Rabbim inşallah nasip eder bende isterim 3-4 çocuğum olsun büyüdüklerinde birbirlerine destek olsun hep böyle düşünmüşümdür ama daha 1 tanesi bile nasip olmadıİnşallah ben çok seviyorum kalabalık aileyi zaten
İnşallah canımmm. Zaten bi tutturursak peşpeşe yaparızRabbim inşallah nasip eder bende isterim 3-4 çocuğum olsun büyüdüklerinde birbirlerine destek olsun hep böyle düşünmüşümdür ama daha 1 tanesi bile nasip olmadı
Umarımmm kuzum❤Kesinlikle tatlım çok iyi gelir
Rabbim sağlıklı sıhhatli versinde 1 tane versin ona bile razıyız öyle değil miİnşallah canımmm. Zaten bi tutturursak peşpeşe yaparızeşimin arkadaşı anlatmış bi çocukları varmış 5 yaşında kardeşi olsun diye karar vermişler şimdide olmuyormuş tahlil felan yaptırmışlar ara verince böyle oluyo demiş. Bizde diyoruz olursa peşine yine yaparız çok ara vermeden
Biz de öyle konuşuyoruz inşallah bir tanesi olursa ara vermeden devam edeceğizİnşallah canımmm. Zaten bi tutturursak peşpeşe yaparızeşimin arkadaşı anlatmış bi çocukları varmış 5 yaşında kardeşi olsun diye karar vermişler şimdide olmuyormuş tahlil felan yaptırmışlar ara verince böyle oluyo demiş. Bizde diyoruz olursa peşine yine yaparız çok ara vermeden
Tabi öyle. Rabbime şükürler olsun ki biz en azından hamile kalabiliyoruz. Bizim bi akrabamız var kadın hamile kalamıyor senelerdir. Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk o gelmişti aklıma Allahım onada nasip et demiştim. Hala da ediyorum. Kimsenin kucağı boş kalmasın Rabbim hakedene versin doğurup sokağa atcak olana değilRabbim sağlıklı sıhhatli versinde 1 tane versin ona bile razıyız öyle değil mi
Ben zaten peşpeşe istiyordum hep. Çok zordur ama beraber büyürler diyeBiz de öyle konuşuyoruz inşallah bir tanesi olursa ara vermeden devam edeceğizBir taneye bile razıyız yine de tabi ki. Eşim de bana moral vermek için ne yapacağını şaşırdı istersen doğrudan tüp bebeğe gidelim ikişer ikişer koyduralım tutarsa iki tane birden olur diyor
Çok iyi yapmışsın tedbiri almak lazm. Ben de yaptrdm bu testi. 1 ayda çıkmıştıBugün gittim tıp fakültesine 3 düşük yaptığım için. Kan vermem gerektiğini trombosite bakacaklarını ve bunun sonucunun 1-1.5 ay sonra çıkacağını söyledi doktor
İnşallah gelmez ve ilk gebelerimizden olursun kuzum
Ablama vermislerdi o tedaviyi, doktoru kendisi yapmıştı iğneyi
Çok geçmiş olsundüşük ve kürtajı adet gibi kabul ediyorlar o yüzden yumurtlamışsındır, doktorunun bekleme demesine çok sevindim inşallah hemen gebe kalırsın
İnşallah hep beraber bu ay hamiş olruz kizlarrrGünaydın canm benimde ilk ay denemesi bat 5 mart gelmez olsun
yok ben nisana kadar bekleyeceğim kuzum, siz hemen kalın da bana dualara başlayınİnşallah hep beraber bu ay hamiş olruz kizlarrr
Her zaman dua ederiz canm benimyok ben nisana kadar bekleyeceğim kuzum, siz hemen kalın da bana dualara başlayın
Ben bişe sorucam ben eğer adet görmeden hamile kalırsam en erken ne zaman öğrenebilirim ki bi fikriniz var mı bunla ilgili :)Her zaman dua ederiz canm benim❤ hepimiz sağlıklı gebelik yaşayalım inşallah
Ben de çok tecrübeli değilim ama mesela 40 güne kadar adet olmadınız sonra beta yı takip ederseniz ya da beklemessiniz yumurtlama gününü anlarsanız eğer o günden 10 gün sonra yine betaya bakarsınız. Benim tahminim böyle yanlışsam düzeltinBen bişe sorucam ben eğer adet görmeden hamile kalırsam en erken ne zaman öğrenebilirim ki bi fikriniz var mı bunla ilgili :)
Kürtajdan 15-20 gün sonra yumurtlama oluyomuş sanırım. Eğer 45 güne kadar adet olmazsam o zaman betaya baktırırımBen de çok tecrübeli değilim ama mesela 40 güne kadar adet olmadınız sonra beta yı takip ederseniz ya da beklemessiniz yumurtlama gününü anlarsanız eğer o günden 10 gün sonra yine betaya bakarsınız. Benim tahminim böyle yanlışsam düzeltin
Ben kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorum halaCanım istemiyor hiçbir şey yapmak.Haftasonu planımız var ama zorla yapılan,hem de gebeyle
Kürtajdan 15-20 gün sonra yumurtlama oluyomuş sanırım. Eğer 45 güne kadar adet olmazsam o zaman betaya baktırırım
Benim 5 gün sürdü bitti. Bakalım hayırlısı o zaman bana dua edinBencede öyle çünkü ben kürtaj olduğumda 15 gün kanamam olmuştu
18.günde hiç unutmam şeffaf akıntım gelmişti acaba dedim yumurtlama olabilirmi
Sonra tam 32'de adetim geldi demekki yumurtlamaydı o
Bana kalırsa 40 maximum 45 günü geçerse gebelikten şüphenilebilir eğer kürtajdan dolayı rahimde bi sıkıntı olmamışsa tabi
Karar vermişsin o zaman hadi hayırlısı canım hayırlısıyla tutsun inşallahBenim 5 gün sürdü bitti. Bakalım hayırlısı o zaman bana dua edinçalışmalara başlıyorum bi kaç güne
Hiç takip yaptırmadım canım ama oyle dediyse bugunden itibaren gunasiri iliski ile mutlaka tutturursun, gerisi şansKızlar bişey soracam bugün kontrole gittim doktora sol tarafta yumurtan büyümüş dedi sizce ne zaman çatlar ya da ne zaman ilişki olmalı, doktorla arada konuştuğumuz için sormayı unuttum kaynadı arada bi fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?