dedi. Yani plesenta rahime yapışık gelişmiş gebelik. Bu şekilde gebeliğin sonlansaydı rahimini de almak zorunda kalabilirdik dedi. Öyle yani canım. Şşimdi ise 5/6 günüdr temizim lekelenmelerim bitti. Adet olmayı bekliyorumMerhaba iyi akşamlar sizin ikinci defa operasyon geçirme sebebiniz neydi acaba benimde ilk kürtajdan sonra kan pıhtısı kalmıştı ama aldılar rahimde yapışıklık yokmuş çok şükür vakumla yaptıkları için şuan adet olmayı bekliyorum siz ne durumdasınızkaradenizkizi1982
Canım hamilelik senin son adet tarihine göre hesaplanır normal şartlarda. Sen en son hangi tarihte adet olduysan onu baz alacaklar. İlaçla yada doğal yolla fark etmez. Kürtaj sonrası hiç adet olmadan hamile kaldıysan iyi cesaret etmişssin bu aradaCanım bende bunu araştırmıştım baya ama sanırım kürtaj oldugun güne göre hesaplanıyor çok emin değilim ultrasonda yazan hesaplama baz alınıyo sanırım biraz farklı bi süreç
bu nedir canım benimÜstten 3 kişi cevap verdi
canım genetik testlerimi oralara gönderdim yorum yaptılarbu nedir canım benim
Folik asit ne kullanıyorsun canım. Bende bugün başladım önceki gebeliğimden doktorun verdiği folbiol vardı evde. Onu ikiye krııp içmeye başadım çünkü değerleri biraz yüksek folik asitmiş bende ikiye bölerek kullanıyorumbana aspirine iğneye gerek yok pıhtılaşman yok çünki dedi. b12 ve folikasit kullan dedi
Ne güzel bir fırsat. İyi yapmışsın canım.canım genetik testlerimi oralara gönderdim yorum yaptılar
yani sabit kendi doktorumda kalmadım çok araştırdım. hepside aynı yorumu yaptı içim rahatladıNe güzel bir fırsat. İyi yapmışsın canım.
Temiz kaldığın gün olmuş sonuçda ama yibede benden tavsiye bir beta hcg ölçtürmekte fayda var. Benim ağzım yandı başkalarının yanmasınValla oldum azar azar uzun surdu epey 1 hafta temiz kaldim gene geldi birseyler.
Yani durumum suan stabil
Evet var benmde ilk hamileligim boyleydi :)Kızlar günaydınlar. Ben yine dayanamadım test yaptım. 3 gün var bat a. Silik çıktı ama çıktı. 5 dk içinde çıktı hem de. Fotoğrafta görebilir misiniz bilmiyorum ama bi bakın lütfen Eki Görüntüle 2606619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?