Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar, ben de 16 ocakta 9 haftalık olması gereken ilk gebeliğimi bebeğin kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim. Bebek 6+3'te kalmış. Kürtaj oldum. Kürtaj sonrası kanama ve lekelenmem neredeyse 20 gün kadar oldu. Dünden beri âdete dair lekelenmeler var bugün de koyu kahverengi akıntım var ama eski adetlerim gibi değil, asla yoğun bir kanama yok. Renk kırmızı ve canlı değil. Sizce normal midir?

kulun kula duası makbulmuş canım. Rabbim kabul etsin inşallah. senin durumun ne ?
16 gun oldu kurtaj olali,6haftalikken bebegimin gelisimi durmus sonra da kalbi durmuş.Kac gun ölü kaldı karnımda ben kac gun karnımı sevdim bos yere bilmiyorum,hic belirti vermedi.Sadece kontrolden onceki 2-3gun boyunca cok huzursuzdum.Allah hissettirmis ama ben anlamak istememisim. 8. Hafta kontrolume diye gittim neler öğrendim.Bir gece daha karnında ölü bebeğime uyudum,sabah kurtaj oldum.Cevremde bunu yasayan kimse yoktu,aklımdan hic gecirmiyordum,butun gebelikler peri masalı gibi devam edip mutlu sonla bitiyor zannediyordum ama o işler öyle değilmiş

Hiç bilemedim canım kanamanin kırmızı olmasi gerekmez mi acaba geç mi başlayacak,doktoruna sor bence

Geçmiş olsun,adet kanamasıyla ilgili bi fikrim yok ama bilenler yardımcı olur

Bizim sınavımızda böyleymiş canım derler ya hani Allah sevdiği kuluna dert verirmiş ben inanıyorum en güzel dermanı vereceğine. Artık atlattık o günleri şimdi daha bi heyecan sarıyor beni sizdede öyledir mutlaka. adetleri olduktan sonra hazırlıklarla devam edicez inşallah :) birbirimize destek olmaya devam. ben adetten sonra ovulasyonla takibe başlıycam hemen.

Inşallah herşey cok guzel olur, en kısa sürede alırız o haberleri ben 2 adet bekleyip başlayacağım ama kendi haline bırakacağım, daha çok stres olurum diye korkuyorum.Insallah hepimizin adetleri uzatmadan düzgünce gelir...

inşallah canım. benim adet 5 gün geçti bakalım ne zaman gelecek. bak şunu söylüyüm sana ben hiç bir zaman oluruna bırakamadım aklımdan biran olsun çıkmazdı çok kafaya takıyodum. heleki hamile kaldığım ay sabah akşam ovulasyon yapıyordum. Rabbim verdi ama nasip olmadı işte

Olacağı varsa oluyor tabi ki canım, Allah veriyor, ben de düşünmemeye çalışıyordum ama düşünüyordum ister istemez..ama son ay daha rahat olduğumu hatırlıyorum...İnşallah yine rahat olabilirim ya Sağlıkla gelsinler yeter

Hakkımızda hayırlısı inşallah canım

İsmeklere gidebilirsin bir sürü kurs var senin ilgini çekebilecek belki vardır. Ebru sanatı mesela onu izlemek bile beni sakinleştiriyor
Bizim burda ismek yok ama halk eğitim merkezi var ve evime çok yakın bende bi kursa gitmek istiyorum hem evde boş boş durup komşu dedikodularından uzaklaşırım

Bugün gittim tıp fakültesine 3 düşük yaptığım için. Kan vermem gerektiğini trombosite bakacaklarını ve bunun sonucunun 1-1.5 ay sonra çıkacağını söyledi doktor

Hani şu 2-3 çocuğu olupda Allahım ne olur hamile olmim diye evham yapanlar var ya bizde o zamanları görcek miyiz

Bugün gittim tıp fakültesine 3 düşük yaptığım için. Kan vermem gerektiğini trombosite bakacaklarını ve bunun sonucunun 1-1.5 ay sonra çıkacağını söyledi doktor
İyi yapmışsın canım dile kolay ama kalbe zor 3 düşük. Mutlaka bi sebebi var onuda öğrenip yoluna öyle devam edersin. Sonucunu öğrenince bizimlede paylaş

Ben de 10 gün önce kan verdim bana da 1.5 ayda çıkar dediler, merakla bekliyorum, kromozom analizi de yapıldı eşime ve bana, o da 2 ay sonra çıkar dediler.İnşallah sıkıntılı şeyler çıkmaz ve sağlıklı gebeliklerimiz olur, sizin çocuğa da kardeş gelir
Hani şu 2-3 çocuğu olupda Allahım ne olur hamile olmim diye evham yapanlar var ya bizde o zamanları görcek miyiz
İmrenmişimidir hep 3 çocuğum var hiç istemiyordum korunuyordum ama nasıl olduysa oldu gebe kaldım hiç istemiyorum ben ne yapacağım diye konu açanlara sinir oluyorum

öyle diyen olunca ağzının üstüne kürekle vurasım geliyor benim :) biz evham yapmıycaz çok hasret çektik biz diyip doğuracaz :)

Vallahi insan yaşamayınca anlamıyor :) Allah vermiş ne güzel daha ne istiyorsun. Yani gerçekten hiç istemiyolarsa bütün önlemleri alcaklar,ona rağmen oluyorsa da söze gerekn yokki daha

öyle diyen olunca ağzının üstüne kürekle vurasım geliyor benim :) biz evham yapmıycaz çok hasret çektik biz diyip doğuracaz :)
İnşallah ben çok seviyorum kalabalık aileyi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…