- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Bugün müydü adet günüBenim kırmızılar geldi kızlar gelmeyesice yeni bat 4 nisan artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün müydü adet günüBenim kırmızılar geldi kızlar gelmeyesice yeni bat 4 nisan artık
Konuların birisinde okumuştum çok hoşuma gitmişti gebeliğinin ilk günü olsun inşallahBenim kırmızılar geldi kızlar gelmeyesice yeni bat 4 nisan artık
Ne kadar güzel bi cümle bayıldımKonuların birisinde okumuştum çok hoşuma gitmişti gebeliğinin ilk günü olsun inşallahöyle düşün üzülme
![]()
Canım doktor birimcid3 olmayıp ikincide olabilir dedi ama benim izin hemanjiom diye bi hastalıklı doğdu 3 yasin da geçti vücudunda kızarıklıklar vardı damar hastalığı olabilir bi sıkıntı var artık bende ogrencezÇok geçmiş olsun canım. Acaba bu pıhtılaşma felan sonradan oluşuyor mu ki bi evladın varmış çünkü onda bi sıkıntı yaşamadın değil mi? İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız![]()
Çok zor valla rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanım doktor birimcid3 olmayıp ikincide olabilir dedi ama benim izin hemanjiom diye bi hastalıklı doğdu 3 yasin da geçti vücudunda kızarıklıklar vardı damar hastalığı olabilir bi sıkıntı var artık bende ogrencez
Hadi gelsin reglAdaçayı yaptım bekliyorumKarnım tef gibi oldu başlayacak ama baslayamıyor gibi hissediyorum
![]()
Aminnnn eskiden yoktu ya çok çoğaldı bu olay bunaldı yaşayacak hiç aklıma gelmezdiÇok zor valla rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
Valla eskiden annelerimiz hiç dikkat etmezlermiş bide. Biz çok pinpirikli oldugumuz için mi böyle bilmiyorum. Ama tabi teknoloji çağı radyasyon alıyoruz hormonlu gıdalar tüketiyorurz.Aminnnn eskiden yoktu ya çok çoğaldı bu olay bunaldı yaşayacak hiç aklıma gelmezdi
Evt canım onlardan oluyor saten hepValla eskiden annelerimiz hiç dikkat etmezlermiş bide. Biz çok pinpirikli oldugumuz için mi böyle bilmiyorum. Ama tabi teknoloji çağı radyasyon alıyoruz hormonlu gıdalar tüketiyorurz.
Rabbim yardımcımız olsun inşallahEvt canım onlardan oluyor saten hep
Benim bütün gebelikte o uyku hali vardı. Arada Bi uyku bastırıyordu Bi de ben de koku hassasiyeti oluyordu. Her şeyin kokusu aşırı yoğun geliyordu.Bişe kalmamış canım. Üzülme sakın kötü günler geride kaldıaynen canım betayı bilmiyorum o yüzden şuan harekete geçmeyi düşünmüyorum. Kuzum dün gece 3 kere lavaboya kalktım ilk defa. Dün ve bugünde bi uyku hali bastırıyo bana. Vücudum değişik tepkiler gösteriyor ama bilemiyorum hiç inşallah tez zamanda sağlıklı şekilde
![]()
Allah sabır versin canm. Çok zor bir durum.Keşje baksaydnz belli daha kolay atkatırdnz ama olan olmuş. Canımız çok acıyı çok üzülüyoruz ama sağlıklı değil ki ilerlemiyor. Bir de bu durumu sadece biz yaşamıyoruz. Bizim gibi yüzlerce insan her gün kürtaj oluyo bebek kaybediyor.Merhaba bende ymei katildim yeni düşük yaptım 30 Gun olsu 12 +4 klip atışı durdu ikici kez oldu bi kızım var 3 yaşında 3 dusugim var bi kimyasal bi 8 haftalik kalbi durdu biri 12 haftlik bu yeni olan genetik test yapildi pihtialsnw felan bamilcsk sonuc bekluyirum cok zor ins birdaha yasamiyim kimse yasamasin cok aci zor bi dinem bi kizim var erkek istiyordum duusk yaptim eve gleidm bebefimi getiridm oralardw birakmak istemedim erkekmis gelince baktim cok zor allahim birdaha yasatmasin bir hafta aglsidm aklima geldikce gordugum icin icim yandi hala piskolojim bocuk uyutmadsn canli canli kurtaj yaptilar piskolohik olarsk iyi degilim ama korkmuyorum sonuc cilsin gine gebelik dusnuyorun ins kalrim iateyen dinleyen herkese nasip etsin ALLAH im
Geçende bi yemek çok kötü koktu sadece tiksindim resmen ama başka olmadıBenim bütün gebelikte o uyku hali vardı. Arada Bi uyku bastırıyordu Bi de ben de koku hassasiyeti oluyordu. Her şeyin kokusu aşırı yoğun geliyordu.
İlk çocuğu sağlıklı doğup 2.de pıhtılaşma olabiliyormuş. Burda çok var ilki sağlıklı olup 2.pıhtılaşmadan 9. Ayda kaybedenlet bileÇok geçmiş olsun canım. Acaba bu pıhtılaşma felan sonradan oluşuyor mu ki bi evladın varmış çünkü onda bi sıkıntı yaşamadın değil mi? İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler yaşarız![]()
Oda çok kötü ya nolcak bizim halimiz böyleİlk çocuğu sağlıklı doğup 2.de pıhtılaşma olabiliyormuş. Burda çok var ilki sağlıklı olup 2.pıhtılaşmadan 9. Ayda kaybedenlet bile![]()
Kaderimizde ne varsa o olacakOda çok kötü ya nolcak bizim halimiz böyle![]()
İnşallah kuzum inşallah. Gerçekten öyle kürtajdan sonra daha fazla anne olmak istiyorum,ona ulaşamıyorm çünkü sevincimde yarım kalıyoKaderimizde ne varsa o olacakTeslim oldum bekliyorum inşallah kaderimize yazmıştır sağlıklı evlatlar
Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki, isteğim son bir ayda daha da arttı kat kat arttı
bütün belirtiler var sanki. Hadi hayırlısı olsun.Geçende bi yemek çok kötü koktu sadece tiksindim resmen ama başka olmadı![]()