Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim inşallah nasip eder bende isterim 3-4 çocuğum olsun büyüdüklerinde birbirlerine destek olsun hep böyle düşünmüşümdür ama daha 1 tanesi bile nasip olmadı
İnşallah canımmm. Zaten bi tutturursak peşpeşe yaparız eşimin arkadaşı anlatmış bi çocukları varmış 5 yaşında kardeşi olsun diye karar vermişler şimdide olmuyormuş tahlil felan yaptırmışlar ara verince böyle oluyo demiş. Bizde diyoruz olursa peşine yine yaparız çok ara vermeden

Rabbim sağlıklı sıhhatli versinde 1 tane versin ona bile razıyız öyle değil mi

Biz de öyle konuşuyoruz inşallah bir tanesi olursa ara vermeden devam edeceğiz Bir taneye bile razıyız yine de tabi ki. Eşim de bana moral vermek için ne yapacağını şaşırdı istersen doğrudan tüp bebeğe gidelim ikişer ikişer koyduralım tutarsa iki tane birden olur diyor

Rabbim sağlıklı sıhhatli versinde 1 tane versin ona bile razıyız öyle değil mi
Tabi öyle. Rabbime şükürler olsun ki biz en azından hamile kalabiliyoruz. Bizim bi akrabamız var kadın hamile kalamıyor senelerdir. Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk o gelmişti aklıma Allahım onada nasip et demiştim. Hala da ediyorum. Kimsenin kucağı boş kalmasın Rabbim hakedene versin doğurup sokağa atcak olana değil

Ben zaten peşpeşe istiyordum hep. Çok zordur ama beraber büyürler diye inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz hamiş kalırız hemeen bende ikiz çok istiyordum Rabbim hayırlısını versiin Eşler en büyük destekcimiz valla iyiki varlar ❤

Günaydın canm benimde ilk ay denemesi bat 5 mart gelmez olsun
İnşallah hep beraber bu ay hamiş olruz kizlarrr

Her zaman dua ederiz canm benim❤ hepimiz sağlıklı gebelik yaşayalım inşallah
Ben bişe sorucam ben eğer adet görmeden hamile kalırsam en erken ne zaman öğrenebilirim ki bi fikriniz var mı bunla ilgili :)

Ben bişe sorucam ben eğer adet görmeden hamile kalırsam en erken ne zaman öğrenebilirim ki bi fikriniz var mı bunla ilgili :)
Ben de çok tecrübeli değilim ama mesela 40 güne kadar adet olmadınız sonra beta yı takip ederseniz ya da beklemessiniz yumurtlama gününü anlarsanız eğer o günden 10 gün sonra yine betaya bakarsınız. Benim tahminim böyle yanlışsam düzeltin

Kürtajdan 15-20 gün sonra yumurtlama oluyomuş sanırım. Eğer 45 güne kadar adet olmazsam o zaman betaya baktırırım

Ben kimseyle görüşmüyorum konuşmuyorum hala Canım istemiyor hiçbir şey yapmak.Haftasonu planımız var ama zorla yapılan,hem de gebeyle

Bende öyleyim canım 9 ay geçti ama hala keyifsizliğim aynı
Çünkü yaşadığımızı unutamıyoruz içimizdeki boşluğu bebekten başka hiçbişey doldurmaz elbet bugünlerde geçecek Allah'ın izniyle kavuşacağız bigün

Kürtajdan 15-20 gün sonra yumurtlama oluyomuş sanırım. Eğer 45 güne kadar adet olmazsam o zaman betaya baktırırım

Bencede öyle çünkü ben kürtaj olduğumda 15 gün kanamam olmuştu
18.günde hiç unutmam şeffaf akıntım gelmişti acaba dedim yumurtlama olabilirmi
Sonra tam 32'de adetim geldi demekki yumurtlamaydı o
Bana kalırsa 40 maximum 45 günü geçerse gebelikten şüphenilebilir eğer kürtajdan dolayı rahimde bi sıkıntı olmamışsa tabi

Benim 5 gün sürdü bitti. Bakalım hayırlısı o zaman bana dua edin çalışmalara başlıyorum bi kaç güne

Kızlar bişey soracam bugün kontrole gittim doktora sol tarafta yumurtan büyümüş dedi sizce ne zaman çatlar ya da ne zaman ilişki olmalı, doktorla arada konuştuğumuz için sormayı unuttum kaynadı arada bi fikri olan varmı

Hiç takip yaptırmadım canım ama oyle dediyse bugunden itibaren gunasiri iliski ile mutlaka tutturursun, gerisi şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…