• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydınlar. Ben yine dayanamadım test yaptım. 3 gün var bat a. Silik çıktı ama çıktı. 5 dk içinde çıktı hem de. Fotoğrafta görebilir misiniz bilmiyorum ama bi bakın lütfen Eki Görüntüle 2606619
Hamilesin canım gözün aydın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman kürtaj olmuştun sen?

Canım bende bunu araştırmıştım baya ama sanırım kürtaj oldugun güne göre hesaplanıyor çok emin değilim ultrasonda yazan hesaplama baz alınıyo sanırım biraz farklı bi süreç
Bende araştırıyorum ama henüz bilgi alamadım bir kere hamilelik geçirdiğim için Belirtilerinin biliyorum hepsi olmamada suan bir kaçı var zaten ilk ilişkinin üzerinden 8 gün geçti daha test yapmıyorum erken diye 😋 ben ilk ögrendim de 13 günlüktü ve o süreçte bile vücudumda baya bi değişiklik olmustu

Yaa hamilesin:KK36: hemen gitme doktora
Var hemde cok yeni ben öğrendiğim de bu siliklilteydi 13 günlük tü ben doktora gittim aynı gün 40 25 çıktı cok küçüktü değer yükselecekmi diye sitres yaptık yok dış mı bölüm kimyasalmı derken kafayı bozacaktım iki gün sen bence bir kaç gün sonran git doktora bence 😍😍❤️

Bende araştırıyorum ama henüz bilgi alamadım bir kere hamilelik geçirdiğim için Belirtilerinin biliyorum hepsi olmamada suan bir kaçı var zaten ilk ilişkinin üzerinden 8 gün geçti daha test yapmıyorum erken diye 😋 ben ilk ögrendim de 13 günlüktü ve o süreçte bile vücudumda baya bi değişiklik olmustu
Ne kadar erken öğrenmişsin valla bravo sana. Ben geçen ay o kadar belirti yaşadım ki kesin hamileyim dedim sonra geldi regl:KK48: ama o his düşüyo insanın kalbine ben ona inaniyorum :) senden bebiş haberi bekliyorum kuzumm inşallah. Bu sıralar hastaneler de felan çok problemli.

Ne kadar erken öğrenmişsin valla bravo sana. Ben geçen ay o kadar belirti yaşadım ki kesin hamileyim dedim sonra geldi regl:KK48: ama o his düşüyo insanın kalbine ben ona inaniyorum :) senden bebiş haberi bekliyorum kuzumm inşallah. Bu sıralar hastaneler de felan çok problemli.
Zaten hastaneye adet gecikmesi olmadan gitmem kesin kararlıyım kürtaj dan sonra 40 gün dediler ben 50. günü gitçem gelmezse

Zaten hastaneye adet gecikmesi olmadan gitmem kesin kararlıyım kürtaj dan sonra 40 gün dediler ben 50. günü gitçem gelmezse
Aynen gitme kuzumm hem erkenden hamilelik öğrenince insan daha çok strese girer geç öğrenn daha iyi :KK48:

canım sen bir de kan testi yaptır. Bak sana birşey daha söylim eğer kürtajdan sonra beta değerin sıfırlanmadıysa bile gebelik testi pozitif gösterir bilgin olsun. Gerçi kan da versen kan testinde beta değerin yüksek çıkacaktır.

canım sen bir de kan testi yaptır. Bak sana birşey daha söylim eğer kürtajdan sonra beta değerin sıfırlanmadıysa bile gebelik testi pozitif gösterir bilgin olsun. Gerçi kan da versen kan testinde beta değerin yüksek çıkacaktır.
Ben birkaç gün önce evde yaptım bir hafta olacak cok silik senınki kadar bile yoktu ben bile zor gördüm heralde sıfırlanmıştır artık

Kızlar merhaba bende ekim ayında kürtaj olmuştum hatırlayanlar vardır belki. Ve çok şükür dün testte pozitifi gördüm korunmayı bıraktığım 2. ayda
Ne güzel haberler alıyoruz böyle :KK36: kuzum hayırlı olsun gözün aydın sağlıklı gebelik olsun inşallah. Banada dua et:KK200: napcaksın hastaneye gitcek misin hemen?

Ne güzel haberler alıyoruz böyle :KK36: kuzum hayırlı olsun gözün aydın sağlıklı gebelik olsun inşallah. Banada dua et:KK200: napcaksın hastaneye gitcek misin hemen?
Sağol canım isteyen herkese diye dua ediyorum. Korkuyorum gidemedim henüz hastaneye

Kızlar merhaba bende ekim ayında kürtaj olmuştum hatırlayanlar vardır belki. Ve çok şükür dün testte pozitifi gördüm korunmayı bıraktığım 2. ayda
Hayırlı olsun :) sağlıkla alın kucağınıza. Bir bir gebelik haberleri geliyor

Back
X