• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç takip yaptırmadım canım ama oyle dediyse bugunden itibaren gunasiri iliski ile mutlaka tutturursun, gerisi şans 🤗
Inşallah canım cümlemize😍Şimdiye kadar gün aşırı yapıyordum ayıptır söylemesi dün oldu bugünü es geçip yarına bırakacam yoksa bugünü de mi değerlendirim

Kızlar bişey soracam bugün kontrole gittim doktora sol tarafta yumurtan büyümüş dedi sizce ne zaman çatlar ya da ne zaman ilişki olmalı, doktorla arada konuştuğumuz için sormayı unuttum kaynadı arada bi fikri olan varmıo_O

Büyümüş derken acaba çatlayacak kadar olgunlaşmayı mı kastetti? 🤔 Her ihtimale karşı bence 3 gün üstüste dene
Nasip Allah'tan

İnşallah canım bidahaki ay güzel haberlerle glirim inşallah❤
Ay çok sevinirim senin adına hepimiz sırayla güzel haberler verelim inşallah, bi de insan da çok heyecan oluyor yani ben de öyle benimki olmazsa stresden olmaz

Ay çok sevinirim senin adına hepimiz sırayla güzel haberler verelim inşallah, bi de insan da çok heyecan oluyor yani ben de öyle benimki olmazsa stresden olmaz
Ya ben daha hiç adet de görmedim doğru mu yapıyorum blmyorum ama sanki hissediyorum olcak gibi bu sefer❤

Büyümüş derken acaba çatlayacak kadar olgunlaşmayı mı kastetti? 🤔 Her ihtimale karşı bence 3 gün üstüste dene
Nasip Allah'tan
Bilmiyorum ki hatta bana gösterdi yumurtayı ama çatlama ile ilgili bişey demedi, bide benim ilk hamilelik 8 ay boyunca hep sık ilişki oluyordu tutmadı 9.ayımda da sadece yumurtlamadan sonraki günü değerlendirmiştik öyle tuttu o yüzden tedirginim

Ya ben daha hiç adet de görmedim doğru mu yapıyorum blmyorum ama sanki hissediyorum olcak gibi bu sefer❤
Demek ki kendini hazır hissediyorsun sıkıntı olacağını sanmıyorum yine de sen bilirsin canım çok olumlu da düşünme olumsuzda

Inşallah canım cümlemize😍Şimdiye kadar gün aşırı yapıyordum ayıptır söylemesi dün oldu bugünü es geçip yarına bırakacam yoksa bugünü de mi değerlendirim

Bu aralar ilişkiden sonra nasıl hamile kalınır yazıları okuyorum.
Genellikle iki günde bir ilişkiye girmeyi öneriyorlar.
Çünkü her gün olunca, yumurtalıktaki ve spermdeki kaliteyi düşürerek üretimi azaltırmış.
Bende bunu dikkate alıyorum :)

Ben de kürtaj olalı 2 hafta olacak. Akıntı lekelenme yeni bitti diyebilirim. Testleri verdik bekliyoruz bakalım sonucu. Şu 2 ay korunma sürecinden sonra gebelik için başlıycaz ya bu sürece nasıl hazırlansak acaba. Bir yerde kuru incir yumurtayı olgunlaştırıyo havuç ise çatlatıyo diye duymuştun. Bilgisi olan var mı

Demek ki kendini hazır hissediyorsun sıkıntı olacağını sanmıyorum yine de sen bilirsin canım çok olumlu da düşünme olumsuzda
Tamam canım hakkımda,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun❤

Bu aralar ilişkiden sonra nasıl hamile kalınır yazıları okuyorum.
Genellikle iki günde bir ilişkiye girmeyi öneriyorlar.
Çünkü her gün olunca, yumurtalıktaki ve spermdeki kaliteyi düşürerek üretimi azaltırmış.
Bende bunu dikkate alıyorum :)
Bende bunu doğru buluyorum çünkü ben hamile kaldığım ay bizim birlikteliğimiz diğer aylara göre daha seyrekti.

Ben de kürtaj olalı 2 hafta olacak. Akıntı lekelenme yeni bitti diyebilirim. Testleri verdik bekliyoruz bakalım sonucu. Şu 2 ay korunma sürecinden sonra gebelik için başlıycaz ya bu sürece nasıl hazırlansak acaba. Bir yerde kuru incir yumurtayı olgunlaştırıyo havuç ise çatlatıyo diye duymuştun. Bilgisi olan var mı
Bende duymuştum. Ama bi problemin var mı yoksa denemek mi istiyorsun onu öylesine

Geçmiş olsun bu arada benimde iki hafta olcak🙁

Canı
Yoo çok şükür adetim düzenli ama işte bi ümit. Sen ne zaman oldun ilk genelik miydi? Kaç haftalıktı?
Canom 8 şubatta oldum ben ilk gebelikti 😣 5 haftalıktı seninki kaç haftalıktı? Benim lekelenmem felan 5 gün içinde bitmişti

Canı

Canom 8 şubatta oldum ben ilk gebelikti 😣 5 haftalıktı seninki kaç haftalıktı? Benim lekelenmem felan 5 gün içinde bitmişti
Benim de 8 şubatta 😢 9 haftalık olması gereken bebeğimin 7 haftalıkken kalbini duymuştum ve duyduktan 2 gün sonra ölmüş. Benim de ilk gebelikti. Benim lekeler dün falan bitti nerdeyse

Benim de 8 şubatta 😢 9 haftalık olması gereken bebeğimin 7 haftalıkken kalbini duymuştum ve duyduktan 2 gün sonra ölmüş. Benim de ilk gebelikti. Benim lekeler dün falan bitti nerdeyse
Yaa aynı gün😣 kader arkadaşım. Kalp atışlarını da mı duymuştun😓 doktor bana 3 ay korunma verdi ama ben hiç beklemek istemiyorum.

Yaa aynı gün😣 kader arkadaşım. Kalp atışlarını da mı duymuştun😓 doktor bana 3 ay korunma verdi ama ben hiç beklemek istemiyorum.
Duydum hem de nasıl atıyodu var yaa. Bana da 2 ay dedi. Allah nasip ederse nisanda başlıcam. Araştırma testlerini yaptırdın mı?

Duydum hem de nasıl atıyodu var yaa. Bana da 2 ay dedi. Allah nasip ederse nisanda başlıcam. Araştırma testlerini yaptırdın mı?
Üzülme yine duycaksın bu sefer seni bırakmıcak ama ❤ yok canım ben devlete gidiyordum devlette 2 3 düşükten önce araştırmıyolar zaten. Doktorumda normal bişey bu illaki çevrende de vardır bi kez düşük yapanlar dedi . Gerçekten de kuzenleriminde düşükleri oldu peşlerine de sağlıklı çocukları oldu. Çevremde başka kişilerde var bu şekilde. Eğer tekrarlarsa araştırcam tabiki ama o ihtimali düşünmek istemiyorum bile. İyi düşünim iyi olsun dedim.

Back
X